07-18-2008, 12:09 | #1 |
Erbakan ve Fethullah Gülen
Necmeddin Erbakan Başbakan olduğu dönemde bir söylenti yayılır Erbakan ve Fethullah Gülen gizli görüşme yaptılar diye ve bunu iki tarafa onaylatmak ister medya
Necmeddin Erbakan'a Fethullah Gülen'le görüştünüz mü diye sorulunca Erbakan biz hocaefendiyle günde 5 defa aynı ortamda bulunuyoruz diye yanıtlar Fethullah Gülen'e Erbakan'la günde 5 vakit aynı ortamda bulunduğunuz söyleniyor bu doğrumu denildiğinde ise Gülen'in verdiği cevap bir hayli ilginç kesinlikle Erbakan'la aynı ortamda bulunmuyoruz.
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
07-18-2008, 12:14 | #2 |
Kardeşim senin derdin ne söylermisin ? Ne yapmaya çalışıyorsun ? Amacın müslümanların araasına fitne tohumları serpmek mi ? Bil ki sebep olan yapan gibidir ! Bundan muradın ne ? M.Fethullah GÜLEN'i küçük düşürmek mi ?
Şüphesiz Müslümanların arasına nifak sokanlara ALLAH(c.c)ın azabı şedittir ! |
|
07-18-2008, 12:17 | #3 |
Erbakan 5 vakit namazda Allah huzuruna durduğu için böyle demiştir.
F.Gülen neden böyle dedi orası mechul |
|
07-18-2008, 12:43 | #4 |
gerçekten de Gülen, Erbakan'a karşı sürekli soğuk durdu. belki de bir bildiği vardı. Gülen'in yapmış olduğu icraatlar, dine hizmeti üslubu, hitabeti, sıcaklığı bizim ona karşı antipati beslememize engel oluyor. kim ne dersin bugün Gülen, dünyada hem ülkemize hem dinimize en çok hizmet eden büyük bir insandır. keşke siyaset konusunda ecevit'e olan yakınlığının yarısını erbakan'a gösterebilseydi!!
erbakanı destekleyenler gülen'i fazla yumuşak olmakla, türbanı yasaklayan ecevit'i desteklemekle suçluyor. haksız da sayılmazlar. iki tarafında ulaşmak istediği yer aynı yollar farklı. belki de erbakancılar gülen cemaatine fazla sert yaklaştılar belki de anlatmak istediklerinde başarılı olamadılar. iki tarafta aynı yolun yolcusu birbirimize daha sıkı kenetlenmemiz gereken böyle bir dönemde iki tarafın birbirini suçlamaları yerine dostça ilişkiler geliştirilerek sıkı bir birliktelik kurulması yüreğinde iman taşıyan herkesin duası olsa gerek. |
|
07-18-2008, 12:52 | #5 |
Bu kadar saçma bir konu görmedim daha önce :o
Ben hocaefendiyi sevenler arasında erbakana atıp tutanı hiç görmedim. Malesef her zaman aynı şey karşıma çıkıyor. Erbakanı sevenler insanları dini yönden sevabını,günahını,kararlarını çok fazla eleştiriyorlar.. Onlarla ne zaman konuşsanız iş sizin günahkar olmanıza gelir dayanır. Hiç bunun aksiyle karşılaşmadım. Mili görüşün forum sitelerine girerseniz görürsünüz. Cemaatle nasıl dalga geçildiğini nasıl ağır hakaretler edildiğini.. Bir müslümana bu yakışmaz.. Eleştirmek ayrı hakaret etmek ayrı.. bu konuda şaşırmayı çok istiyorum gerçekten! Ne diyim ben sizlere inanamıyorum .. Dediğine inanmıyorum dediyse de sanane ! buradan ne gibi bir sonuç çıkarmamız gerek Ak Gençlik ! . |
|
07-18-2008, 12:57 | #6 |
Erbakanin, Hocaefendiye gösterdigi sayginin 10 da birini su fanatik milli görüscüler gösterse ortam hic bir zaman gerilmeyecek..
Ancak her daim kul hakkindan, Dinden dem vuran cogu milli görüscü arkadasimiz bu konuda etik sinirlarini oldukca zorluyor!.. Siyasi olarak yollari farkli olabilir bu gayet normaldir ama bazi kendini bilmezler hadlerini asip, Hocaefendiyi resmen hristiyanligin misyoneri ilan ediyorlar.. Ben sahsim adina Erbakani hic bir zaman tasvip etmedim, onun partilerine oy vermedim, vermeyecegimde ama siyasi elestiri disinda onun sahsina hakarete varan elestirilerde bulunmak haddimize degildir!... Ayrica bu konu cok ama cok provoke kokuyor, sonunun konu kesinlikle hayirli olmayacak, cünkü yine asiri fanatikler bu konuda atip, tutacaklar! |
|
07-18-2008, 14:50 | #7 | |
Alıntı:
|
||
07-18-2008, 14:51 | #8 |
zaten 5 vakit namazdan bahsediyor 8)
|
|
07-18-2008, 14:52 | #9 | |
Alıntı:
|
||
07-18-2008, 14:55 | #10 |
Eee yani ne demek oluyor bu..
şimdi buradan erbakanın ne kadar dindar ve saygılı olduğunu, hocaefendinin namaz bile kılmayan bir saygısız! olduğunu mu çıkarmamız gerekiyor.. kıssadan hisse bu mudur!!!! biz ne zaman 'din kardeşi' olduğumuzu hatırlayacağız çok merak ediyorum... bizim birbirimize duyduğumuz nefretin,birbirimize attığımız çamurun beşte birini baykal yapmıyordur yahu... birbirimizin yanlışlarını ortay dökmeye kalkarsak necmettin erbakanın başka hocaefendilerle hatta bir tarikatın bölünmesine sebep olabilecek kadar olan münasebetlerini anlatırım... ama benim bildiğim müslümanların birbirlerinin yani DİN KARDEŞLERİNİN ayıbını örtmesi gerekir... biz böyle öğrendik vesselam!!!! |
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|