AK Gençliğin Buluşma Noktası
AK Parti'nin Kurucu Genel Başkanı ve T.C. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan T.C. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bölümü,resimler bilgiler ve paylaşımlar.



Cevapla
Stil
Seçenekler
 
Alt 04-18-2009, 16:30   #1
Kullanıcı Adı
Necip Fazıl
Cool Erdoğan Almanya'ya gitti
Başbakan Erdoğan, Gerhard Schröder'in doğum gününe katılmak üzere Almanya'ya gitti. Başbakan Erdoğan, Atatürk Havalimanı Devlet Konukevi'nden, Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Cemil Çiçek, İstanbul Valisi Muammer Güler, Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Emniyet Müdürü Celalettin Cerrah ve öteki ilgililerce uğurlandı.

8 Nisan'da 65 yaşına basan eski Başbakan Schröder, doğum günü kutlamasını bugün düzenliyor. Günler öncesinden hazırladığı davetliler listesinde Başbakan
Erdoğan da yer alıyordu.

CHIRAC VE PUTİN DE DAVETLİLER LİSTESİNDE

Alman “Bayerischer Rundfunk” (BR) adlı radyo ve televizyon kuruluşunun internet sayfasında yayımlanan haberde, bugün 65. yaş gününü kutlayan Schröder'in Hannover kentinde “çok özel” bir çevrede gerçekleştireceği, davetliler listesinde
Erdoğan'ın ve eski Fransa Cumhurbaşkanı Jacques Chirac'ın isimlerinin de bulunduğu belirtildi.

Rusya Başbakanı Vladimir Putin'in de beklenmedik bir şekilde bu kutlamaya katılabileceği ifade edilen haberde,
Almanya Dışişleri Bakanı Frank-Walter Steinmeier ile Sosyal Demokrat Parti (SPD) Genel Başkanı Franz Müntefering'in de birer mektupla Schröder'in doğum gününü kutladıkları kaydedildi.

SCHRÖDER'İN İŞLERİ

Haberde, Schröder'in halen Rus Gazprom şirketi adına çalıştığı, TNK-BP petrol şirketinde müdür olarak görev yaptığı, İsviçreli yayın evi Ringier'e danışmanlık hizmeti verdiği, ayrıca Hannover'de serbest avukat olarak çalıştığı belirtildi.

Hürriyet

 

Necip Fazıl isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 04-18-2009, 19:20   #2
Kullanıcı Adı
ishakyilmaz
Standart
Bu ne sevgi bu ne hasret!

Almanya'nın eski Başbakanı Schröder, Erdoğan'ı havaalanında karşıladı.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, eski Almanya Başbakanı Gerhard Schröder'in 65. doğum günü kutlamasına katılmak üzere özel uçakla Almanya'nın Hannover kentine geldi.
Başbakan Erdoğan, Hannover havaalanında eski Almanya Başbakanı Gerhard Schröder, Türkiye'nin Berlin Büyükelçisi Ahmet Acet ve Hannover Başkonsolosu Aydın İlhan Durusoy tarafından karşılandı.
Schröder'in bu akşam vereceği doğum günü davetine katılacak olan Erdoğan, daha sonra kalacağı Maritim Airport oteline geçerek burada Schröder ile bir süre baş başa görüştü.
Schröder'in doğum günü davetine, Rusya Başbakanı Vladimir Putin ve eski Fransa Cumhurbaşkanı Jacques Chirac da katılacak.
Başbakan Erdoğan, yarın da Alman gazetecilerle bir araya gelecek. Sivil toplum örgütü temsilcilerini de kabul edecek olan Erdoğan, daha sonra vatandaşlara hitaben bir konuşma yapacak.
Erdoğan, daha sonra Türkiye'ye dönecek.
ishakyilmaz isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.



Bulut Sunucu Hosting ve Alan adı
çarşamba pasta çarşamba bilgisayar tamircisi