AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.



Cevapla
Seçenekler
 
Alt 07-09-2012, 01:41   #1
Kullanıcı Adı
Fatih Hakan
Standart El Kaide’nin Türk Komutanı İdam Edildi


El-Kaide örgütünün Türk asıllı *Türkiye komutanı olduğu iddia edilen “Ebuzer” lakaplı Serdal Erbaşı, Afganistan’da idam edildi.

Terör örgütü El-Kaide’nin Türkiye komutanı olduğu belirtilen Serdal Erbaşı, örgüt tarafından asılarak öldürüldü.

Bir gazete haberine göre; 16 yıl önce Çeçenistan’a giderek direnişe katılan Konya doğumlu Serdal Erbaşı, bağlı bulunduğu “Kafkasya Emirliği” grubuyla yaşadığı anlaşmazlıklar nedeniyle Afganistan’a giderek El-Kaide saflarına katıldı.

Burada örgütün Türkiye sorumlusu olan Serdal Erbaşı, El-Kaide’ye para akışını ve militan sağlanması görevlerini üstlendi. İki yıl bu görevi yürüten Erbaş, geçen günlerde Taliban üyesi iki Azeri vatandaşı ile yardımlar sonucu gelen paraların bölüştürülmesi nedeniyle tartıştı.

Şeriat mahkemesi idam kararı verdi

İddiaya göre Serdal Erbaş bu tartışmanın ardından kendi adamlarına iki Azeri militanı öldürttü.

 


Konu Fatih Hakan tarafından (07-09-2012 Saat 01:44 ) değiştirilmiştir..
Fatih Hakan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 07-09-2012, 14:30   #2
Kullanıcı Adı
HaArP
Standart
Diğer taraftan Türkiye medyası da aynı haberi bir süre sonra "Taliban komutanı asılarak idam edildi şeklinde "duyurmuştu. Türkiye medyasının bazı kulaktan dolma bilgilerle duyurduğu ve Ebu-Zer için uydurulan versiyon haberlerin aksine Taliban mahkemesi tarafından verilen idam (kısas) cezası asılarak değil, kurşuna dizilerek gerçekleştirildi (Bakınız , alt fotoğraflar)

ShamilOnline.org

http://www.shamilonline.org/tr/buelt...-haber-18.html
HaArP isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla


Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.



Bulut Sunucu Hosting ve Alan adı
çarşamba pasta çarşamba bilgisayar tamircisi