![]() |
#1 |
![]() Gazze kudüs'ün emaneti Gazze el-aksa ebabili Gazze yarımız..yaramız Sevdamın bağrında kanayan çıbanımız! Ufacıktı ilk önce Şirpençeye dönüştü..unutup gidince ne özgürlük-müş meğer ne kara sevdaymış bir halk bu kadar mı dayanırmış hangi destan yazsın seni söyle hangi mısra anlatsın hangi cihad marşı haykırsın seni seni sokaklarından daha iyi ve RABBİMizden daha iyi kim bilebilir ki? adını söyle sende nefes almanın "ölümü nefes nefes solumanın" üst-baş, yer ve arş kana bulanmanın sevdamıydı söyle gazze aşk mıydı özgürlük mü yoksa şehadet mi onu da gördüm gaztelerde ufacık çocukların sinesinde ölümü gördüm sende ve insanlar..ve masumlar ölüm yağdı üstlerine nasıl bir şey seni sevmnek söylesene ölmek mi daha bilmeden hayatı ve sevmek mi seni adı intifada mı?? söyle gazze'm söyle.. sustuk biz sen söyle durduk biz sen söyle ne gelirse aklına söyle deki utanmadınız mı beni unuturken de ki: sızlamız mı sineniz ben yaralanırken ne desen haklısın bilirim..ne söylense o dur ve durulmaz artık sende bilirsin ölüme koşamam caddelerinde katil bir siyonist bekler beni sana uzattığım her elde söylese ne Gazze ben siyonistlerle yaşıyorum diye bombaladılar desene size giden tüm tünelleri haklısın gazze haklısın ve güçlüsün bu gün bilir misin sevdiğim artık yağmur yağmaz belki sana o kadar rahmet yağdıki kaldırımlara belki kan dan sonra düşmez yağmur toprağına o kadar incittik ki kızamadım sana attılar diye bombaları çünkü söyledi aylardan beni ben gazze nizi alıyorum diye ben ambargo yapıyorum diye diye!! nerdesiniz diye sordun mu bizi gazze aradı değil mi gözlerin bizi haklısın Gazze...haklısın sevdiğim sen ey şehrim..sen ey sevdam bakma ümmetin haline sana yağınca gülleler kana çanağı olur sineler gazze'm kızma bize sen sakın darılma bize çünkü ebabilsin sen...mücahitsen sen sokak sokak özgürlüksün karış karış şehadetsin ey Gazze'm...el-aksa ya ebabilsin ebrehenin üstüne yağana taşlar senin toprağından kalkar!! ey sevdam..bilirim dayanırsın bilirim kan kokarsın.. bilirim durmazsın biz dursakta..sussakta sen susmazsın!! sen durmazsın o yüzden adın filistin.. ve gazze...adın ebabil ve sende emanettir el aksa.. gazze için..ve sevdam için bin kez kanım aksa benimde kanım damlasa bağrına ve şahit olsam aşkına adın gazze bilirm ve sevda kokar üstün ve umuttur ekmeğin gazze'm ebabillere selam söyle de ki az kalmış.. ümmet ayaklanmış adı sevdaysa bu başlar fedaymış! ALINTI...
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Ellerinize sağlık teşekkürler.
|
|
![]() |