![]() |
#1 |
![]() Eski Başbakanlardan Necmettin Erbakan, Milli Görüş Teşkilatı'nın 40. yıl etkinliklerine katılmak üzere Almanya'nın Berlin şehrine gitti.
Erbakan, Anayasa değişiklik paketine ilişkin, "Biz Anayasa'nın köklü bir değişikliğe tabi tutulmasından yanayız. Eğri büğrü bu paketle Türkiye'nin meseleleri hallolmaz." dedi. Necmettin Erbakan, partisinin eski yöneticileri Şevket Kazan ve Oğuzhan Asiltürk eşliğinde THY uçağıyla saat 12.00'de Ankara'dan İstanbul'a geldi. Atatürk Havalimanı VIP Salonu'na kendisini karşılamaya gelenlerin kolları arasında güçlükle yürüyerek giren Erbakan, ziyareti ve Anayasa değişiklik paketine ilişkin görüşlerini gazetecilere aktardı. Anayasanın köklü bir değişikliğe tabi tutulmasından yana olduklarına işaret eden Erbakan, "Bu parça pürtük çalışmalar bir şey ifade etmez. Bunlar vakit kaybından ibarettir. Kökünden, köklü değişiklik yapmak lazım." dedi. Erbakan, "Anayasa değişiklik paketini nasıl değerlendiriyorsunuz?" sorusuna da, "Söyledim, bu paket, yapılması icap eden şeylerin içerisinde bir kısmını eğri büğrü şekilde toplanmış bir paket. Bu paketle Türkiye'nin meseleleri hallolmaz." karşılığını verdi. Milli görüşü, bütün insanlığın kurtuluşu, yeni bir dünyanın kuruluşu olarak anlatan Necmettin Erbakan, "Komünizm 80 yıl zulüm edip yok olmuştur. Aynı şekilde kapitalizm de çökmektedir. Onun için insanlığın Milli görüşe dönmekten başka çaresi yoktur." diye konuştu. İslam Toplumu Milli Görüş Teşkilatı'nın (IGMG) organize ettiği 40. yıl etkinliklerinde onur konuğu olan Erbakan, Berlin'in yanı sıra Köln'de de bazı etkinliklere katılacak. CİHAN
![]() |
|
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Vaycanına ne kadar cesur bi adam... anayasayı hep değiştirmek gerekmiş.... bunu baykal dese hiç başbakan olmadı fırsatı yoktu akıl veriyor denir ama sen başbakanda oldun acaba nerdeydin o zaman....
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() olurmu ertuğrul bey 54. hükümet bambaşkaydı daha öylesi görülmedi
![]() Bak ben sana söyliyelim bu değişiklik paketi onaylansın anayasayı bir değiştirelim milli görüşçü bazı çevreler bununda kendilerinin dayatması sonucu olduğunu söylerler Ha bide bu yazıyı ben caps olarak kayıt altında tutucam gün gelir derler erbakan hocamız öyle birşey demedi gösteririz Konu İntifada tarafından (04-15-2010 Saat 19:20 ) değiştirilmiştir.. Sebep: harf kargaşası :) |
|
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Derler zaten....
Biz iktidara geldikten sonraki ekonomik düzelmelere Ecevitin bizizm çalışmalarımız yeni meyvesini verdi dediği gibi bunlarda der... sözde söylemek kolay nede olsa... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() davos çıkışı ve tezkere geçmemeside milli görüşçüler sayesinde olmuş öyle diyorlar hatta imf le son dönemde anlaşma olmamasıda
|
|
![]() |
![]() |
#6 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() MİLLİ SELAMET PARTİSİ 24 milletvekili ile chp koalisyon hükümettinde orta kısım imam hatipleri açtırabiliyorsa ve üstelik sadece 24 milletvekili ile imama hatip sayısı rekor sayıta ulaşıyorsa 500 küsür milletvekili ile 8 yıldır bir anayasa kökten değişebilir kanaatimce...
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() Arkadaşlar o zamanki şartlarla şimdiki şartlar aynı değil o zaman o anayasayı değiştirmeyi aklından geçirmek için Şizofren olmak gerekirdi.. Ancak şimdi durum farklı.. son düzenleme gayet mantıklı ve gayet doğru.. Eğer şuan bu düzenleme olmadan anayasa degiştirmeye kalksalar.. Ak Parti kapatılırdı.. Ak parti kapatılırsa zaten gelecek kişilerden anayasa beklemek büyük hata olur (: Ak parti Gool Goll GOLL diyerek anayasa2nın ilk önce kısmen sonra da tümden degiştirilmesine destek veriyorum ((:
I'm not love 1982 I love 2002 I love 2010 I love 2011 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
![]() Alıntı:
ne de olsa halk size partilerini kapanmanız için oy veriyor dimi. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
![]() Alıntı:
başörtüsü yasağını kaldırma girişimi başörtülü biri olarak ben bu gerekçeden gurur duyuyorum başörtüsünü kaldırmak olasılığı karşısında bile koltuklarından vazgeçip partilerinin kapanmasını göze alanlara selam olsun.... ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|