10-04-2012, 17:34 | #1 |
Erbakan'ın kulağına nerede küfrettiler?
Gazeteci-Yazar Abdurrahman Dilipak,başbakan olarak Necmettin Erbakan'ın Anıtkabir'i ziyaretinde Erbakan'ın kulağına küfredildiğini iddia etti. Meclis Darbe ve Muhtıraları Araştırma Komisyonu'na 28 Şubat sürecine ilişkin dün bilgi veren yazar Abdurrahman Dilipak, ifadesinde bahsettiği Necmettin Erbakan'a küfredildiğine ilişkin bilginin ayrıntılarını Yeni Şafak'a anlattı. Dilipak, 'O dönem Erbakan aleyhine birçok planlar yapıldı. Örneğin Harp Akademisi öğrencileri Erbakan'a karşı kışkırtıldı. Hükümet kurulduktan sonra başbakan olarak Necmettin Erbakan Anıtkabir'i ziyarete gitmişti. Orada Erbakan'ın kulağına küfrettiler.' Yeni Şafak
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
10-04-2012, 19:30 | #2 |
YAHU BU KONU HİÇ DE FAYDALI OLMAYACAKTIR.PAYLAŞMAYA DEĞMEZ.LÜZUMSUZ GÖRÜYORUM BU KONUYU...
|
|
10-04-2012, 19:34 | #3 |
|
|
10-04-2012, 21:04 | #4 |
Söven kimse kendisine sövmüş olur.Küfür söze karşılık küfür söylemek bir müslümana caiz değildir.Küfürle her şey hal olunsaydı başta ben halledebilirdim bütün işlerimiz.Kafam kızınca bazen ben de küfür ediyorum.O da haklı olarak tabii ki...
Ağzımda küfürlü sözler alıştırmamak için azami gayret sarfediyorum. |
|
10-04-2012, 21:14 | #5 | |
Alıntı:
Küfür edene haddini küfretmeden de bildirebilirsin... Susmak bişeyi çözmüyor ama... Erbakan sustu diye darbe yedi bak başbakana susmadı inadına üstlerine gitti ve darbeleri mahküm etti... Konu Necip Fazıl tarafından (10-04-2012 Saat 21:19 ) değiştirilmiştir.. |
||
10-04-2012, 21:16 | #6 |
Rahmetlik Hocaya söven sövene,Dilipak bu haberin kaynağını da yazsaydı iyi olurdu.
Şaşırmadım o dönem askerin elinde kukla haline gelmişti. |
|
10-04-2012, 22:23 | #7 |
Erbakanin dönemindeki sartlar cok agirdi.
Hatasizdir demiyorum lakin merhum Erbakani haddinden fazla yermemekte fayda var... Erdogan kadar cesur degildi belki, belkide cevresindeki insanlar reel siyasete cok uzakti, belkide Erdogan kadar strateji noktasinda marifet sahibi degildi... Amma velakin kendi zamaninda halis bir niyet ile millete hizmet etmek istediginden süphem yoktur. |
|
10-04-2012, 22:50 | #8 |
hatırlarsak Erdoğan için ateşten gömlek giydi demişlerdi ilk başbakanlığı döneminde
Merhum Erbakan hoca ise tamamiyle ateşin içindeydi. Allah-ın Rahmeti onun üzerine olsun. |
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|