AK Gençliğin Buluşma Noktası
Kitaplar ve Dergiler Kitaplar ve Dergi içerikleri, değerlendirme ve tavsiyeler.


Cevapla
Stil
Seçenekler
 
Alt 10-04-2012, 02:11   #1
Kullanıcı Adı
Necip Fazıl
Standart Engellilere Hastalar Risalesi


Beyazay Derneği Kütahya Onursal Başkanı Ali Rıza Soyaslan, “Bediüzzaman Said Nursî’nin Kur’ân’dan istifade ederek yazdığı ‘Hastalar Risalesi,’ ruh-beden ilişkisine yardımcı, iyileştirici teknikleri içermektedir. Engelli hastalar ve engelli hasta bakıcılar bu kitabı okuduklarında hastalıklarının, engelliliklerinin nimet olan yönlerini fark edeceklerdir. Risale-i Nur hastalıklar için reçetedir. Kütahya, Tavşanlı ve Simav’da bulunan yatalak ve engelli kardeşlerimize, engelli hasta bakıcı anne ve babalara 300 adet Hastalar Risalesi kitapçığı dağıtacağız” dedi.

Engellilere ‘Hastalar Risalesi’ hediye edilecek

Beyazay Derneği ve Çare Derneği’nin Kütahya temsilcilikleri tarafından engellilere “Hastalar Risalesi” hediye edilecek. Beyazay Derneği Kütahya Onursal Başkanı Ali Rıza Soyaslan, “Bediüzzaman Said Nursî’nin Kur’an’dan istifade ederek yazdığı ve ‘Hastalar Risâlesi’ ismini verdiği küçük kitap, ruh beden ilişkisine dayalı yardımcı, iyileştirici teknikleri içermektedir. Engelli hastalar ve engelli hasta bakıcılar bu kitabı okuduklarında hastalıkların, engelliliklerinin nimet olan yönlerini fark edeceklerdir. Risale-i Nurlar hastalıklar için reçetedir. O zaman bizim görevimiz de ihtiyaç sahibi hasta engelli ve hasta engelli bakıcılara ulaşmak olmalıdır. Allah’ın izniyle hayırlı bir hizmete start veriyoruz. Kütahya, Tavşanlı ve Simav’da bulunan yatalak engelli kardeşlerimize, hasta engelli bakıcı anne, babalara dağıtılmak üzere 300 hastalar risalesi kitapçığı dağıtacağız” dedi. Risaleleri temin eden Çare Derneği Yönetim Kurulu’na teşekkür eden Soyaslan, “Asrımızın en büyük hastalığı ‘imansızlık’ hastalığıdır. Bizler bu anlayış doğrultusunda bu görevi yerine getirmeye çalışıyoruz. Bizim ulaşamadığımız engelli kardeşlerimize de komşularının sahip çıkmasını istirham ediyoruz” diye konuştu.

Yeni Asya

 

Necip Fazıl isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.




boşanma avukatı webmaster blog çarşamba pasta

çarşamba koltuk yıkama çarşamba webtasarım