AK Parti Forum Anketleri AK Parti Forum içi anketler bölümü. |
Anketimiz: Ekim ayı içersinde gözlemlediğiniz en iyi beyin fırtınası yorumcusu Kim..? | |||
Mu_Alim |
![]() ![]() ![]() ![]() |
3 | 15.00% |
Kara_Esref |
9 | 45.00% |
FarukARSLAN |
1 | 5.00% |
diriliş.f |
6 | 30.00% |
Objektif44 |
1 | 5.00% |
Katılımcı sayısı: 20. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor |
![]() |
![]() |
#1 |
![]() ** EKİM AYI İÇERİSİNDE GÖZLEMLEDİĞİNİZ EN İYİ BEYİN FIRTINASI YORUMCUSUNU SEÇİYORUZ** ** HER ÜYEMİZ 1 OY KULLANABİLME VE BU OYLARI TEKRAR DEĞİŞTİREBİLME HAKKINA SAHİPTİRLER.. ** ** 1 OYUMUZU TEK SEFERDE KULLANABİLİRİZ. YANLIŞLIKLA OY KULLANAN ARKADAŞLARIMIZ OYUNU SİLİP SONRA YENİDEN OY KULLANABİLİRLER.. ** **BİRİNCİ OLAN ARKADAŞIMIZA 100, İKİNCİ OLAN ARKADAŞIMIZA 50, ÜÇÜNCÜ OLAN ARKADAŞIMIZA İSE 30 BEĞENİ VERİLECEKTİR..AYRICA BİRİNCİ SEÇİLEN ARKADAŞIMIZIN PROFİLİNE ''AYIN EN ZEKİ BEYİN FIRTINASI YORUMCUSU'' YAZISI EKLENECEKTİR..** ** SONUÇLAR OYLAMA KAPANIŞTAN SONRA DUYURULACAKTIR.. ** UYARI:Lütfen oylama yaparken yakın arkadaş,eş dost vs diye göz önünde bulundurmayalım..Hatır için oy vermeyelim..Objektif olalım..Paylaşımları,yorumları,forumdaki hanım/beyefendi tavırları göz önünde bulundurarak oylarımızı kullanalım..!! __________________
![]() |
|
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Bu ankette çekimser kalmayı kendime daha uygun gördüm. Bu nedenle oy kullanmıyorum. Anketimiz de hayırlı olsun. Anketi hazırlayan değerli yöneticimize teşekkür ediyorum. +
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() oyunu kullandım hayırlı olsun kazanan arkadasa
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Oyumu kullandım hayırlı olsun.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() oyumu kullandım hayırlı olur inşAllah
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Güncelleme..!!
![]() |
|
![]() |
![]() |
#7 |
![]() ben de kullandım
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() Bende oyumu kullandım hak eden kazansın inşaAllah ..... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() Adaylar arasında ismimi görmek beni ziyaedesiyle memnun eyledi. Teşekkürü borç bilirim.
Objektif olabilmek adına oy kullanmadım ben de KaraEşref gibi. Emeği geçen tüm kardeşlerimize selam ve şükranlarımı sunarım... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() bende oyumu kullandım hayırlısı olsun ;)
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|