AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.

Stil
Seçenekler

Alt 07-27-2008, 14:22   #1
Kullanıcı Adı
hakansükür
Standart ERBAKAN'A ÇOK HAKSIZLIK YAPILDI (video)

Tuncay Güney: 28 Şubat’ta Erbakan’a haksızlık edildi

Ergenekonun kara kutusu olarak nitelendirilen Tuncay Güney Tv Net ekranlarında çeşitli açıklamalar yaptı. En önemli soruları siyasetçi edasıyla geçiştiren Tuncay Güney, 28 Şubat’tan CHP’ye kadar uzanan geniş bir yelpazede yaptığı açıklamalarının bir bölümünde 28 Şubat’ta Erbakan’a da haksızlık yapıldığını söyledi.

Tuncay Güney’in açıklamalarından satır başları..

Erbakan, politikalarını beğenmesem de saygı duyduğum birisidir. Nazik, kibar, centilmen bir insandır.

28 Şubat’ta Erbakan’a haksızlık yapıldı.

Ergenekonda oyun içinde oyun var.

Türkiye’den çorba parasına çıktım. Türkiye’de hukuk işlemiyor, ama rüşvet işliyor.

Türkiye’de kutuplaşma var. Ergenekon’u savunanlar var, karşı olanlar var. Ben bu kavgada rol almak istemiyorum. Beni hiç kimse Ak Parti’ye ya da başkalarına karşı kullanamaz.

Bu dönemin de susurluk gibi kapanacağını düşünüyorum.

Bir müesseseyi bir gecede çökertemezsiniz. Osmanlı’yı çöküyor dediler Abdulhamid geldi. çöküşü 33 yıl geciktirdi. Bir holding bir gecede çökmez. Bir evlilik bir gecede çökmez. Hiçbir şey çökmez bir gecede.

Veli Küçük Amerika’da iken benimle görüşmek istedi.

Evimde çuvallarla bulunan belgeler ayıklanıp zaman zaman servis edildi.

Tuncay Özkan nereye koşuyor?

Birileri Tuncay Özkan’ın kolunu tutuyor fakat canını yakmıyor. Aslında kolluyor. Fakat Tuncay Özkan ciyak ciyak bağırıyor. Sana bir şey yok. İyiliğin için kolunu tutuyorlar. Niye ciyak ciyak bağırıyor anlamıyorum.

Ak Parti’nin kapatılması hakkındaki açıklamaları..

Ak Parti kapatıldıktan sonra her şey durulacak.

Sisteme bir parti gerekliyse bir parti kapatılır. Yeni bir parti açılır. Bunun da zeminleri oluşturuluyor Türkiye’de. Bunu görüyoruz.

CHP İçin..
Cesur Hırsızlar Partisi..

Habervaktim

hakansükür isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 07-27-2008, 18:24   #2
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
Standart Erbakan'a Çok Haksızlık Yapıldı (video)
Büyük harfle başlık açmak yasak,3 seferden sonra hala büyük harfle konu açılırsa konu silinecektir.

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)