![]() |
#1 |
![]() ![]() 29.04.2009 12:51:20 Şehit olan askerlere Allah'tan rahmet dileyen Başbakan Erdoğan, şunları söyledi: “Ailelerine ve milletimize başsağlığı diliyorum. Böyle bir haberle konuşmamıza başlamak istemezdik çok daha farklı bir atmosferde konuşmamıza girmek isterdik. Ama ne yazık ki ülkemiz içinde bulunduğu bu atmosferi yaşamaya devam ediyor. Tabi terörle olan bu mücadelemiz de şüphesiz ki sonuna kadar yılmadan usanmadan sonuna kadar devam edecek olan bir süreç ve şu anda bölgedeki bu olay sebebiyle tabi üzüntümüz büyük. Neyin nelerle ilintili olduğu, bağlantılı olduğu hepsi gün be gün gün yüzüne çıkıyor. İnanıyorum ki yapılan bu çalışmalarla bunlar gün yüzüne çıkmaya devam edecek, biz de mücadelemizi her alanda vermeye devam edeceğiz. Bizler mücadelemizi her alanda vermeye devam edeceğiz. Bu mücadelenin tabi birçok alanı var. Bunun güvenlikle ilgili alanı var, siyasi alanı var, sosyo-ekonomik, sosyo-psikolojik alanı var. Bütün aklımıza ne geliyorsa bu alanlarda bu mücadeleyi devam ettireceğiz. Netice alana kadar milletçe el ele, omuz omuza barıştan, hak ve özgürlükten yana olanlar, hep birlikte bu mücadeleyi sürdüreceğiz.” Erdoğan, yerel seçimlerle ilgili açıklamasında ise, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Aytaç Durak'ı suçladı. Seçimlerin yenilenmesini isteyen Erdoğan, "Orada şaibeli bir başkan var" dedi iha
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() insaallah kendiside saibeside gidecek...
son gulen iyi gulermis.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Adana seçimleri başbakanımızında değimi ile kesinlikle şaibelidir.Kazananların neden kendilerine bir daha güvenleri yoktur acaba?!Kamuoyunun şüphesini neden gidermek için seçimlerin yenilenmesinden kaçmaktadırlar?Bu sorulara verilecek hiçbir cevapları yoktur.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Allah allah....
Sayın başbakan, siz bu ülkenin başbakanısınız. Bu ülkede bir ilde, bir yerde şaibeli seçim olmuşsa ve siz evet şaibe var diyorsanız sizin elinizde kati şekilde delilller, belgeler olmalı değil mi? Eğer delilleriniz, belgeleriniz varsa niye götürüp onları mahkemelere, savcılara vs. vermiyorsunuz? Başbakanlık makamı konuşma makamı değil icraat makamıdır. Adanada şaibeler varsa lütfen konuşmayın, gereğini yapın. YSK bi şey yapmıyorsa diğer mahkemelere, gerekirse aihm vs. her yere gidin. Ama bunu yapmazsanız bu şaibe işi üzerinize kalır dikkat edin. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() sanırım adanadaki başkan yıllardır kazanıyormuş başkanlıgı halk onu layık görüyor bence milletin iradesine saygılı olmak lazım diye düşünüyorum
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Mutlaka tabi halkın iradesine saygı göstermeliyiz,ki ak parti olarak en bunu fazlası ile yerine getiriyoruz.Fakat Adana seçimlerinde halkın iradesinin üstüne birde başkalarının demokratik olmayan yollarla koymuş oldukları anti bir irade ile başkan seçtirdiler.Bizim şaibe olarak görüp kabül etmediğimiz bundan ibarettir..Ve bu şaibe görüntülerle kamuoyuna servis edilmişti.Yani halkın iradesi farklı birşey,oyunu kuralına göre oynamayıp oyun kazanmak başka birşey ikisi arasında büyük fark var!
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() Aytaç durak gayet demokrat bi başkan zaten öyle birisi olmasaydı 5 dönemdir başkan olarak secilmezdi. Aytac beyin böyle hoş olmayan şeylerle ilgisi olmaz diye düşünüyorum. gayet bey efendi kişiliğe sahip her zman her kesimin taktirini almıştır. böyle insanlar zor cıkıyor işini bilen işini dört dörtlük yapan birisi... şaibe olduguna inanmıyorum millet secimini aytac duraktan yana kullanmıştır. zaten YSK da oyları yeniden saydı yine AYTAC bey galip cıktı. bizim yapmamız gereken Hukuka saygılı olmaktır
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() redyellow gene sacmalamaya baslamissin...hala ders almadinmi sen..
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() mİLLETİNADAMI:
Yok almadım, versene ders ![]() Yahu bi kere de ne olur içinde fındık kabuğunu dolduracak kadar fikir ve düşünce yaz. Yırtık torbadan çıkar gibi pat diye gelip yazdığın şeye bak yahu ![]() Benim yazdığım görüşlere karşı isen karşıt görüşlerini koy ortaya, ben de bakayım yanlışım varsa ya ben yanlış yapmışım deyim. Sen de bunu yapabilecek kapasite var mı sayın mİLLETİN ADAMI? Varsa buyur lütfen fikir ve düşünce yaz. Sokak kabadayısı gibi oraya buraya saldırmak için bahane arama! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim |
adana, ak parti, secim |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|