10-08-2009, 18:45 | #1 |
..::EKİM Ayı İçin, Ay'ın En'leri Başlamıştır::..
En Aktif Üye: .......
En Yardımsever Üye: En Ciddi Üye: ....... En Çok Rastladığınız Üye: ....... En Fanatik Üye: ....... En Tatlı Başbelası üye: ....... En Geveze Üye: ....... En Karizmatik Üye: ....... En Kibar Üye: ....... En Komik Üye: ....... En Daimi Üye: ....... En Paylaşımcı Üye: ....... En Sevimli Üye: ....... En Sinirli Üye: ....... En Heyecanlı üye: ....... En Sabırlı Üye: ....... En Sakin Üye: ....... En iyi İmza: ....... En iyi Kullanıcı Adı: ....... En Efendi Üye: ....... En Muhalefet üye: ....... En Bilimsel üye: ....... En Tekrarcı üye: ....... En Milliyetçi üye: ....... En Özgürlükçü üye: ....... En Aykırı üye: ....... En iyi Yorum yapan Üye: ....... En Kendine güvenen Üye: ....... En Anlaşılamaz üye: ....... En Anlaşılır üye: ....... En Yeteneğini yansıtan üye: ....... UYARI==> Yazılan " Enler " için, konu ile alakalı yorum yapmak,teşekkür etmek serbest olduğu gibi, konuyu " sohbet " alanına çevirmek, konudan uzaklaşarak yorumlar yazmak yasaktır ve bu gibi yorumlar Yöneticiler tarafından silinecektir..
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
11-13-2009, 17:38 | #2 |
En Aktif Üye: AK kelebek,depare,olcayatay,ecitfci,Ertuğrul Özgül,Özgün İrade,Leyal,Erhan KARACA,LeyaL,Furkanca Bakış,Ömer Bekir,redyellow,sudaduran..
En Yardımsever Üye: FarukARSLAN.,OTTOMAN,Yalçın Karaca.. En Ciddi Üye:Abdullah KAÇ,depare,Adem Etyemez,Fasl-ı gül.. En Fanatik Üye: hipermuhafazakar,[O]bjektif En Tatlı Başbelası üye: Abdullah Enes,ReyAkbay,İ.H.ERGİN.. En Geveze Üye: OTTOMAN.. (= En Karizmatik Üye: FarukARSLAN.,(hele pembeyle süper karizma olmuşun delüanlı off )depare,Tarihsever.. En Kibar Üye:Feride,Adem Etyemez,FERM@N,gönülden,Yalçın Karaca,Leyal,AY IŞIĞI,*AZRA*,Canan Erdoğan,Tarantula_rafugee.. En Komik Üye: OTTOMAN.. (= En Paylaşımcı Üye:rıfat gökalp,AK Kelebek,Ertuğrul Özgül,Özgün İrade,FarukARSLAN.,gönülden.. En Sevimli Üye:Tarihsever,Abdullah Enes,*AZRA*,reyAkbay,çilik,çalıkuşu.. En Heyecanlı üye: olcayatay,Erhan KARACA,mavihayal,çalıkuşu.. En Sabırlı Üye:Yalçın KARACA.. En Sakin Üye: Canan Erdoğan,gönülden,Feride,Selsebil,Ay ışığı,çalıkuşu,ed@,depare,dilemma,mücahid55,Defne Naz.. En iyi İmza: Ay Işığı,NuR-eFSaN En iyi Kullanıcı Adı:AK Kelebek,Fasl- Gül,mavihayal,EZEL.. En Efendi Üye:Zeynep,Tarihsever,turkuas,reyAkbay,depare,Kara Eşref,Ömer Bekir,bur_AK,İ.H.ERGİN,Leyal,Ruh-i zar,akmmr,MaU_95,elif zeynep,çalıkuşu,Saltuk Buğra Han.. En Bilimsel üye:hakan11(hemde ne bilimsel?Önde gideni geride durmayanı öff.. ((: ) Özgün irade,ecıftci.. En Milliyetçi üye: Saltuk Buğra Han,Feyza,Olcay Atay.. En Özgürlükçü üye: Yalçın Karaca,Özgün İrade.. En Aykırı üye: birileri farklı görünmek adına bir yerlerinden kendilerince farklı sesler çıkartmaya çalışıyorlar aykırı olmak adına ama..İşte onlar.. En iyi Yorum yapan Üye: FarukARSLAN.,depare,Yalçın Karaca,LeyaL,eciftci.. En Kendine güvenen Üye: EZEL,eciftci.. En Yeteneğini yansıtan üye:EZEL,[O]bjektif,FarukARSLAN. En yetenekli dj: EZEL,Yakup BeyazYıldız,Güliş.. Özlenenler:Meçhul,muallim,Hüdaverdi,dilek,nusret,ultrastribün,Düş,aksa34,siyah gül 07,çilik,Gökmen Kılıç.. Ve en cömert üyeler.. reyAkbay,LeyaL,Yalçın KARACA,eciftci.. (Bana en çok artı verenler.. ) Yazılan " Enler " için, konu ile alakalı yorum yapmak,teşekkür etmek serbest olduğu gibi, konuyu " sohbet " alanına çevirmek, konudan uzaklaşarak yorumlar yazmak yasaktır ve bu gibi yorumlar Yöneticiler tarafından silinecektir! Konu Duygu'Seli~ tarafından (11-13-2009 Saat 17:40 ) değiştirilmiştir.. |
|
11-13-2009, 17:42 | #3 |
'' duyguseli '' iyi güzel olmuş...herkes yerini bulmuş emegin için tşk amaa...
ya beni unutmuşsuuuunnnnn benim ennnn immm yokmu... ayrıca varsada ben özel bi katagori istiyorum... |
|
11-13-2009, 17:46 | #4 |
|
|
11-13-2009, 17:48 | #5 |
|
|
11-13-2009, 17:49 | #6 |
En Efendi Üye:Zeynep,Tarihsever,turkuas,reyAkbay,depare,Kara Eşref,Ömer Bekir,bur_AK,İ.H.ERGİN,Leyal,Ruh-i zar,akmmr,MaU_95,elif zeynep,çalıkuşu,Saltuk Buğra Han..
çoook teşekkür ederim beni de unutmadığın için |
|
11-13-2009, 17:50 | #7 |
En Ciddi Üye:Abdullah KAÇ,depare,Adem Etyemez,Fasl-ı gül..
En Kibar Üye:Feride,Adem Etyemez,FERM@N,gönülden,Yalçın Karaca,Leyal,AY IŞIĞI,*AZRA*,Canan Erdoğan,Tarantula_rafugee.. teşekkür ederim |
|
11-13-2009, 17:54 | #8 |
En Efendi Üye:Zeynep,Tarihsever,turkuas,reyAkbay,depare,Kara Eşref,Ömer Bekir,bur_AK,İ.H.ERGİN,Leyal,Ruh-i zar,akmmr,MaU_95,elif zeynep,çalıkuşu,Saltuk Buğra Han..
Teşekkürler ablam pek online olamadım ekim ayında ama unutmamanız sevindirici |
|
11-13-2009, 19:06 | #9 |
|
|
11-13-2009, 19:10 | #10 |
Teşekkürer duygucum ama bir şeye çok güldüm
En Karizmatik Üye: FarukARSLAN.,(hele pembeyle süper karizma olmuşun delüanlı off ) Bir şeye de çok kızdım Ve en cömert üyeler.. reyAkbay,LeyaL,Yalçın KARACA,eciftci.. (Bana en çok artı verenler.. ) bundan sonra beğeni bekleme benden verdiklerimi de geri ver |
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|