![]() |
#1 |
![]() Kayseri maçında sakatlanan Emre Belözoğlu, en az 3 hafta daha sahalardan uzak kalacak.
Kayseri maçında sakatlanan Emre Belözoğlu’nun en az 3 hafta daha oynama şansının bulunmadığı belirlendi. Arka adalesinde yırtık bulunan tecrübeli oyuncunun tedavisinin uzun süreceği, bu yüzden sahalara dönüşünün gecikeceği kaydedildi. Bu arada Emre gibi idmanlara katılmayan ve salonda çalışan Gökhan Gönül’ün de salı günkü Arsenal sınavında forma giymesinin zor göründüğü öğrenildi. fanatik
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() o kadar ahını aldın adamın. 3 hafta az bile
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
![]() Alıntı:
Açıklama için teşekkürler bu arada bencede Fener varken neden Gs yi seçsin çok haklısın:kiss: |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() ha ha haaa komik insanlarsınız yaa katılıyorum size ama GÜLMEKTEN.... :smiley1146::smiley1146::smiley1146::smiley1146::s miley1146:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
![]() Alıntı:
gerçekler ortada ![]() milli bir futbolcu kendisini almak isteyen iki türk kulübünden elbette "iyi" olanını seçecek. neden gese ye gitmedi. ya da neden feneri seçti ![]() çünkü fener daha iyi :=) |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() Ben öyle düşünmüyorum tabi ki emre karektersizliğini ortaya koydu fener gibi basit bir takıma gitti :kiss:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |