![]() |
#1 |
![]() Erbakan: İstifa et, yerine oğlum gelecek
![]() 23 Temmuz 2010 16:05 Liste krizi yaşanan Saadet Partisi'nde sular durulmuyor. Balgat'taki bugünkü toplantıda Erbakan'ın yakın çevresine Kurtulmuş'a 'SP'den istifa et yerine Fatih'i getireceğim' diyeceği iddia edildi. İşte detaylar: Numan Kurtulmuş’un Erbakan’ın hazırladığı listeye tepkisinin ardından parti içinde genel başkanlık koltuğu mücadelesi hızla devam ederken bugün sürpriz bir görüşme olacağı bilgisi ortaya atıldı. ERBAKAN’DAN KURTULMUŞ’A: GENEL BAŞKANLIĞI BIRAK Bugün saat 17:00’da Erbakan’ın Balgat’taki konutunda SP Genel Başkanı Kurtulmuş’la görüşüceği öğrenildi. Cafesiyaset.com’a konuşan Erbakan’a yakın kaynaklar SP Lideri Kurtulmuş’a burada görevden çekilmesi yolunda baskı yapılacağının kulislerde dile getirildiğini belirtti. Necmettin Erbakan’ın, Kurtulmuş’u baskı sonucu görevinden istifa ettirse yerine oğlu ‘Fatih Erbakan’ı aday göstereceğim’ dediği öğrenildi. KURTULMUŞ KARARA NE DİYECEK? SP Genel Başkanı Numan Kurtulmuş’un Erbakan’ın bu düşüncesine şiddetle karşı çıkacağı ve böyle bir istifanın kabul edilemez bir istek olduğunu dile getireceği parti kulislerinde görüşme öncesi kulaktan kulağa yayılıyor. KONGRE İPTALİ İÇİN ERBAKAN YETERLİ OYU TOPLAYAMADI SP’de liste krizi yaşandıktan sonra GİK üyelerinin yeniden belirlenmesi için harekete geçen Erbakan ve kurmaylarının bugüne kadar 130 delegenin imzasının parti genel merkezine gönderebildiği öğrenildi. Cafesiyaset.com bu üyelerden 15’inin de imzasını geri çektiğini öğrendi. Oysa GİK üyelerinin yeniden belirlenmesi 646 delege imzası gerekiyordu. GENEL BAŞKAN İÇİN İMZA TOPLAYAMIYORLAR Oğlu Fatih Erbakan’ı SP Genel Başkanı yapmak isteyen Necmettin Erbakan’ın genel başkanlık değişimi için 850 delege oyunu toplamasının imkansız olması ihtimali üzerine ‘Kurtulmuş’a istifa et’ baskına başladığı partiye yakın kaynaklardan öğrenildi. Gözler Balgat’ta baş başa yapılacak toplantıya çevrildi. www.cafesiyaset.com
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() İDDİA EDİLDİ şeklindeki dedikodu haberi keşke aktarmasaydınız...Her İDDİA EDİLDİ şeklindeki haberi buraya kopyalarsak işin içinden çıkamayız.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Eğer bunları gerçekten dediyse, ki diyebileceğini düşünüyorum, koca partiye yazık ediyor... 2001'de yaşanan kopma partiye yeterince darbe vurmuştu, şimdiki yenilikçileri de küstürürse SP'nin geleceği hiç de parlak değil bana göre...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Almanya'dan oğlum geliyor evi boşaltın tadında birsey olmus.iyide hocam sizin bu talebiniz saltanatlikta olur demokratik bir ortamda böyle bir taleple ortaya çıkarsanız hoş olmaz...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Fatih Erbakan milli görüş teşkilatlarına genel başkanlıkmı yapacak ?
Pehh ... |
|
![]() |
![]() |
#6 |
![]() İddaa..
daha kesinleşmiş birşey değil.... eğer ki böyle birşey varsa.... saadet ipini çekti... |
|
![]() |
![]() |
#7 |
![]() haber7 den alıntıladım.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() Haber7 da yazsa başkası da yazsa böyle acaip bir şeye inanmıyorum, sizin deyiminizle İTİBAR ETMİYORUM.
Konu NûN tarafından (09-12-2010 Saat 15:17 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Kelime hatası. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() Boş kuruntudan ibaret medya cambazlığı bunlar
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() iyi de madem bu bir iddia parti içinde ki saltanat kavgası niyedir?
ha oğlu fatih geçecek ha başkası ne farkaderki... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|