![]() |
#1 |
![]() Açılan bu davadan dolayı Ekonomik kriz çıkarsa sorumlusu kim olur?
![]() |
|
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() dünyada ekonomik çalkantılar varken türkiye bundan az etkilenirken ekonomi iyiye giderken böyle birşey yapılması ekonomimizi olumsuz etkiledi o adamın yaptığını bize ülkemize pkk yapmadı yazıklar olsun diyorum Allaha havale ediyorum
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Bence bu söylemler yanlış
çünkü kendimizi kapatılmaya şartlıyoruz bu yolda gitmiş oluyoruz. Ekonomik kriz kelimesi telaffuz bile edilmemeli .Bu halk ne çekti bundan.. Bu konununda kapatma davasıyla ilişkili olduğunu düşünerekten bunları söyledim Yoksa kriz çıkarsa tüm dünyada çıkar dunya borsası durgun bu aralar (: |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() bence de yanlış bu söylemler. Kendimizi kriz çıkcakmış gibi şartlandırmayalım. Zaten bu davayı açanların kriz falan umurlarında değil
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() ya ekonomik kriz
valla arrtık tahammul edilemicek bir olay olsa gerek bu ama şuanda bakıyoruz ki tam olarak bire bir tutunamasakta dünya piyasası karman çorban oldun ülkemizde bir sürü sorunlar çıktı hatta abd ekonomisi çökme konumuna geldi ama ülkemizde bu pek yankılanmadı tabiki eksi leri oldu ama ya eski hükümette olsaydı? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Sevgili Dostlarım;
Henüz Ak Parti adına bir suç unsuru birşey yok bu yanlızca bir suçlama ki genel merkez bu konuyu en iyi şekilde acele etmeden halledeceklerdir bundan yana bir sıkıntımız yok DURMADAN YOLUMUZA DEVAM Ekonomi konusuma gelince ABDlerine oluşan kriz dünyanın birçok üşkesini etkilemekte ancak Türkiye'de bundan payını alcaktır elbet. peki ekonomimiz daha iyi olamazmıydı elbettte olurdu bu olayların ardından piyasalar gerginleşti ve bir tedirginilik hakim oldu dolayısı ile suan yatırımcılar tedirgin yaz aylarına kadarda bu şekilde olması doğal olacaktır ancak Ak Partinin istkrarı sonrasında piyasalar ve yatırımcılar görecekler ki bir tehlike yok ve bir rahatlama söz konusu olacaktır.. NOT : Öfkeyle kalkan zararla oturur. Sakin olup 10 defa düşünüp 1 defa uygulama yapmamız lazım ki Ak Parti kadrosuda aynen bu şekilde yapmakdır.Bizler o, bu, şu, onlar, şunlar, bunlar, vs, vs için değil Türkiye için varız herzaman... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() kriz çıkarsa suçlu benim ;)
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() çıkarsa yargı sorumlusu olur.. zamansız lüzumsuz davaları yüzünden..
aman ne krizi bee.. ne badireler atlattı da hükümet bana mısın demedi ekonomi.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() Ekonomik krizi çokten göze almış, başsavcı dahil bu azgın güruh. Yeter ki; 'Akp', Devlet yönetiminden uzaklaştırılsın. Allah muıhafaza memleketi mahveder bunlar. Sorumlu bu şuursuz topluluk ve onlara önderlik eden Yargı'dır.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() hükümet olur ve bir de hükümeti destekleyenler
|
|
![]() |
![]() |
![]() |