AK Gençliğin Buluşma Noktası
Anketler Tüm anketlerimizi burada paylaşıyoruz.

Anketimiz: en çok neyi protesto etmek isterdiniz?
savaşların sebebi olan Bush'u 10 45.45%
zam yapmadığı için patronu 0 0%
kredi kartlarına yüksek faiz uyguladıkları için bankaları 0 0%
diğer..belirtiniz 9 40.91%
oks ve öss yi 3 13.64%
Katılımcı sayısı: 22. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor

Stil
Seçenekler

Alt 04-15-2008, 00:09   #1
Kullanıcı Adı
acizane44
Standart En çok neyi protesto etmek isterdiniz?
en çok neyi protesto etmek isterdiniz?

Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 04-15-2008, 00:10   #2
Kullanıcı Adı
meridyen
aydın doğan medya grubunu POSTA HÜRRİYET VE VATAN GAZETELERİNİ
meridyen isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-15-2008, 00:21   #3
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
diğer..belirtiniz

Zamanında başörtülülerle tartışırdım okula başörtüsüyle girmek istedikleri için.Karşı çıkardım,'dua edin sokakta giyiyorsunuz' derdim kalp kırardım.Bu başörtüsü meselesi sayesinde ıslah oldum :-*

Bu yüzden önce başörtüsü düşmanlarını,başörtüsünü kendi kafalarınca siyasi simge olduğunu iddia edenleri,başörtüsünü silah olarak görenleri,Allahîn ayetini kendi kafasına göre yorumlayanları,başörtüsü takan birisini görünce saldırıp tekme atanlar protesto ediyorum.

Daha önemlisi başörtüsü takıp altına ince kot pantolon giyip paçasını çizmesinin içine sokanları,sokakta yanında serseri tipli birisini alıp el ele veya erkeğin beline elini atan ve erkeğin elini belinde dolanmasına izin veren Ahlaksızları,meydanda öpüşen başörtülüleri,TV programına çıkıp koca arayan başörtülüleri,TV programlarına katılıp müziği duyar duymaz dans eden başörtülüleri,altına ve üstüne ince elbise giyen ve ince elbise giyip iç çamaşırlarının görünmesine aldırış etmeyen başörtülüleri,sokakta dikat çekecek şekilde yürüyen konuşan başı kapalıları,ne için kapandığından bihaber olan başörtülüleri,Sami Yusuf konserine akın eden (en son konserde 50 bin izleyici vardı,yarısı bayan desek 25 bin kişi) ama başörtüsü eylemine katılmayanları en azından destek vermeyenleri protesto etmek bir yana öfkemi kusuyorum...

Olmaz olsun bunlar...
Alt 04-15-2008, 00:27   #4
Kullanıcı Adı
mavera
Adalet dagitan adaletten bihaberleri!...
Alt 04-15-2008, 00:29   #5
Kullanıcı Adı
acizane44
Alıntı:
Hüdaverdi Nickli Üyeden Alıntı
diğer..belirtiniz

Zamanında başörtülülerle tartışırdım okula başörtüsüyle girmek istedikleri için.Karşı çıkardım,'dua edin sokakta giyiyorsunuz' derdim kalp kırardım.Bu başörtüsü meselesi sayesinde ıslah oldum :-*

Bu yüzden önce başörtüsü düşmanlarını,başörtüsünü kendi kafalarınca siyasi simge olduğunu iddia edenleri,başörtüsünü silah olarak görenleri,Allahîn ayetini kendi kafasına göre yorumlayanları,başörtüsü takan birisini görünce saldırıp tekme atanlar protesto ediyorum.

Daha önemlisi başörtüsü takıp altına ince kot pantolon giyip çapasını çizmesinin içine sokanları,sokakta yanında serseri tipli birisini alıp el ele veya erkeğin beline elini atan ve erkeğin elini belinde bolanmasına izin veren Ahlaksızları,meydanda öpüşen başörtülüleri,TV programına çıkıp koca arayan başörtülüleri,TV programlarına katılıp müziği duyar duymaz dans eden başörtülüleri,altına ve üstüne ince elbise giyen ve ince elbise giyip iç çamaşırlarının görünmesine aldırış etmeyen başörtülüleri,sokakta dikat çekecek şekilde yürüyen konuşan başı kapalıları,ne için kapandığından bihaber olan başörtülüleri,Sami Yusuf konserine akın eden (en son konserde 50 bin izleyici vardı,yarısı bayan desek 25 bin kişi) ama başörtüsü eylemine katılmayanları en azından destek vermeyenleri protesto etmek bir yana öfkemi kusuyorum...

Olmaz olsun bunlar...
kanayan yarammm....Nede güzel anlatmışsınız dilime gelipte birtürlü söyleyemediklerim...Söylemek istediğimde ise anlatamadığım duygular cümleler...ALLAH bir değil binkez razı olsun RABBİM sen anlayıp anlaşılmayı nasib eyle...
Alt 04-15-2008, 00:30   #6
Kullanıcı Adı
anatolia
daha farklı seçeneklerde olsa iyi olurdu
anatolia isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-15-2008, 00:30   #7
Kullanıcı Adı
mavera
Mesela sitedeki görevlileri diye bir secenekte gider özelliklede maverayi diye 8)
Alt 04-15-2008, 00:33   #8
Kullanıcı Adı
parabol
Alıntı:
mavera Nickli Üyeden Alıntı
Mesela sitedeki görevlileri diye bir secenekte gider özelliklede maverayi diye 8)
İlk ben ederdim :D

Şaka bir yana yoktur senden şikayetçi be abim...
parabol isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-15-2008, 00:33   #9
Kullanıcı Adı
anatolia
Alıntı:
mavera Nickli Üyeden Alıntı
evet evet olabilir :D :D
anatolia isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-15-2008, 00:35   #10
Kullanıcı Adı
mavera
Sen öyle san..bak simdi damlarlar bu siralar cok fazla inatciyim o yüzden birilerinin hedef tahtasina oturduk 8)..
neyse sohbet yasaktir 8)

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)