07-31-2009, 20:14 | #1 |
Erbakan AKP'ye oy verenler şuursuz
AKP'ye oy verenler şuursuz Erbakan'dan AKP'yi destekleyenlere sert sözler: Bu ne şuursuzluktur.. ESKİ Başbakanlardan Necmettin Erbakan, AKP'ye destek veren vatandaşları fena haşladı. Erbakan ``Bu zihniyetleri nasıl oluyor da destekliyorsunuz arkadaşlar. Bu sözleri söyleyenlerin arkasından nasıl gidersiniz? Bu ne hayret edilecek bir manzara. Bu ne şuursuzluktur' dedi. BU NE ŞUURSUZLUK "Bu zihniyetleri nasıl oluyor da destekliyorsunuz arkadaşlar. Ben de sizinle beraberim diyorsunuz. Irak savaşında meclisten tezkere geçmeyince 'dört bin sortiye müsaade ettik' diyorlar. Türkiye´deki hava üslerinden kalkacaklar gidecekler, Irak´taki Müslüman yavruları, kardeşlerimizi imha edecekler. Bununla iftihar ediyorlar. Amerikan askerine dua ediyorlar. (Ortadoğu´da, barış için en büyük fedakarlığı gösteren Amerika´dır) diyorlar. Bunları duymuyor musunuz yahu? Bu sözleri duyduğunuz halde, bu sözleri söyleyenlerin arkasından nasıl gidersiniz? Bu ne hayret edilecek bir manzara. Bu ne şuursuzluktur' dedi. BU ZİHNİYETİ NASIL DESTEKLİYORSUNUZ Balıkesir'in Edremit İlçesi'ne bağlı Altınoluk Beldesi'ndeki yazlığında dinlenen Necmettin Erbakan, Ayvalıburun Camii´nde kıldığı Cuma namazı sonrasında, kamelyada oturup geleneksel cuma sohbetini gerçekleştirdi. Türklerin Selçuklu ve Osmanlı imparatorluğu döneminde dünyaya adil bir nizam getirdiğini söyleyen Erbakan, tarihten örnekler vererek süslediği konuşmasında AKP'ye yüklenmeyi de ihmal etmedi. Erbakan, AKP'nin, Hıristiyan Birliği olarak tanımladığı AB'ye girme ısrarını anlamakta güçlük çektiğini belirtti. AKP'YE OY VERENLER.. AKP hükümetinin Irak savaşı sırasında TBMM´den tezkereyi geçiremeyince, İncirlik'te konuşlanan Amerikan jetlerine dört bin sorti yapma izni verdiğini vurgulayan Erbakan, AKP´ye oy verenlere de yüklendi. Erbakan, "Bu zihniyetleri nasıl oluyor da destekliyorsunuz arkadaşlar. Ben de sizinle beraberim diyorsunuz. Irak savaşında meclisten tezkere geçmeyince dört bin sortiye müsaade ettik diyorlar. Türkiye´deki hava üslerinden kalkacaklar gidecekler, Irak´taki Müslüman yavruları, kardeşlerimizi imha edecekler. Bununla iftihar ediyorlar. Amerikan askerine dua ediyorlar. (Ortadoğu´da, barış için en büyük fedakarlığı gösteren Amerika´dır) diyorlar. Bunları duymuyor musunuz yahu? Bu sözleri duyduğunuz halde, bu sözleri söyleyenlerin arkasından nasıl gidersiniz? Bu ne hayret edilecek bir manzara. Bu ne şuursuzluktur' dedi. HRİSTİYAN BİRLİĞİNİN İÇİNDE NE İŞİMİZ VAR Osmanlı'dan örnekler veren Erbakan, "Osmanlı´nın askerlerinin elbisesiyle dahi dünyaya hakim oluşundan bahsediyorum. İşte böyle bir milletin evlatlarıyız. Şimdi gelmişiz, gelmişiz gelmişiz, tarih şuuruna sahip olmayan; milletimizi, kimliğini, inancını tanımayan bir takım zihniyetlerin elinde Avrupa´nın kapısında köle gibi bekler hale dönmüşüz. (Efendim, bizi ne olursunuz içinize alın) diyorlar. (Hayır, almayız) diyor. (Belki bir gün vazgeçersiniz de bizi içinize alırsınız, biz burada beklemeye devam edeceğiz) diyorlar. TEVHİD