AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.

Stil
Seçenekler

Alt 12-25-2013, 15:54   #1
Kullanıcı Adı
Ertuğrul ÖZGÜL
Standart Erdoğan Bayraktar milletvekilliği ve bakanlıktan istifa etti.

Erdoğan Bayraktar istifa etti

Erdoğan Bayraktar: "Milletvekilliği ve bakanlıktan istifa ediyorum"
Öğlen saatlerinde NTV canlı yayınına katılan Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, bakanlıktan ve milletvekilliğinden istifa ettiğini açıkladı.

Erdoğan Bayraktar: Başbakan istifa etmeli
Bayraktar şunları söyledi:

"Rüşvet ve yolsuzluk ifadelerinin bulunduğu bir operasyon sebebiyle istifa ediniz ve beni rahatlatacak deklarasyon yayınlayınız şeklinde tarafıma baskı yapılmasını kabul etmiyorum. Çünkü soruşturma dosyasında var olan ve yasalara uygun olarak onaylanan imar planlarının büyük bir bölümü Başbakan'ın talimatıyla yapıldı. Bu minval üzerine Bakanlık'tan ve milletvekilliğinden istifa ediyorum.
BAŞBAKAN DA İSTİFA ETSİN

Ancak, bu milleti rahatlatmak için Başbakan'ın istifa etmesi gerektiğine inandığımı ifade ediyorum, yüce milletimize saygılar sunuyorum. Bugün bize bir istifa metni bir tane de deklarasyon metni gönderildi. Ben tabii ki partimi rahatlatmak istiyorum ama böyle bir durumda bunun yanlış olduğunu ifade ediyorum ve hayırlı olsun diyorum.''

ensonhaber

Konu Ertuğrul ÖZGÜL tarafından (12-25-2013 Saat 16:02 ) değiştirilmiştir..
Ertuğrul ÖZGÜL isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 12-25-2013, 15:59   #2
Kullanıcı Adı
Ekinoks
Kişi sevdiğine benzermiş.
Ekinoks isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-25-2013, 16:08   #3
Kullanıcı Adı
Ertuğrul ÖZGÜL
yaptığı dengesizlikleri görmezden gelip onu koruyupkollayan başbaka arkası dara gelince kaypaklığın daniskasını yapıyor...
partimi tabiki rahatlatmak isterim diyor bu konuşmalarla süper rahatlattın...
Alt 12-25-2013, 16:09   #4
Kullanıcı Adı
Gönülden
İstifası istenince gitmeden koltuğumuda bırakıyorum ama deyip karalama yapmak Bayraktara yakışmadı...evimde birşey çıkmadı rüşvetde yok diyip beklentisini yüksek tutması ilginç...
Bu arada R.Tayyip Erdoğan bakanları görevden alsın diye ortalığı inletenlerin şimdi Bayrakta'ra nasıl kucak açtığı oyununu seyrederiz artık...

Gönülden isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-25-2013, 16:18   #5
Kullanıcı Adı
Ekinoks
Alıntı:
Ertuğrul ÖZGÜL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
yaptığı dengesizlikleri görmezden gelip onu koruyupkollayan başbaka arkası dara gelince kaypaklığın daniskasını yapıyor...
partimi tabiki rahatlatmak isterim diyor bu konuşmalarla süper rahatlattın...
Üstadım eminim sen bu haberlere derinden üzülüyorsun fakat üzülme. Elbetteki bir parti başkanı emri altındaki bürokratlarının istifasını isteyebilir. İhraç edilme seçeneği mevcut ise istifa edilmeside istenebilir.

Onun meselesi başkadır istifa eden şener gibi.
Ekinoks isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-25-2013, 16:27   #6
Kullanıcı Adı
Ertuğrul ÖZGÜL
Alıntı:
Ekinoks Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Üstadım eminim sen bu haberlere derinden üzülüyorsun fakat üzülme. Elbetteki bir parti başkanı emri altındaki bürokratlarının istifasını isteyebilir. İhraç edilme seçeneği mevcut ise istifa edilmeside istenebilir.

Onun meselesi başkadır istifa eden şener gibi.
Beni üzen kısmı Başbakanımız onu baştan beri korudu bi sürü dengesizlik yapmasına rağmen ama onun yaptığı vefasızlığa bak. şükürde aynı bunun gibi yaptı işte...

Aynen bencede öyle... onlar oyun oyanasınlar bakalım ama başbakanımızın dediği gibi " Halkın ve hakkın tuzağından daha güçlü bir tuzak yoktur."

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)