AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.

Stil
Seçenekler

Alt 04-03-2008, 11:46   #1
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
Standart Emre Belözoğlu o mesaja ne dedi
İngiltere Premier Ligi takımlarından Newcastle United'da forma giyen Emre Belözoğlu, MSN adresinde siyasi ve politik bazı mesajlar çıktığı yönündeki haberler için ne dedi? İşte Belözoğlu'nun açıklaması...

Emre yazılı açıklama yaptı

İngiltere Premier Ligi takımlarından Newcastle United'da forma giyen Emre Belözoğlu, MSN Messenger adresinde siyasi ve politik bazı mesajlar çıktığı yönündeki haberleri yalanladı.

Belözoğlu, yaptığı yazılı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"Bugün bazı haber sitelerinde, benim MSN Messenger adresimde siyasi ve politik bazı mesajlar çıktığı ileri sürülmüştür.

Ben sporcu ve Türk Milli Takımı'nın şerefli formasını yıllardır taşıyan bir futbolcu olarak ülkemi her platformda temsil etmekten gurur duyuyorum. Ben sporcu bir Türk genci olarak hiçbir siyasi ve politik çalışma içinde olmadığım gibi bu tür aslı olmayan haberlerle de hiçbir şekilde ilgim yoktur.

Değerli kamuoyundan ve siz değerli medya mensuplarından bu tür asılsız haberlere değer vermemenizi rica ederken, sporcu kimliğim ile yaşamıma ve Milli Takım çatısı altında bayrağımızı en yükseklere taşıma için mücadeleme devam edeceğimi bildirmek isterim."

Milliyet
cafesiyaset

Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 04-03-2008, 11:52   #2
Kullanıcı Adı
Ak_Kelebek
Standart Emre Belözoğlu o mesaja ne dedi
işt Emre farkı budur ;) ;) teşekkürler hüdaverdi paylaşım için...
Ak_Kelebek isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)