10-03-2010, 23:02 | #1 |
Ekim Ayı İçin, Ay'ın En'leri Başlamıştır..
Ekim Ayı İçin, Ay'ın En'leri Başlamıştır..
En Aktif Üye: ....... En Yardımsever Üye: En Ciddi Üye: ....... En Çok Rastladığınız Üye: ....... En Fanatik Üye: ....... En Tatlı Başbelası üye: ....... En Geveze Üye: ....... En Karizmatik Üye: ....... En Kibar Üye: ....... En Komik Üye: ....... En Daimi Üye: ....... En Paylaşımcı Üye: ....... En Sevimli Üye: ....... En Sinirli Üye: ....... En Heyecanlı üye: ....... En Sabırlı Üye: ....... En Sakin Üye: ....... En iyi İmza: ....... En iyi Kullanıcı Adı: ....... En Efendi Üye: ....... En Muhalefet üye: ....... En Bilimsel üye: ....... En Tekrarcı üye: ....... En Milliyetçi üye: ....... En Özgürlükçü üye: ....... En Aykırı üye: ....... En iyi Yorum yapan Üye: ....... En Kendine güvenen Üye: ....... En Anlaşılamaz üye: ....... En Anlaşılır üye: ....... En Yeteneğini yansıtan üye: ....... NOT:Konuda konuşma yasağını kaldırdık diye sayfayı sadece muhabbet mekanına çevirmeyelim
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
10-04-2010, 00:04 | #2 |
Hadi bakalım hayırlı olsun ... Kim önce başlıyacak ... |
|
10-04-2010, 00:09 | #3 |
|
|
10-04-2010, 00:13 | #4 |
Fırat hiç en hazırladığınızı görmedik ... Bu sefer sıramı değerli kardeşime veriyorum ... Siz buyrun bakalım ... Çok değişik bir en listesi olacağından şöphem yok ... |
|
10-04-2010, 00:21 | #5 |
Seni güzel! yerlere yazacağımdan şüphen olmasın..
|
|
10-04-2010, 02:05 | #6 |
Ondanda şüpem yok ... |
|
10-04-2010, 02:32 | #7 |
-Tamam tartışmanıza gerek yok. Ben ilk olabilirim.. ))
Zaten canım sıkkın, birde geçen ay da yapmamıştım. Bari yapayım dedim. Hadi Bismillah- (: En Aktif Üye: Akıncı, Furkan, Matilla, Asi isyankar, Murat, Cihannur, Bedevi En Yardımsever Üye: Ottoman, Gönülden, Y.Karaca En Ciddi Üye: Y.Karaca, Hakan Özkan, Adem Etyemez, Kara eşref, Ruhi Zar, İshak Yılmaz En Çok Rastladığınız Üye: Akıncı, unnamed, Buzul, Benhur, Mavera, Ukba, Merve En Fanatik Üye: Kendim dışında (: Hiper, Ay yıldız, Lutenes En Geveze Üye: Hüdaverdi , Akıncı, Fırat (: En Karizmatik Üye: Ay yıldız, Sukutu Hayal, Merve, Mavera, Ukba, Nun, Buzul En Kibar Üye: Gönülden, İkra, Hazan çiçeği, Hakan Özkan, Y.Karaca, Hıfzı Lisan, Feride, Hearp En Komik Üye: Hüdaverdi En Daimi Üye: hmm..çok var sanırım. yorum yazılmasa da forumda daima bulunan çok insan var. En Paylaşımcı Üye: Matilla, Buzul En Sevimli Üye: Hatice En Sinirli Üye: sanırım Nusret ama emin değilim (: En Heyecanlı üye: Hüdaverdi, Murat En Sabırlı Üye: Nun, Y.Karaca En Sakin Üye: İkra, Hazan çiçeği, Hatice, Ak koza, uranyum En iyi İmza: şuan belirli birinin imzası yok kafamda. birçok kişinin gayet iyi. En iyi Kullanıcı Adı: Ay yıldız, Hıfzı Lisan En Efendi Üye: Mavera, Y.Karaca, Adem Etyemez, Kara eşref, Hakan Özkan, M.İçten, Hearp, Rizzeli, Özgün Genç, Depare, Hatice, Ay yıldız, Hıfzı Lisan, Feride, Ak gurbetçi En Muhalefet üye: Muhalefet de kalmadı aramızda (: tek seçenek Asi sanırım. En Bilimsel üye: Ottoman olması lazım (: En Tekrarcı üye: Ak Koza En Milliyetçi üye: Ruhi Zar, Kara eşref, Hüdaverdi, Ezel, Blur En Özgürlükçü üye: Merve, Hüdaverdi, Akıncı En Aykırı üye: Asi isyankar En iyi Yorum yapan Üye: Mavera, Depare, Ukba, Rizzeli, Furkan, Akıncı, Murat, Benhur, Feride, Hıfzı Lisan, Ay yıldız En Kendine güvenen Üye: Ayım Yıldızım , Mavera, Benhur En Anlaşılamaz üye: Asi isyankar, Cihannur En Anlaşılır üye: Buzul En Yeteneğini yansıtan üye: bu seçeneğin vazgeçilmez ismi Ümit Ak (: Konu ALmi´ tarafından (10-04-2010 Saat 03:45 ) değiştirilmiştir.. |
|
10-04-2010, 02:43 | #8 |
bir kere yazsan be bir kere...
|
|
10-04-2010, 02:43 | #9 | |||
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
|
||||
10-04-2010, 02:44 | #10 |