07-16-2010, 20:04 | #1 |
Erbakanın intikamı....
Fatih Erbakan'ın intikamı acı olacak!
Saadet'te kongre rövanşı. 'Numan Kurtulmuş artık muhterem babamın kontolünden çıktı' diyen Erbakan, son sözü söyledi: İstifa et yoksa deviririz... "Parti yönetimi ellerinden alınacak. İlçe seçim kuruluna, kongrenin iptali için başvuru yapıldı. İptal çıkarsa, 45 gün içinde yeni kongreye gidilecek. Çıkmazsa, delegelerin imzasıyla olağanüstü kongre toplanacak. Kendilerine yazık oldu.." 08:51 | 15 Temmuz 2010 Şevket Kazan'dan sonra şimdi de Erbakan'ın küçük oğlu Fatih Erbakan Numan Kurtulmuş'a ateş püskürdü... Saadet Partisi'nde sular bir türlü durulmuyor. Kongrede Erbakan'ın listesine karşılık başka bir liste hazırlayan Kurtulmuş'a kongre sonrası tepkiler de gelmeye devam ediyor. Şevket Kazan'dan sonra şimdi de Erbakan'ın küçük oğlu Fatih Erbakan Numan Kurtulmuş'a ateş püskürdü... 'Eğer Erbakan Hoca'nın isminden rahatsızsa o zaman gitsin başka parti kursun. 45 gün içinde yeni kongre olacak. Kendilerine yazık oldu' diyen Erbakan Akşam gazetesine konuştu
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
07-16-2010, 20:08 | #2 |
Eski Başbakanlardan Necmettin Erbakan'ın oğlu Fatih Erbakan, Saadet Partisi'nde yaşanan gerilim ve tasfiye iddialarına NTV canlı yayınında açıklık getirdi.
Bugün Akşam gazetesinde manşetten verilen haberde söz konusu olan "Numan Bey gidecek" sözlerinin kendisine ait olmadığını söyleyen Erbakan, "Numan Bey gidecek demedim. Buna karar verecek ben değilim. Bu takdir parti ve organlarınındır. Akşam gazetesinde çıkan haberde söz konusu cümleler bana ait değil. bBabamdan beslendi de demedim, böyle sözlerim olmadı" dedi. Olağanüstü kongre sürecinin başlatıldığını belirten Erbakan, Saadet Partisi'nde yaşanan olaylar için de şöyle konuştu: Erbakan tasfiye edilmez. Buna kimsenin gücü yetmez. Erbakan demek Milli Görüş demek. Delegelerden imza toplanıyor, yakında olağan üstü kongreye gideceğiz. Muhterem babama itaatsizlik yapılmıştır. Geçmişte de AKP de aynı hataya düşmüştür. Geldikleri noktada ne halde olduklarını görüyoruz. |
|
07-16-2010, 20:09 | #3 |
Erbakan, yaptığı açıklamada, kendisinin 'Numan Bey gidecek' şeklinde bir ifadesi olmadığına işaret ederek, şu ifadeleri kullandı: "Böyle bir konuda ancak Milli Görüş Lideri muhterem babam ve Yüksek İstişare Kurulu karar verip kongrede delegelerimizin takdirine sunarlar. Ayrıca yine haberde verilen 'İstifa et yoksa deviririz' şeklindeki ifade de ağzımdan çıkmamıştır. Diğer partilerde de olduğu gibi Genel Başkanları bizim partimizde de delegelerimiz getirir ve yine delegelerimiz götürürler."
Haberde yer alan "Babamdan beslendi" sözünün kendisine ait olmadığını vurgulayan Erbakan, açıklamasını şöyle sürdürdü: " 'Beslendi' kelimesi zaten böyle bir durumu izah etmekte kullanılması bakımından hoş bir kelime değildir. Bu nedenle benim söylemem de söz konusu olamaz. Benim bu röportajdaki temel amacım şu anda kamuoyunda oluşan bölünme tereddütlerini gidermek ve Milli Görüş lideri muhterem Erbakan ve Yüksek İstişare Kurulu'nun Saadet Partisi'nin gelişmesi için yaptığı ikazlardan yararlanılmasını teşvik etmektir. |
|
07-16-2010, 20:46 | #4 |
Muhterem babanızla beraber artık bir köşeye çekilsenizde...
Muhterem partiniz rahat etse biraz... |
|
07-16-2010, 22:57 | #5 |
fatih erbakan a ne oluyorsa sen daha toysun büyüklerin varken sen niye koşuyorsun
ben bir spli olarak utandım maalesef |
|
07-16-2010, 22:58 | #6 |
gerçekten numan kurtulmuş tasfiye edilirse veya numan kurtulmuş ayrılırsa dava diye bişey kalmaz çok yazık
seçimde %0 alır biter yani |
|
07-16-2010, 23:01 | #7 |
mgf da böyle söyleyince banladılar beni çok yazık
|
|
07-16-2010, 23:06 | #8 |
|
|
07-16-2010, 23:10 | #9 |
Siyaset işte ne oldum değil ne olacam diyeceksin üzücü durumlar.
|
|
07-16-2010, 23:12 | #10 | |
Alıntı:
bu konuyla alakali bir hadis yada ayetle konuyu aciklaga kavusturmadiniz.. ben konuyla alakali hadis ve ayet söylemeyi sana birakiyorum ama bir deyim söylemeden gecemeyecegim.. "dam üstünde saksagan, vur beline kazmayi" |
||
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|