Anketler Tüm anketlerimizi burada paylaşıyoruz. |
Anketimiz: en çok neyi protesto etmek isterdiniz? | |||
savaşların sebebi olan Bush'u |
![]() ![]() ![]() ![]() |
10 | 45.45% |
zam yapmadığı için patronu |
0 | 0% |
kredi kartlarına yüksek faiz uyguladıkları için bankaları |
0 | 0% |
diğer..belirtiniz |
9 | 40.91% |
oks ve öss yi |
3 | 13.64% |
Katılımcı sayısı: 22. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor |
![]() |
![]() |
#1 |
![]() en çok neyi protesto etmek isterdiniz?
![]() |
|
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() aydın doğan medya grubunu POSTA HÜRRİYET VE VATAN GAZETELERİNİ
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() diğer..belirtiniz
Zamanında başörtülülerle tartışırdım okula başörtüsüyle girmek istedikleri için.Karşı çıkardım,'dua edin sokakta giyiyorsunuz' derdim kalp kırardım.Bu başörtüsü meselesi sayesinde ıslah oldum :-* Bu yüzden önce başörtüsü düşmanlarını,başörtüsünü kendi kafalarınca siyasi simge olduğunu iddia edenleri,başörtüsünü silah olarak görenleri,Allahîn ayetini kendi kafasına göre yorumlayanları,başörtüsü takan birisini görünce saldırıp tekme atanlar protesto ediyorum. Daha önemlisi başörtüsü takıp altına ince kot pantolon giyip paçasını çizmesinin içine sokanları,sokakta yanında serseri tipli birisini alıp el ele veya erkeğin beline elini atan ve erkeğin elini belinde dolanmasına izin veren Ahlaksızları,meydanda öpüşen başörtülüleri,TV programına çıkıp koca arayan başörtülüleri,TV programlarına katılıp müziği duyar duymaz dans eden başörtülüleri,altına ve üstüne ince elbise giyen ve ince elbise giyip iç çamaşırlarının görünmesine aldırış etmeyen başörtülüleri,sokakta dikat çekecek şekilde yürüyen konuşan başı kapalıları,ne için kapandığından bihaber olan başörtülüleri,Sami Yusuf konserine akın eden (en son konserde 50 bin izleyici vardı,yarısı bayan desek 25 bin kişi) ama başörtüsü eylemine katılmayanları en azından destek vermeyenleri protesto etmek bir yana öfkemi kusuyorum... Olmaz olsun bunlar... |
|
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Adalet dagitan adaletten bihaberleri!...
|
|
![]() |
![]() |
#5 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
#6 |
![]() daha farklı seçeneklerde olsa iyi olurdu
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Mesela sitedeki görevlileri diye bir secenekte gider özelliklede maverayi diye 8)
|
|
![]() |
![]() |
#8 | |
![]() Alıntı:
Şaka bir yana yoktur senden şikayetçi be abim... |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() Sen öyle san..bak simdi damlarlar bu siralar cok fazla inatciyim o yüzden birilerinin hedef tahtasina oturduk 8)..
neyse sohbet yasaktir 8) |
|
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|