AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.



Cevapla
Stil
Seçenekler
 
Alt 01-27-2009, 13:21   #1
Kullanıcı Adı
Necip Fazıl
Standart Emekli, dul ve yetimlere maaş farkı!
Emekli Sandığından,'emekli, malullük, vazife malullüğü, dul veya yetim'' aylığı alanlara farklar, 1 Şubat 2009 tarihinden itibaren ödenecek.



Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, emekli, malullük, vazife malullüğü, dul veya yetim aylığı alanların 1 Ocak 2009 tarihinden geçerli katsayı artışlarına ilişkin fark hesaplamaları tamamlandı. Bu tarihten geçerli olmak üzere aylık katsayısı 0,053505, taban aylık katsayısı da 0,70840 olarak belirlendi.
Bu çerçevede, emekli, malullük, vazife malullüğü, dul veya yetim aylığı alan 1 milyon 802 bin 877 kişinin 1 Ocak 2009 tarihinden geçerli olmak üzere aylıklarında oluşan yüzde 4 oranındaki fark tutarları 1 Şubat 2009 tarihinden itibaren aylık aldıkları banka ve PTT şubelerine gönderilecek.

-ÖDEMELERİN TARİHİ-

Ödemeler Ziraat Bankası şubelerinden 1. gün alanlara aylık farkları 1 Şubat, 2. gün alanlara 2 Şubat, 3. gün alanlara 3. Şubat, 4. gün alanlara 4. Şubat ve 5. gün alanlara da 5 Şubatta verilecek.
Aylıklarını Ziraat Bankası dışındaki bankalar ile PTT işyerleri ve PTT aracılığında konutunda ödenen hak sahiplerine aylık farkları ise 2 Şubat tarihinden itibaren ödenecek. Buna göre, aylıklarını 3'er aylıklar halinde almakta olanlardan 1. gruba girenlere Ocak ayı olmak üzere 1 aylık tutarında, 2. gruba girenlere Ocak-Şubat olmak üzere 2 aylık tutarında ve 3. gruba girenlere de Ocak-Şubat-Mart olmak üzere 3 aylık tutarında ödeme yapılacak.
Bu arada açıklamada, aylıklarını birer aylık olarak alanlara ocak ayına ait 1 aylık tutarındaki aylık farkının tahakkuk ettirildiği bildirildi.


AA

 

Necip Fazıl isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.



Bulut Sunucu Hosting ve Alan adı
webmaster blog çarşamba pasta çarşamba bilgisayar tamircisi