![]() |
#1 |
![]() Kurultay öncesi Genel Başkanı Baykal'ı göklere çıkaran
CHP Genel Sekreter Yardımcısı sağcıları aşağılayan sözler sarfetti. Sevigen'e göre solcular daha akıllı. Peki bunun sebi ne? ![]() CHP Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Sevigen'dan çok tartışılacak sözler. Kurultay öncesi ANKA'ya yaptığı değerlendirmelerde, Genel Başkanı Deniz Baykal'ı göklere çıkaran Sevigen sağcıları aşağılayarak çok tepki çekecek sözler sarfetti. Sevigen, 'CHP'liler daha fazla kitap okuyor. Bizim en cahilimiz, sağcıların en akıllısından daha bilgili ve becerilidir” dedi. Bu hafta sonu yapılacak olan 32'nci olağan kurultay öncesi çalışmalra hakkında bilgi veren CHP Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Sevigen, Deniz Baykal'lı 'siyasi parti liderliğinin ötesinde' bir kişi olarak tanımlarken, CHP'lilerin sağcılardan çok daha akıllı olduğunu ileri sürdü "En Cahil Solcu En Akıllı Sağcıdan Daha Akıllı " Baykal'ın karşısına dikilecek rakiplere açıkca göz dağı vererek ve küçümseyerek “Tarlada izi olmayanın harmanda sözü olmaz” diyen Sevigen, kurultayda herkesin aday olabileceğini ancak, CHP'de genel başkanlığa aday olacak isimlerin “belli bir eğitimden geçmesi” gerektiğine işaret etti. CHP'nin siyaet içinda farklı bir okul olduğunu ilerşi süren Sevigen sağcıları kızdıracak şu sözleri sarfetti: “Siyaset bir okul, CHP siyasetin içinde farklı bir okul. Başkaları kitap okur, CHP'liler çok daha fazla kitap okur. Bizim en cahilimiz, sağcıların en akıllısından daha bilgili ve becerilidir” Haber 7
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() En muhafazakarımız en dişili solculardan daha laik !
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() tesadüfe bak bizde sizi aynı görüyoruz
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() en akıllınız kim sevigen bana onu söyle....
ben sayarsam boğulurusum pislik herif... bide milletvekili olacak cahil bozuntusu... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Hakaret etmekten başka bildikleri birşey yok
ve o yüzden hep dibi boyluyorlar saygı beyler saygı > ![]() Bu yolların sonu bataklık. ;) |
|
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Sevigen'in sağcılardan kastı ülkücü kesim sanki. Solculardan kastı da gerçek solcular. Burdan bakarsak doğru söylüyor... Bu tarife göre ülkücüler okumuyor olabilir ama CHP'nin aklına gülünür.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() AKLINCA BAY-KAL A YALAKALIK YAPIYOR
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() Sevigen zaten bir numaralı Baykal yalakasıdır... Faşistlik solculuksa, solculuğu dahi bilmiyorlardır kanımca... Dinsel ve Irksal faşistliğin dik alasını yapıyor CHP... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() Parti içi kargaşalar,istifalar,binbir parçaya bölünmeler,ağızlarından ve yüzlerinden akan kin ve nefretten ne kadar akıllı oldukları belli.
Salaklık bakımından sağcılardan baya akıllı oldukları belli,doğru söylemiş kızmamak lazım. Çok iyi rol yapıyorlar,çok iyi kargaşa çıkartıyorlar,güzel çemkiriyorlar,yuttuğumuzu sanıyorlar bazı şeyleri,kendilerini akıllı görüyorlar.Her zaman denir 'bir insan bir şeyden korkmuyorum derse bilin ki o korkar herşeyden'.Buda onun gibi,akıllıyız derler ama kıt akıllı oldukları aşikar :-* Ayrıca belli eğitim derken üni olmuş,bilmem ne olmuş hiç önemli değil.Partiye giren herkes anaokulu seviyesinde buluyor kendisini :-* Halkın lideriymiş.Acep hangi halk bu merak ettim ? Rüyalarında gördükler halk mı yoksa muz cumhuriyeti halkı mı ? Bu herifi sevmem,çok sağcı,çok konuşkan,mahalle ağızı ile konuşan bir tip.Mahalle ağızı ile konuşan birisinin “belli bir eğitimden geçmesi” sözü ne kadar çelişkili değil mi :D İsmimi taşıdığı için utanç duyması lazım :-* Benim duymama gerek yok neyse ki. Ahh mehmet sevigen ahh,o kadar boş konuşan ve yağcı kişiliksin ki deniz baykal için herşey yaparsın.Afedersiniz ama deniz baykal postursa yağ olsun diye kendisi s.çarsın. |
|
![]() |
![]() |
#10 |
![]() Unutmadan bunu diyen şahıs Lise mezunudur,
Lise mezunu olması tabii ki sorun değil ama, Aşağılık kompleksinin olduğu burdan belli, fazlada laf söylemek lafü güzaf olur ;) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|