AK Gençliğin Buluşma Noktası
AK Parti'nin Kurucu Genel Başkanı ve T.C. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan T.C. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bölümü,resimler bilgiler ve paylaşımlar.

Stil
Seçenekler

Alt 02-02-2011, 14:48   #1
Kullanıcı Adı
simit
Standart Erdoğan’a Kırgızistan Devlet Nişanı verildi
Erdoğan’a Kırgızistan Devlet Nişanı verildi

Kırgızistan resmi temalarını sürdüren Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a, Cumhurbaşkanı Roza Otunbayeva tarafından Danaker Devlet Nişanı takdim edildi.

Erdoğan ilk olarak Cumhurbaşkanı Otunbayeva ile bir araya geldi. Görüşmeden sonra Roza Otunbayev'a Erdoğan'a, Danaker Devlet Nişanı'nı takdim edildi.
Ardından söz alan Başbakan Erdoğan, Kırgızistan'da, Otunbayeva'nın elinden son derece önemli bir nişan altığını ve bundan çok büyük memnuniyet ve gurur duyduğunu söyledi. Erdoğan nişanı, Türkiye-Kırgızistan kardeşliğine verilmiş bir hediye, büyük bir teşvik olarak gördüğünü ifade etti.
Erdoğan, ''Bu üstün nişanın, bana büyük mesuliyetler yüklediğinin idrakindeyim. Bu mesuliyeti, dayanışmamızı, paylaşmamızı, işbirliğimizi ve kardeşliğimizi yücelterek en iyi şekilde yerine getirmenin gayreti içinde olacağım.
Şundan emin olunuz. 74 milyon Türkiye halkının kalbi, Kırgızistan'la birlikte atıyor… Biliniz ki Kırgızistan ne kadar mutlu, ne kadar müreffeh, ne kadar huzurlu olursa, biz Türkiye'deki kardeşleriniz de o kadar mutlu, o kadar huzurlu oluruz. '' dedi.

http://www.8sutun.com/Erdo%C4%9Fan%E...di_100747.html

simit isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 02-02-2011, 19:53   #2
Kullanıcı Adı
manifesto
Kırgızistan da iki sene kaldım,iyi bilirim.Orta asyaya en rahat kırgızistandan girebilir Türkiye, Çin'e de komşu olduğu için sorunlu UYGUR Özerk bölgesiylede sıcak temas kurulabilir..çok ihmal ettik orta asya türk devletlerini..
manifesto isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-02-2011, 20:35   #3
Kullanıcı Adı
M.Atilla

M.Atilla isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)