AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.


Cevapla
Stil
Seçenekler
 
Alt 09-01-2010, 03:52   #1
Kullanıcı Adı
Cihannur
Standart Ekonominin Önünü Açacağı İçin Anayasa Değişikliğine Sonuna Kadar 'Evet' Diyorum
Ekonominin önünü açacağı için anayasa değişikliğine sonuna kadar 'Evet' diyorum

Boydak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Boydak, 12 Eylül'de oylanacak Anayasa Değişikliği Paketinin hak ve özgürlükleri artıracağını söyledi. Referandumda 'Evet' çıkarsa ekonominin önünün açılacağını ifade eden Kayserili iş adamı, işsizliğin de çözüm sürecine gireceğini vurguladı. Boydak, Türkiye'nin itibarının daha da artacağını dile getirdi.

12 Eylül'deki referandumda oylanacak olan Anayasa Değişikliği Paketine iş dünyasından destek gelmeye devam ediyor. Boydak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Boydak, anayasa değişikliğine sonuna kadar destek verdiğini belirterek, "Bu adımlar Türkiye'nin önünü daha da açacak." dedi. Anayasa değişikliğinin hak ve özgürlükleri artıracağını ifade eden Boydak, paketin halk nezdinde kabul edilmesi sonrasında sivilleşmenin de artacağına vurgu yaptı. Ayrıca bu gelişmelerin ekonominin önünü açacağının, bunun da işsizliğin çözümünde önemli bir etken olacağının altını çizen Hacı Boydak, bu sebeplerden ötürü 12 Eylül günü yapılacak referandumda 'Evet' oyu kullanacağını bildirdi.

Türkiye'de son dönemde çok mükemmel gelişmelerin yaşandığına dikkat çeken Kayserili iş adamı, "Türkiye'nin dünyada çok büyük bir itibarı var. Yıllardır yurt dışına gidip geliriz, biz bunu gözlemliyoruz. Önceleri gittiğimiz zaman konsolosluklarda ve büyükelçiliklerde kimse yüzümüze bakmazdı. Şimdi her türlü işlerimiz için bize yardımcı oluyorlar." dedi. Boydak, anayasa değişikliğinin ardından bu adımların daha da artacağını söyledi. Sanayici, hükümet ve toplumun tüm kesimlerinin üzerlerine düşeni yaparak, Türkiye'yi küresel bir ülke haline getirmek için mücadele vermeleri çağrısında bulunan Boydak Holding'in patronu, demokratik açılımın gerçekleşmesinin de büyük bir önem arz ettiğine vurgu yaptı.

İstanbul Sanayi Odası'nın (İSO) ikinci 500 büyük şirket sıralamasına 260. sıradan giren Küçükçalık Tekstil Sanayii A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Küçükçalık da siyasetin halka her zaman gitmesinin önemli bir adım olduğunu dile getirdi. Anayasa değişikliği ile ilgili genel kanaatinin 'Evet' olduğunu belirten Küçükçalık, referandumda 'Evet' çıkması halinde bunun ekonomiye de olumlu yansıyacağını vurguladı. Bir iş adamı için uygun yer ve zeminin önemine dikkat çeken Küçükçalık, bunun sağlanması halinde yatırımların da arttığının altını çizdi. Türkiye'nin dünyada iyi bir konuma geldiğini de anlatan Küçükçalık, bu gelişmeleri yabancı yatırımcıların da yakından takip ettikleri dile getirdi.

Kahramanmaraş merkezli Mem Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Karaküçük de anayasa değişikliğine tam destek vereceğini söyledi. Türkiye'de özgürlüklerin ve demokrasinin daha da güçlenmesi adına değişikliğe 'Evet' diyeceğini kaydeden iş adamı, bu paketin geçmesi halinde Türkiye'nin dış dünyada olan itibarının da artmaya başlayacağının altını çizdi. Ülkeye yapılacak yabancı yatırımların da önemine dikkat çeken Karaküçük, yatırımcıların bu değişikliği yakından takip ettiklerini ifade etti. İSO'nun ikinci 500 büyük şirketi arasına giren Mem Tekstil'in patronu, siyasi istikrarın devamı halinde bunun istihdama da yansıyacağını dile getirdi.

Zaman 01.09.2010

 

Cihannur isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.




boşanma avukatı webmaster blog çarşamba pasta

çarşamba koltuk yıkama çarşamba webtasarım