![]() |
#1 |
![]() Arkadaşlar ben şunu merak ediyorum.zamlar akp cepesinden nasıl değerlendiriliyor.
En son elaktirik zammı. Hemde dünyada bir ilk bundan sonra elektrik zammı otamatik yani her ay belirli bir zamla evlere gelecek.haziranın sonuna doğru doğalgaz zammıda başlıyor. siz ne düşünüyorsunuz Acaba? (Burada karışıklık çıkarmak için gelmedim fikrinizi merak ediyorum)
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Hükümetimiz işinin ehli..Vardır bir bildikleri kardeşim..Karaya Ak deselerde arkalarındayız.. 8) Yalnız elektiriğe değil gerekli her yere zam geldi..Siz daha zam görmemiişsiniz..Bu millet fişle ekmek aldığı günleride biliyor..Eskiye kıyasla oturup kalkıp şükretmeniz lazım..Adamlar rahat bırakmıyor ki doğru dürüst icraat yapalım..Her işe burunlarını sokup ekonomiyi felç ederlerse her bişeyede zam gelir tabi..
|
|
![]() |
![]() |
#3 |
![]() bir de şu yönden bakalım.
Türkiye IMF 'yr 200 milyon dolar senede para veriyordu.bu para IMF ye verilmeseydi halka maaşa zam olarak yasıltılsaydı daha iyi olurdu diye düşünüyorum.burada IMF ye verilen 200 milyon dolar israile aktarılıyor.bu paraylada müslüman kardeşlerimiz vuruluyor.acı bir tablo. bazı ülkeyi karıştırmak istiyenler var bu doğru ama bunlar hep oldu bunun sonucunu hep bizmi çekecez.neden bir çözüm yok.her denilene ılımlı yaklaşıldığı yüzden böyle olduğunu sanıyorum |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Ak partili seçmen partisine asla zam yapmayacak diye oy vermiyor, bir yıl içinde eline 3 anahtar verecek diye oy vermiyor. Hiç zam yapmayacağını ve 3 anahtar vereceğini hala iddaa eden parti varsa buyursun. Siyaset meydanı herkese açık. Ama ne Tansular ne Cem Uzanlar ilerleyen yıllarda anılacak. Yolsuzlukları ve zırvalarıyla bile anılmayacak kadar küçük insan çünkü onlar...
Ak parti seçmeni bu anlamda rahat yani. Gelelim muhalefete onlar da dişlerini "zam oldu, bak hükümet bu işi yapamıyor" propagandası yapabildikleri için (özlediler tabii ![]() Herkes kimin ne yaptığını biliyor, sıkmayın kendinizi. |
|
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|