AK Gençliğin Buluşma Noktası

Konu Kapatılmıştır
Stil
Seçenekler

Alt 09-25-2009, 00:10   #1
Kullanıcı Adı
Duygu'Seli~
Standart Erbakan'ı SUSTURAN YANIT!
Kendi hükümet döneminde köylüleri tek tek dolaşıp kendi kafasına göre fetva veren,REFAHA OY VERMEYEN PATATES DİNİNDENDİR! diye resmen küfre giren ve haddi dahada aşarak ''fakirlere değil,partiye'' zekat verilmesini talep eden ERBAKAN hoca bakın NASIL SUSMUŞ!:cool:

Milliyet 1997

Konu Duygu'Seli~ tarafından (09-25-2009 Saat 00:50 ) değiştirilmiştir..

Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 09-25-2009, 00:19   #2
Kullanıcı Adı
Asil25
kardeşim birilerine kızıpta bu tür kaynağı ne olduğu belli olmuyan iddiaları koyarsan,sorarlar adama madem Refah partisi bunları yapıyordu genel başkan yardımcıları sayın Bülent arınç,sayın Abdullah gül ve belediye başkanları sayın Tayyip erdoğan ve şuan akpartinin belkemiğini oluşturan bir çok insan değilmiydi?

kaldıki bu yazdıklarım o partide görev yapmamış olsalar bile sizin kaynak diye ortaya koyduğunuz şey sadece bir iddia,hatta iddiadanda öte düşmanca bir yazı,yani belge falan değil..selametle

Konu Duygu'Seli~ tarafından (09-25-2009 Saat 00:40 ) değiştirilmiştir..
Asil25 isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 09-25-2009, 00:41   #3
Kullanıcı Adı
EpiVaTeS
uleyn siz kaynağı ne idiğü belirsizler itimam gösteriyonuzda
birileri sizin hakkınızda yayınlayınca niye itimam göstermiyonuz
yoksa bize olunca tamamda size olunca tu kaka mı?
EpiVaTeS isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 09-25-2009, 00:48   #4
Kullanıcı Adı
EpiVaTeS
hürriyet gazetesinden kanıt gelir birazdan yada milli gazeteden
nede olsa kanka oldular tv5 satışından dolayı
Alt 09-25-2009, 00:54   #5
Kullanıcı Adı
Asil25
Alıntı:
duyguseli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Yoo birilerine kızmadım ve kaynağı belli olmayan diye birşey yok!
Araştırın o yılları.. Bu kanıtın aksini savunuyorsanuz ispatınıda yapacaksınız!
Var mı ispatınız? Bir gazete küpürü koysam AK Parti karşıtı,saldırıya geçerisniz hemen doğrudur diye desteklersiniz..Bakın forumda çok örneği var koyarım o iddia denilen ama sizin destek olduğunuz haberleri şuraya..

Ben belgedir diye koydum ortaya..
Madem belge değil buyrun aksini ispat edin!

Bu lafı söyleyen Arınç,Erdoğan yada diğerleri değil ki!Sizin mücahidiniz ERBAKAN! Kaldı ki başbakanımızın onunla yollarını ayırmasının sebebide Erbakan'ın yanlış yoldan gittiğini anlamasına kanıttır zaten! Bakın oda gördü ki gerçeği,anladı böyle yalanla,halkı kandırmayla bir yere varılamayacağını,ayırdı yolunu!HAMD OLSUN!
Başka bahane?Pardon belge? Bekliyoruz iştiyaklaa..
kardeşim bakın iddia sahibi iddiasını belgelemek zorundadır,hakkında iddia edilen kişi değil..

şimdi siz kalkıp benim birisine hakaret ettiğimi iddia edeceksiniz banada hakaret etmediğini ispat et diyeceksiniz bu olacak şeymi?

kardeşim ben sizinle tartışayımda yeneyim mantığıyla yazmıyorum buna inanın,benim forumlarda bulunma gayem münazara ederek bildiğim doğruları anlatmak bilmediklerimi birilerinden öğrenmek,yanlış bildiklerim var ise onlarıda düzeltmek...
şuna inanın eklediğiniz yazıyı yazan kişi sayın Başbakanada düşman,yazarın başka yazılarını araştırın bakın..ve yazdığı yazı belge falanda değil...

Konu Duygu'Seli~ tarafından (09-25-2009 Saat 01:02 ) değiştirilmiştir..
Asil25 isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 09-25-2009, 01:05   #6
Kullanıcı Adı
Duygu'Seli~
MaşaAllah berekAllah..Milli görüşlü kardeşler nasılda böyle bir qanda yumuşak,sakin yazmaya başladı..Şaşırdım..Bir önceki konularda nerdeyse döveceklerdi beni.. Süt ve kediii.. MaşAllahh..

