![]() |
#1 |
![]() AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Şanlıurfa mitinginde izdiham yaşandı.Başbakan Erdoğan, aşırı kalabalıktan dolayı miting alanına giremedi.
Topcu meydanında 50 binden daha fazla kişinin katıldığı mitingde aşırı izdihamdan dolayı 10 kadar bayan ile 10 kadar erkek baygınlık geçirdi. Miting alanında bulunan ambulanslardaki sağlık ekipleri, bayılanlara kısa sürede müdahale etti. Bayılanları taşıyan sağlık ekiplerine, güvenlik güçleri de yardımcı oldu. Başbakan Erdoğan, aşırı izdihamdan dolayı Şanlıurfa'da mitinginin yapılacağı Topcu meydanına yakın bir yerde bekletiliyor. Güvenlik kuvvetleri, Başbakan Erdoğan'ın miting alanına geçmesi için koridor oluşturmaya çalışıyor. (Cihan)
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 | |
![]() Alıntı:
MİTİNGİN DOLULUĞUNA BAKMA ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() AK parti mitingide 7'ler istifa diye bağıran kalabığa başbakan anlayamadım.Dedi. AK Partinin Topçu Meydanındaki mitingde başbakan konuşurken 15.00'de ezan okunması nedeni ile konuşmayı kesti. Ezan bitiminde tekrar konuşmaya başlarken bu sırada kalabalık 7'ler istifa diye bağırınca Başbakan anlayamadım.dedi ve sözlerine devam etti.7 milletvekiline Kalabalık tarafından da ara ara yuh çekilmesi ise dikkat çekti.Şanlıurfa Milletvekilleri Cenap Gülpınar ve Müfik yetkinin ise alkışlanması da dikkat çekti. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() evet videoyu izledim gerçekten meydana bakınca ben ak parti alacak yine demiştim ama videoyu izledikten sonra fakıbabanın başkanlığı hayırlı olsun demekten başka bir şey gelmiyor
çünkü bütün meydan milletvekilleri sahnedeyken onları istifaya çağırmış hep bir ağızdan başbakanımızda şok olmuş. İnş. bu kadar halkın nefretini kazanan o vekilleri güzel bir hesabını alır |
|
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|