NEDİR BİLMEZLER Bu ne zihniyettir, Allah aşkına? Bu hangi millet, biz miyiz, değil miyiz?. Ne işimiz var bizim Avrupa Birliği'nin içerisinde? Avrupa Birliği bir Hıristiyan birliğidir. Hıristiyan birliği hiçbir zaman insanlara saadet getirmez. Çünkü hak nedir tanımaz. Saadetin unsurlarının hiç birinden haberi yoktur. Temizlik nedir bilmez. Tevhid nedir bilmez. Bunlar olmadan saadet olmaz. Bunların arkasına düşerek saadet bulmak mümkün değildir. Çünkü kendileri zaten çöküyor. Aile kalmamış, toplum kalmamış. Ekonomileri iflas etmiş. BİZİ YOK ETMEK İSTİYORLAR Böyle bir toplumun içerisine ille gireceğiz diye ısrar etmek ne büyük bedbahtlık. Bu zihniyetleri nasıl oluyor da destekliyorsunuz arkadaşlar. (Ben de sizinle beraberim) diyorsunuz. Kendini bilmiyor, tarihini bilmiyor. Ne yaptığını bilmiyor. İşte bunlar bizi yok etmek isteyenler istifade etmeye çalışıyorlar' diye konuştu. ensonhaber
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
07-31-2009, 20:17 | #2 |
Güldüryo hoca beni
ALLAH ta onu güldürsün Kendi amma şuurlu ha |
|
07-31-2009, 20:18 | #3 |
Artık benim için bir hiçsiniz SP !
SPLİLERDE(İstisnalar hariç) |
|
07-31-2009, 20:23 | #4 |
Hoca hoca dedik sustuk ama hocanın hocalıgını göremez olduk...
Ne gerek var yani kendinden bu kadar gıcık aldırıyor anlamıyorum Azda değil 80 yasından fazla insan az düşünür ya Toz pembe bi dünyada muhalefetcilik oynuyo Ya hocam yok yok olmuyo olsa chp iktidar olurdu bırakın su ayağı yakışmaz Durki rahmetle anılasın işde rezil etme kendini |
|
07-31-2009, 20:36 | #5 |
Hocam Allah aşkına yapmayın yahu...! Size olan sevgimizi yitirmek istemiyoruz, saygımız hiç bir zaman yok olmaz ama lütfen sevgimizi baltalamayın artık yeter...
|
|
07-31-2009, 20:38 | #6 |
yahu adam bizi cehennemlik yaptı şuursuz demesi normal.....
|
|
07-31-2009, 20:50 | #7 |
hoca 1997 yılında seni iktidar yapan yine bu halk değil miydi ?
ne oldu da şimdi bu millet şuursuz ve aptal oldu,hocam empati yapabilirsen bu milletin Akpartiye oy vermesinin gerekçelerini anlayabilirsin. Akparti için AB amaç değil,araçtır.Hristiyan birliği dediğin ki katılıyorum fakat o Avrupa birliği senin ve statükonun mağdur ettiği Müslümanların özgürlüğü için stratejik öneme sahiptir.Akparti,saadet'in klavuzunu takip etmiş olsaydı 1 seneden fazla direnemeyerek darbe'nin odağı olmuştu. başbakanımız,saadet'i muhatap alır mı bilemem ama Akparti seçmenine şuursuz ve bizans torunu hakaretinde bulunan hoca'yı; ''millete saygısı olmayan milli görüşçü olabilir mi'' söylemini kullanarak,siyasi avantaj yakalaması gerektiğini düşünüyorum. |
|
07-31-2009, 21:01 | #8 |
Hocanın yaptığı kuru muhalefet, boş bir iktidar sevdası uğruna köle olmak gibi bir şey. Gerek yaşından, gerek geçmişinden dolayı saygı duyuyoruz belki çoğumuz ama onun da bu tür provokasyonlara girişmemesi gerekir.
|
|
07-31-2009, 21:26 | #9 |
şimid ben bu konuya ne yazsam alıntı yapıp sinirleniceksiniz..
tek diyeceğim şey hocamı çok seviyorum |
|
07-31-2009, 21:28 | #10 |
her şey ortada.....
|
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|