AK Gençliğin Buluşma Noktası
Diğer Partiler Diğer Partiler ile ilgili propaganda ve reklam dışındaki bütün paylaşımlarımızı burada yapıyoruz.

Stil
Seçenekler

Alt 07-24-2010, 07:59   #1
Kullanıcı Adı
Ertuğrul ÖZGÜL
Standart Erbakan: Kongre için gerekenden fazla imza toplandı

Necmettin Erbakan, "Kongre için gerekli çoğunluğun çok ötesinde delege imzası toplandı" açıklaması yaptı.

Milli Görüş lideri ve eski başbakanlardan Necmettin Erbakan, yaptığı yazılı açıklamada, internet sitelerinde çıkan "Kongre için yeterli delege imzası toplayamadı, Numan Kurtulmuş'a bırakması için baskı uyguluyor" şeklinde çıkan haberleri yalanladı.

Özel Kalem Müdürü Mehmet Karaman aracılığı ile kamuoyuna duyurulan Erbakan'ın yazılı açıklamasında "Bugün bazı internet sitelerinde yayınlanan 'Erbakan kongre için delegelerden yeterli imza toplayamadı, Kurtulmuş'a bırakması için baskı uyguluyor' şeklindeki haberler tamamen gerçek dışıdır. Numan Kurtulmuş'a bırakması için baskı yapıldığı ya da delegelerin yeterli desteğinin alınamaması gibi bir durum söz konusu değildir. 1 hafta gibi kısa bir sürede yeterli çoğunluğun da ötesinde delegelerin kongre için yeterli olacak imzası toplanmış bulunmaktadır. Çıkan haberler maksatlıdır." denildi.

Dünya Bülteni / Haber Merkezi

Ertuğrul ÖZGÜL isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 07-24-2010, 08:18   #2
Kullanıcı Adı
Cihannur
Bazı Milli Görüşçüler Saadet Partisi'ni hâlâ destekliyorlar ki onları anlamak mümkün değil. Milli Görüş'ün kurucusu ve doğal lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakan'ın listesini reddetmiş olan Saadet Partisi, Milli Görüş partisi olarak kalabilir mi, mümkün mü böyle bir şey? Hayır, kesinlikle mümkün değil! Saadet Partisi, 11 Temmuz 2010 tarihinden itibaren Milli Görüş partisi değildir. 11 Temmuz 2010 tarihinden itibaren Saadet Partisi, Çakma AK Parti görünümünde bir siyasi partidir. Gün gelir olağanüstü kongre düzenlenir ve Milli Görüş'ün kurucusu ve doğal lideri Necmettin Erbakan'ın listesi kabul edilir ve onun aday göstereceği bir kişi genel başkan seçilirse, Saadet Partisi o zaman yeniden Milli Görüş partisi olur.
Cihannur isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-24-2010, 11:47   #3
Kullanıcı Adı
redyellow
Haber doğru mu bilemiyorum, doğru ise şu demektir: Saadet partisinin alnının ortasına kurşun sıkmak için gerekenden daha fazla imza toplanmıştır!!
redyellow isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-24-2010, 11:47   #4
Kullanıcı Adı
redyellow
Haber doğru mu bilemiyorum, doğru ise şu demektir: Saadet partisinin alnının ortasına kurşun sıkmak için gerekenden daha fazla imza toplanmıştır!!
Alt 07-24-2010, 21:38   #5
Kullanıcı Adı
Cihannur
Milli Görüş, Saadet Partisi'ni geri almak için büyük bir mücadele veriyor. Eğer Milli Görüş, Saadet Partisi'ni geri alıp onu tekrar Milli Görüş partisi yapamazsa muhtemelen kendi partisini kuracaktır. Milli Görüş'ün şu aşamada siyasete tamamen veda edeceğini düşünmüyorum.
Alt 07-24-2010, 21:54   #6
Kullanıcı Adı
birisi01
herhalde saadet numan kurtulmuş sayesinde ak partiye katılacak die umutlanmıştık..cok da güzel olacaktı. ama erbakan yine yaptı erbakanlığını..
birisi01 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-25-2010, 01:44   #7
Kullanıcı Adı
redyellow
Alıntı:
birisi01 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
herhalde saadet numan kurtulmuş sayesinde ak partiye katılacak die umutlanmıştık..cok da güzel olacaktı. ama erbakan yine yaptı erbakanlığını..

