08-14-2010, 05:48 | #1 |
Erdoğan Erzurum'da MHP tabanına seslendi
MHP'nin CHP'ye vagon yapıldığını söyleyen Erdoğan, kartel medyasına da 'hesabınız tutmayacak' diyerek mesaj gönderdi. Başbakan Erdoğan,Kemal Kılıçdaroğlu’nu, “freni patlamış kamyon”a benzetti, MHP tabanına ise “Vereceğiniz ‘hayır’ oyu CHP’ye yarar" dedi. Referandum mitinglerinde Erdoğan ilk kez Ramazan mitingine çıktı. Başbakan 18’inci durağında, 50 dakika konuştu. Böylgece kürsüde ilk kez bir saatten az kalan Erdoğan, Ramazan ayında tempo düşürerek günde sadece bir miting yapacak. Erdoğan, Erzurum konuşmasında, MHP seçmenine, “Evet oyu verin, MHP yönetimine, ‘kendine gel’ deyin” çağrısı yaptı. Konuşmasında Erzurum’a yapılan hizmetleri sıralayan Erdoğan’ın mesajları özetle şöyle: TEYYO BUNLARI GÖRSE 'PES' DER "İnanın Teyyo Pehlivan (Erzurumlu ünlü palavracı) bunları görse herhalde pes der. CHP Genel Başkanı 12 Eylül’de yapılacak oylamayı kendi şahsı, ikbali için bir sınav olarak görüyor. Kendisini ispat için bir fırsat olarak görüyor. Miting alanlarında adeta freni patlamış bir kamyon gibi. Samimiyetsiz, seviyesiz, ilkesiz ve popülist bir dille bize iftira atıyor. DOĞAN MEDYASINA GÖNDERME Kendisine yoldaşı olan o malum medyanın ekranlarından, sayfalarından bakıyor. Onların suistimallerine AK Parti iktidarı ‘dur’ dediği için seninle beraberler. O malum medya, 2011 seçimlerinin hesabını yapıyor. Zannediyorlar ki 2011’de hesabımız tutacak. Orada da hesabınız tutmayacak. CHP yönetimini milletime havale ediyoruz. MHP’Yİ CHP’NİN VAGONU HALİNE GETİRDİLER Ancak MHP’ye gönül vermiş kardeşlerime sesleniyorum. MHP yönetimi, MHP’yi CHP’nin bir vagonu, CHP’nin yedeği haline getirdiler. MHP tabanının bundan çok büyük rahatsızlık duyduğunu biliyorum. CHP lideri bir ilçeye gidiyor MHP’li bazı başkanlar gidip karşılıyor, mitinginde boy gösteriyor. MHP’LİLERE SESLENDİ : HAYIR OYLARI CHP’YE YARAR Ben bunlara eskiden ruh ikizleri diyordum. Şimdi ruh üçüzleri oldu. CHP Genel Başkanı kaptığı yeni koltuğu korumanın gayreti içinde. Koltuk sevdası için hayır diyor. Akılla mantıkla değil, kendi ikbali, hırsı için hayır diyor. Peki MHP niçin hayır diyor. Gerekçesi ne. MHP nasıl oluyor da BDP ile aynı safta buluşuyor. MHP’ye gönül vermiş kardeşlerime sesleniyorum. Vereceğiniz her hayır oyu CHP’nin, BDP’nin hedeflerine hizmet edecektir. Bu ‘evet’ aynı zamanda MHP’ye de kendi gel ‘evet’idir. MHP’li kardeşlerim o yanlışı şimdi sandıkta düzeltecekler. Bu arada Erdoğan'ın mitingine katılan Tortum ilçesinin Pehlivanlı Belediye Başkanı Yunus Keskin MHP’den istifa ederek AK Parti’ye iştirak etti. Aşırı sıcak ve oruç sebebiyle miting alanında acil servise çok sık iş düştü. Fenalaşan vatandaşlara sağlık ekibinin ulaşması için zaman zaman Erdoğan da konuşmasını kesti. Okan Haksever/ Dünya Bülteni- Erzurum
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
08-14-2010, 15:42 | #2 |
teşekkürler dostum..
|
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|