|
![]() |
#1 |
![]() Eminim çoğumuz unutmuştur bu üzücü olayı.
2003 yılında Başbakanımızın başına bir kaza gelmişti. Millet olarak çok üzülmüştük..... Ama o da neydi , MUHALEFET NELER DİYORDU Koskoca Türkiye Cumhuriyet'i Başbakanının başına gelen bu kazayada çirkefliklerini kusmuşlardı. MHP'liler; 'Osmanlı torunu attan düşmez' demişti.. Baykal, "Başbakan ata binme kararını alırken daha dikkatli olmalıydı. Türkiye ile ilgili kararları alırken umarım daha dikkatli olur" diye konuştu. DYP lideri Mehmet Ağar bu fotoğrafı seçim afişi yapmıştı lanet olası. Ve uzun yıllar hoca bildiğimiz, islami hayatı yaşıyorlar diye gözükerek efsunlayanlar, ama gerçek yüzünü sonradan öğrendiğimiz Necmettin Erbakan ne demişti. Sanki Tayyip Erdoğan bir vatan düşmanı vatan hainiymiş gibi haysiyetli atmış demişti.. ![]() Ve size soruyorum, insan olan böyle yapar mı, böyle der mi ??!
![]() |
|
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Erbakan Hoca'nın böyle bir laf ettiğini duymadım.
İfitra da olabilir, demişse bile kendisini dinlemem lazım. Çünkü başka manada da kullanmıştır. İslamda tek taraflı yorum yapmak yasaktır. |
|
![]() |
![]() |
#3 | |
![]() Alıntı:
duymam lazım diyorsunuz duysanız mana dersiniz... oda olmadı bulursunuz bi şey beah.... yahu insaf haysiyet kelimesinin başka ne anlamı olabilirki... ![]() |
||
![]() |
![]() |
#4 | |
![]() Alıntı:
Duysamda sözün sahibi dinlenmeslidir. Şeriatta tek taraflı hüküm verilmez. Erbakan hoca için söylemediğini söyledi yazmadı mı bunlar Hemde yıllarca yazdılar ve yazıyorlar da... Haysiyer kelimesinin başka anlamının ne olduğunu en iyi siz bilirsiniz. |
||
![]() |
![]() |
#5 | |
![]() Alıntı:
Sanırım sayın Başbakanımızın perse sizin başbakanlarınızdan tanklar üzerinde kudüse girerken kendimi bir başka mutlu addediyorum...... diye devam eden konuşmasını yargılarken kendisini dinlemişsinizdir galiba.... Ve erbakan söz konusu olunca yalan oluyor Erdoğan olunca direk dar ağacına... sizi anlamakta zorlanıyorum.... Haysiyet kelimesini iyi bilirim tabikide tek anlamı vardır beni şaşırtan sizin bilmemeniz. |
||
![]() |
![]() |
#6 | |
![]() Alıntı:
Hiç bir şekilde Erdoğan'a yargısız infaz yapmadım. Olayları odluğu gibi dinledim. Ama siz Erbakan Hoca'nın sesini hatırlar mısınız ? ondan bundan duymalarla hep peşin hükümlü oldunuz. Bunun yanında demediği lafları dedi diye iftira attınız. Sonra kendinizi savundunuz. Allah bunların hesabıunı soracak. Doğrular er veya geç bir gün anlaşılacak, o gün gelmeden yüzünüz kızarmadan doğrularıo görün Hiç değilse iftira atmayın. Bir diğer mesajınızda Erdoğan akp kuruldu kurulalı iyi laf etmedi diyorsun. Benim aklıma ilk gelen olumlu cümlesi şuydu. Cumhurbaşkanlığı seçiminde Akp'ye destek verdi ve gülü tebrik etmişti. Erbakan hoca hakkında nice bilmedikleriniz var. Neyse bu kadar söz yeter anlayana tabii... Bu arada haysiyet kelimesinin anlamını bilebilirsiniz ama uygulayamıyorsunuz. Konu Fatihin Torunu tarafından (08-13-2009 Saat 17:34 ) değiştirilmiştir.. |
||
![]() |
![]() |
#7 |
![]() ertuğrul bey ve hipermuhafazakar:
