![]() |
#1 |
![]() sanırım gitar çalmayı öğrenemeden
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() şunu yapmadan ölmeyeceğim ifadesi çok yanlış bence çünkü ne zaman ne olacağımızı hiç kimse bilemez .Allah(cc) nasip ederde ölmezsem insanlığa hayırlı işler yaparım .
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() haklısın kardeş onun o boyutta ele alınacağı düşünmemiştim kastım o değildi yani uyarı için teşekkürler
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() doğru konuşurken yazaken çok dikkat ederim gerçi ama işin o boyutunu düşünememiştim gerçi tekrar kusura bakmasın millet
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() şimdi yazıcam
![]() banlıyacaksınız. ![]() yazayım mı? ![]() yok herşeye rağmen doğruları söylemeliyim. ![]() evet yapmalıyım ![]() bütün ampülleri söndürürüm ![]() israfı engellemek için, malum hükümetin elektrik zamları cep yakıyor. şaka yaptım şaka ![]() bu benim en çok istediğim şey değil (kuklayı değil,kuklacıyı hedef almak gerekir) aklıma buna benzer bir rivayet geldi. şeyhle muridleri arasında geçen bir hikaye. tabi şeyhin sorusu daha farklı. akıllı murid diyor ki "Allah'ın şu an yaptığını yaparım" çünkü o hikmetsiz iş yapmaz. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() silmeyin iletimi sakın ha. lütfen ama
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() en çok olmazsa olmazım diyebileceğim şey sevdiğim kızla evlenmek..
sonra okulu bitirmek, artık çok uzattık 6 yıl oldu ![]() sonra hazırladığım yakın tarihimiz kitabını çıkartmak bundan sonrada cennete gitmek için didinmek, Allahı kendimden razı etmek için uğraşarak geçireceğim , başka derdim olmaz |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() sevdiğim kıza seni seviyorum demeden gitmek Allah kimse platonik aşşk yaşatmasın
![]() |
|
![]() |
![]() |
#10 |
![]() Daha başlayamadım ama Almanya' daki üniversite eğitimimimi en güzel şekilde bitirip, ülkeme dönerek Halit Ertuğrul gibi bir eğitimci olmak isteğim.
"Aklı aydınlatan fen ilimleri, kalbi aydınlatan da din ilimleridir". Bu düşünceyle öğrenciler yetiştirmektir. Konu minegül tarafından (02-26-2009 Saat 22:22 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|