![]() |
#1 |
![]() Erdogan Konusuyor 1993
Tayip Erdoğan, 1993 yılında Erbakan, ABD ve Yahudilerle ilgili neler söylüyor. İşte ayrıntılar... ABD VE SİYONİST ODAKLARIN ÇEKİNDİĞİ LİDER KİM? Erdoğan salonu dolduran kalabalığa soruyor: “Bu ülkede bugüne kadar gelenler Amerika, batı, Siyonist odaklar kimden çekiniyor?” Erdoğan istediği cevabı net duymak için bir kere daha soruyor: “Kimden çekiniyor?” Ve salondaki kalabalık yüksek sesle “ERBAKAN” diyor. ERBAKAN'I YAHUDİ SEVMİYOR BU EN MAKBUL ŞAHADETTİR Erdoğan devam ediyor: “Ben liderimin peşinden giderken daha o zaman gençtim. MTTB Gençlik Kollarında müdürdüm o zaman.. Bir araştırdım baktım ki; Benim liderimi (Erbakan) Amerika sevmiyor, baktım ki batı sevmiyor, baktım ki Yahudi de sevmiyor. Eee… ‘Düşmanın şahadeti en makbul şahadettir. Onlar sevmediğine göre benim (Erbakan’ı) sevmem gerekir’ dedim ve o gün bugündür bu mücadelelerde beraber yürüyoruz. Ve yürüyeceğiz de." CAMİDEKİ KARDEŞİM ERBAKAN’I TANIMIYOR Erdoğan, niçin Erbakan’la birlikte yürümesi gerektiği sorusunu ise şöyle cevaplıyor: Neden!? Çünkü Yahudi, hareketimizin liderini (Erbakan’ı) çok iyi tanıyor, Amerika çok iyi tanıyor, Batı çok iyi tanıyor AMA benim camideki kardeşim hala tanımıyor! VE… Bugün… 2009 Erdoğan’a Yahudiler cesaret ve takdir ödülü veriyorlar. Erdoğan: “benim için sermayenin önemi yoktur, Yahudi sermayesini de Amerikan sermayesini de öper başımın üstüne korum”diyor. Erdoğan, ABD’nin BOP’una ‘Barışı korumak için!’ eşbaşkan oluyor. ve... daha neler neler... Bugün Erdoğan’ı ABD, BATI VE YAHUDİLER SEVİYOR… Erbakan’ı ABD, BATI VE YAHUDİLER ise HALA SEVMİYOR… http://<font color="#0000ff">www.Mar...ber.Net</font> / Özel Haber http://www.marmarahaber.net/yahudi-e...beri_9054.html
![]() Konu Osmancik tarafından (01-20-2009 Saat 14:56 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Başkalarının ağızlarıyla oturup,kalkanlar..!Doğruluğunu kesin bilmedikleri halde hayal kurup doğru diye empoze etmeye çalışanlar,başları ayak,ayakları baş olmuşların yaşam gayesi ne olabilir?
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Ne demek istiyorsun bir eciklik getirirmisin?
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
![]() Alıntı:
al senin gibilere tokat http://www.marmarahaber.net/yahudi-e...beri_9054.html |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Ben kimse hakında önyargılarla suizanda bulunmam..!Çünkü inancım buna müsade etmez..!Buraya taşıdığın haberlerin Başbakanımızın İktidara geldiği günden bu yana yıpratmak için kartel medyası tarafından tamamen kasıtlı,tamamen yıpratmak,insanların kafalarını karıştırmak maksadıyla düzenlenen haberler..!Tayyip Erdoğan'ın hüsnü niyetini sadece ALLAH bilir,lakin ülke yönetiminde liyakatli ve hakkaniyet duyguları içinde hizmet etmesi ortadadır,görmek isteyenler görebilir.Sanada naçizane tavsiyem doğruluğunu kesin olarak bilmediğin habereri başkalarına mal etme.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() kimse kimsenin hakkinda suizanda bulunmamakta sadece haberin dogrulugunu arastirmaksizin hemen yalan veya iftira diye kesip atan cahiller vardir
istersen verdigim linkte tayyip beyi dinle sonra konusalim |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Ne kadar hazin bir çağda yaşıyoruz, bir önyargıyı ortadan kaldırmak atomu parçalamaktan daha güç. "
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() cevap bekliyorum ishak yilmaz iftira atmakla itham ettin beni suzanda bulunmakla itham ettin Görüntülerde mi yalan
Basbakanin eski konusmalarindan görüntü sunduk |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() bekliyorum
|
|
![]() |
![]() |
![]() |