Bir küpür delil olur mu? Sayın Erbakan hocanın böyle bir şey söylediğine inanmıyorum. Ancak bana erbakan hocanın görüntülü ve sesinden bunu söylediğini ispatlarsanız evet sizinle birlekte ben de söyleyeceğim: YAZIKLAR OLSUN diye. Ama ispatlayamazsanız siz de erbakan hocadan özür dileme gibi bir erdemi gösterebilecek misiniz? Bu medyanın sizin partinizin, hükümetin aleyhinde çıkan haberlerini, küpürlerini delil olarak kabul etmiyorsunuz, ama saadet, erbakan hoca vs. olunca hiç araştırmadan hemen doğru olarak kabul ediyorsunuz. Sizin deliliniz kartel medyası mı? bu ahlaksızmedyada çıkan bir şey üzerinden Erbakan hocaya saldırmaktan hiç utanmadınız mı gerçekten merak ediyorum. Vebale girmekten hiç korkmadınız mı? ERTUĞUL BEY özellikle size yazıyorum: Hocanın sesinden görüntülü olarak ispatlarsanız evet söz veriyorum İNSAF VE HAYSİYET kelimelerinin tam hakkını verceğim. siz de lütfen erdem kelimesinin hakkını veriniz. |
|
![]() |
![]() |
#8 |
![]() Sevgili redyellow ağabey, gerçekten insanlığın zirvesine çıkmış yada zirveye yakın biryerlerdesiniz, mükemmel düşünüyorsunuz..
Bu olaydan sonra gazetelerin hemen hepsinde böyle dediği çıktı. Bakınız, şimdi acele arayıpta bulduğum haberler; - Erbakan, Başbakan Erdoğan'ın attan düşmesini de, 'Bu olay, atın şahsiyetli bir at olduğunu gösteriyor' sözleriyle değerlendirdi. ---> http://www.habervitrini.com/haber.asp?id=94021 - 24. mesajda yazan; attan düşen öğrencisi recep tayyip erdoğan'a "bu atın çok şahsiyetli olduğunu gösteriyor. üstünde tutmadığına göre" diyen eski başbakan yeni mapus. --->http://nacizanebilgi.com/sozluk.php?q=necmettin+erbakan - 14.mesajda yazan; necmettin erbakan durumu şöyle izah etmiştir: " bu atın çok şahsiyetli olduğunu gösteriyor. üstünde tutmadığına göre" ---> http://www.uludagsozluk.com/k/rte-nin-attan-dusmesi/ Başka kaynaklar; http://209.85.229.132/search?q=cache...ient=firefox-a Daha arasanızda çıkıyor. Bilmemki daha ne koyayım kanıt için. Öyle dediğini gösteren video bulamadım. Bulduğum videolarda AKP'nin işbirlikçi olduğu, onların iktidar yaptığını ve kullandığını anlatıyor. |
|
![]() |
![]() |
#9 | |
![]() Alıntı:
İslamda hani ya gözünüzle görmeniz yada itiraf etmesi gereklidir ya; şimdi bende ilk defa duydum burada...Gerçekden de demiş mi..? Bana kalırsa dememişdir.. Erdoğan'ın kendisinin eski talebesi olduğunu unutmayalım.. Ve Erbakan asla Erdoğan'ın kötülüğünü istemez emin olun..Yaptığı siyasetin bir parçası.. Ki eğer demişse de iyi etmemiş.. |
||
![]() |
![]() |
#10 |
![]() O zaman sizin dediğinize göre yazılı açıklamaların hiç birisi belge niteliğinde değil....
Ben kartel medyasının her söylediği yalan gibi bir söylemimi bulamazsınız.... Siz kartel medyasını delil olarak kullanıyorsunuz sorun yokda biz kullanıncamı sorun var yapmayın lütfen.... ben erbakanın kulağımla duyduğunm sözleri yüzünden soğudum o şahıstan siz çıkmış bana hariçten gazel okuyorsunuz..... Ak parti kuruldu kurulalı erbakan BEYDEN tek olumlu bir kelime çıktımı ![]() Ama ses kaydı olacak malum yazıyı siz belge olarak kabul etmiyorsunuz.... |
|
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|