Ha doğan medyası ha sizin medya..Fark var mı..? Haberin kaynağı belli ''milliyet'' iddia sahibidie milliyet..Hadi varsa haberin aksi kendinizce yorumlar yerine İSPAT EDİN!
Bir kaç konu öncesinde AK Parti için sallıyordunuz bol keseden ama!Size gelince bize saldırmak mübah,bize değil! Başka?

Alt 09-25-2009, 01:14   #7
Kullanıcı Adı
EpiVaTeS
ben diyorum herzaman
ne kardeşliği ne aynı çizgisi
bunların yeni kankaları doğanlar
ticari işleri var yakında sp reklamları dönmeye başlar tivilerinde doğanların
Alt 09-25-2009, 10:06   #8
Kullanıcı Adı
uzman81
Hoca öyle birşey demiş olabilir, patates dini diyerek neyi kastettiğini kendisine sormak lazım mantıken mutlaka bir açıklaması vardır ama şunu söyleyebilirim, müslümana çok yakın bir parti varken gidip dine en büyük darbeyi vuran partilere oy verenlerin imanlarında bir eksiklik vardır.

Hocanın konuşma tarzı belli, bazı tabirleri ortam gereği kullanıyor, şundan eminim kesinlikle fakirlere değil refah partisine zekat verin dememiştir.

Ben müslümanım diyen ve gidip chp ye oy veren, camide en ön safta namaz kılıp cebinde sabah gazetesi taşıyan bir müslümanın imanı sizce ne derecededir?
Bence dilinden aşağı inememiştir.

Şurası bir gerçek, hoca malum söylemlerini değiştirmediği sürece iktidara gelse dahi o makamda fazla kalamaz, örnek Refah dönemi, millet çok rahat etti ama millet üstü unsurlar çok rahatsız oldu, bu dönemi karalamak için olmadık entrikalar çevirdiler aczimendiler kalkancılar kadınların camiye gitmesi cenase namazlarında erkekler gibi ve erkeklerle karışık saf tutmaları vesaire sırf bu dönemi karmaşa ortamına çevirmek ve refah partisini halkın gözünde küçük düşürmek için yapılan işlerdi.

Hocamızın hataları yokmuydu?
Elbette vardı, mesela başbakanlığa sarıklı cüppeli hocaları cemaat ileri gelenlerini toplaması bence anlamsız hatta biraz abes bir durumdu, bunu söylememdeki gaye o şahısları dışlamak değil elbette ama senin ülkenin durumu belli, egemen güçler zaten öküz altında buzağı ararken böyle maceralara girişmek niye?
Bazı partililerin düzene muhalif açıklamaları örneğin Hazan mezarcı Şevki yılmaz, ben şevki yılmazı şahsen severim hatta şu an kendisine haksızlık yapıldığını düşünüyorum, ama o dönemler büyük hatalar yaptı.
Bu hatalar elbette islama karşı değil, partinin gelişimini baltalayıcı hatalardı.

Kısacası arkadaşlar, amacınız Erbakan Hoca'mızı kaalamak olmamalı, O bu milletin refah içinde yaşaması için elinden geleni yapmıştır ama ne yazıkki milletimiz tarafından yeterince anlaşılamamıştır.

İsmet İnönü Hocamız hakında ne dedi bilirsiniz, Bu millet bir tane adam yetiştirdi o da dinci çıktı.

Saygılar.
uzman81 isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 09-25-2009, 10:46   #9
Kullanıcı Adı
zeynep20
İşbirlikçi diye benim kafamın tasınıda attırmayın.. buraya erbakanın yaptığı işbirlikleri gazete küpürleriyle ortaya koyarsam utancınızdan yerin dibine girersiniz! ;)
Apoyla görüşmeleirni,özelleştirdiği toprakalrın belgelerini koyarsam feleğiniz şaşar!

ben bu belgeleri istiyorum bana gazate kipürleriyle gelme..bu attığın iftarayı temizle
zeynep20 isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 09-25-2009, 10:57   #10
Kullanıcı Adı
zeynep20
Alıntı:
Yitik Şehrin Süvarisi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
hürriyet gazetesinden kanıt gelir birazdan yada milli gazeteden
nede olsa kanka oldular tv5 satışından dolayı

Sizin kadar da olmasakta ...
zeynep20 isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Konu Kapatılmıştır

Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim
erbakan ve susmak

Konuyu Toplam 3 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 3 Misafir)