![]() |
#1 |
![]() Milete çok cefalar çektiren milli şefimiz(Benim değil yanlış anlamayın) İsmet İnönüün oğlu Erdal İnönü ABD tedavi gördüğü hastanede Türkiye Saati ile 05.00 hayatını kaybetmiştir....
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Allah rahmet eylesin...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() siyasette yeterince başarılı değildi ama kendisi tam bir beyefendi ve çok değerli bir bilimadamımızdı.türkiyenin yetiştirdiği en dürüst siyasettçilerden birisidir diyebiliriz politikada başarılı olamayacağını anlayınca çekilmesini bilecek kadar dürüsttü.umarım diğer sosyal demokratlara da örnek olur.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() toprağı bol olsun denir böyle insanlar için Allah günahlarını affeder inş. :-\
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() ALLAH tafsilatını affetsin ..
pek ii tanımazdık kendisini ama insALLAH babası gibi değildir.... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() bu ülke için çalışmış bu ülkenin sorunlarına kafa yormuş odtü nün en karışık zamanında dekanlık ve rektörlük yapmış türkiyeyi unescoda ve natoda temsil etmiş bir şahsiyetti.türk siyasetnin renkli yüzüydü
rahmetli turgut özal ile meclis kürsüsünden yaptığı bir tartışmada turgut özal, erdal bu aralar bana çok taktın ben sana büyük gelirim sen küçük turgutla uğraş dediği zaman ki burda özal küçük turgutla torununu kast ediyordu ,erdal inönünde kürsüye çıkıp küçük turgutla semra uğraşsın diyerek bütün meclisi kahkalara boğacak kadar espirili ve hazır cevaptı. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() hahahahahahaha bizim yaşımız yetmiyor tabii o zamanlara malum biz misket peşindeydik ....
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() Babasını hiç sevmem ama Erdal inönü hoş adamdır Allah rahmet eylesin......
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() Ölünün arkasından bi şey konuşulmaz en iyisi Allah rahmet eylesin demek Mekanı Cennet olsun.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() Allah rahmet eylesin.Renkli bir kişilikti.
|
|
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|