AK Gençliğin Buluşma Noktası
Galatasaray (GS) AK Parti Forum Galatasaraylılar !

Stil
Seçenekler

Alt 01-04-2012, 09:53   #1
Kullanıcı Adı
Ertuğrul ÖZGÜL
Standart Emre'nin iki nefis füzesiyle damga vurduğu maçta G.Saray 7'de 7 ile yola devam dedi.

Galatasaray, ligin ilk yarısında yenildiği Büyükşehir Belediye'den rövanşı almakta kararlı çıktı sahaya. Daha 7. dakikada Emre Çolak'ın yaklaşık 30 metreden şık golüyle de öne geçti. Ama Belediye'nin buna yanıtı gecikmedi. 14'te Visca'nın Emre'ye nazire yaparcasına güzel vuruşu skora dengeyi getiriverdi. İlk yarının kaydadeğer notlarında bu iki gol dışında hep Belediye'nin imzası vardı. Melo'nun yokluğu özellikle defansif anlamda Galatasaray'ı olumsuz etkilemişti. 31 ve 36'da Belediye'nin bulduğu iki pozisyonda Webo'nun final vuruşunu yapamayışını izledik. Maçın kader anına da aynı futbolcu imza attı. 41. dakikada Semih'in ayağına basınca kırmızı kartı gördü. 10 kişi kalmak, özellikle Webo gibi uçtaki en önemli silahını yitirmek Belediye'nin bütün hesaplarını alt üst etti. Morali de bozulan rakibi önünde ikinci yarıya tempolu, istekli başlayan sarı-kırmızılılar, yarısı dolu tribünlerin de desteğiyle üst üste pozisyon ve goller buldu. 51'de Emre yine ceza alanı dışından akıllı bir vuruşla takımını tekrar öne geçirdi. 57'de Kazım'ın net pozisyonda topu Hasagiç'e nişanladığı gibi, pas vermediği Baros ile de küçük bir tartışma yaşadı. 69'da gol kaçırma yarışına Baros ve Elmander ortaklaşa katıldı. 72'de Seçuk'un ara pasında Baros bu kez kaçırmadı: 3-1. 82'de Selçuk'in frikiğinde geçit vermeyen Hasagiç'e, dört dakika sonra Riera'nın vuruşunda direkler yardım etti. Uzatmalarda Selçuk'un akıllı plasesinde ise ne Hasagiç, ne de yan direk golü önleyebildi: 4-1.

KÜÇÜK HAGİ EMRE
Emre Çolak, dün Belediye'ye attığı iki golle kariyerinde keskin bir virajı döndü. Galatasaray formasıyla tek golünü 16 Mayıs 2010'da Gençlerbirliği'ne Ankara'da atan genç oyuncu, 597 gün sonra gol sevinci yaşadı. Attığı iki golde de Hagi esintisi vardı. Emre maçtan sonra da taraftarlara üçlü çektirdi. Fatih Terim, genç oyuncu için "Formayı ona ben verdim. O da geri vermemek için elinden geleni yapıyor" dedi.

sabah

Ertuğrul ÖZGÜL isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 01-04-2012, 09:58   #2
Kullanıcı Adı
Ertuğrul ÖZGÜL

Alt 01-04-2012, 16:27   #4
Kullanıcı Adı
Saltuk Buğra Han
Bence 7 de 7 değil.
YEDİ de YEDİ
Yıllardır aç bir Aslanın karşısında kim durabilirki?
O yemeyecek de ben mi yiyeceğim?
Saltuk Buğra Han isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-04-2012, 16:29   #5
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
Kaçarı yok her türlü
Alt 01-04-2012, 17:04   #6
Kullanıcı Adı
Ertuğrul ÖZGÜL
Alıntı:
Hüdaverdi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Kaçarı yok her türlü
uçan kuşları yerde sürüneni hepsi bizim artık İnşallah..
Alt 01-04-2012, 17:31   #7
Kullanıcı Adı
EpiVaTeS
önümüze gelen basıyoruz tekmeyi gönderiyoruz...
bu hafta samsunda da işimizi erken bitirmeliyiz...
Ebuoe Afrika kupasına gidiyor sağlam bir transfer etmemiz lazım..
EpiVaTeS isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-04-2012, 17:33   #8
Kullanıcı Adı
Ertuğrul ÖZGÜL
Şu Amrabat işi olsaydı çok güzel olacaktı... kazım katliyam gibi resmen... ben bu sene böyle bir performans beklemiyordum takımımızdan... kaç senedir olmayan bi frikikcimiz bile var...
Alt 01-04-2012, 17:38   #9
Kullanıcı Adı
EpiVaTeS
Kazım iyidir iyi...
Ambrabat Afrika Kupasına gidicek sanırım...
Bence Doka yada Yiğit Gökoğlanı alacağız gibi...
EpiVaTeS isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-04-2012, 17:40   #10
Kullanıcı Adı
Ertuğrul ÖZGÜL
kazımda yetenek var ama saçmalıyor genelde olanı kullanmıyor gibi geliyor bana...

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)