Hakkaten mi inanarak yazıyorsunuz bunu?

Numan bey saadeti tutup sizin partiye katacaktı öyle mi?

hem de saadet güzel bir ivme kazanmışken bunu yapacaktı.

Alt 07-25-2010, 13:39   #8
Kullanıcı Adı
birisi01
şu günde mhp ve chp dahi el ele vermişken. saadetin akpartiye destek vermesinin neresi kötü? bölünmenin ne gereği var..
günümüz artık sağ sol kavgası içinde değil. günümüz küfür ile iman ehlinin kavgası içersinde. küfür ehli el ele vermişken. iman ehlini bölmenin ne manası var?
Alıntı:
redyellow Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

birisi01 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-25-2010, 17:09   #9
Kullanıcı Adı
Cihannur
Alıntı:
redyellow Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Yok, Saadet Partisi yapmaz! AK Parti'nin oyları anketlerde % 40 - % 45'ler civarında gözüküyor. Saadet Partisi, 2011 Genel Seçimine katılmayarak AK Parti'nin oylarının % 50'ler seviyesine hatta % 50'nin üzerine çıkmasına ve böylelikle AK Parti'nin; sivil, demokratik ve özgürlükçü bir anayasa yapmasına yardımcı olmaz!

Saadet Partisi; 2002, 2004, 2007 ve 2009 Seçimlerinde dindarların oylarını bölmek için elinden geleni yaparak bütün gücüyle çalışmıştır. Saadet Partisi'nin yapacağı yine budur diye düşünüyorum. Saadet Partisi; 2002, 2004, 2007 ve 2009 Seçimlerinde yapmış olduğu gibi, dindarların oylarını bölmek için yine bütün gücüyle çalışacak ve elinden geleni yapacaktır diye tahmin ediyorum.
Alt 07-25-2010, 18:14   #10
Kullanıcı Adı
redyellow
Alıntı:
birisi01 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
şu günde mhp ve chp dahi el ele vermişken. saadetin akpartiye destek vermesinin neresi kötü? bölünmenin ne gereği var..
günümüz artık sağ sol kavgası içinde değil. günümüz küfür ile iman ehlinin kavgası içersinde. küfür ehli el ele vermişken. iman ehlini bölmenin ne manası var?
Yazıyı nasıl okudunuz?

Ben kötü vs. dedim mi?

Yazdığınıza inanıyor musunuz diyorum. iyi okuyun lütfen.

Bölünmeyelim diyorsanız buyrun gelin saadete!

Bugün bölünmeyelim diyenlerin partiyi bölüp gidip başka parti kurduklarını ben duymadım siz de duymamışsınızdır!!!

Küfür ehli fazilet partisi parçalanırken el ele vermemişmiydi, o zaman da böyle diyormuydunuz?

Alıntı:
Cihannur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Yok, Saadet Partisi yapmaz! AK Parti'nin oyları anketlerde % 40 - % 45'ler civarında gözüküyor. Saadet Partisi, 2011 Genel Seçimine katılmayarak AK Parti'nin oylarının % 50'ler seviyesine hatta % 50'nin üzerine çıkmasına ve böylelikle AK Parti'nin; sivil, demokratik ve özgürlükçü bir anayasa yapmasına yardımcı olmaz!

Saadet Partisi; 2002, 2004, 2007 ve 2009 Seçimlerinde dindarların oylarını bölmek için elinden geleni yaparak bütün gücüyle çalışmıştır. Saadet Partisi'nin yapacağı yine budur diye düşünüyorum. Saadet Partisi; 2002, 2004, 2007 ve 2009 Seçimlerinde yapmış olduğu gibi, dindarların oylarını bölmek için yine bütün gücüyle çalışacak ve elinden geleni yapacaktır diye tahmin ediyorum.

Yukarda yazdım bölünmek istemiyorsanız buyrun saadet partisine.

Bölünmeyelim diyen herkesi bekliyoruz, kök orda, gövde orda çünkü.

Buyrun

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)