AK Gençliğin Buluşma Noktası
Siyaset Siyaset haberleri bu bölümde paylaşıyoruz.



Cevapla
Stil
Seçenekler
 
Alt 03-12-2009, 13:24   #1
Kullanıcı Adı
Ak_Kelebek
Standart Erdoğan muhalefete tur bindirecek
Düne kadar yaklaşık 30 miting yapan Erdoğan seçimlere kadar miting sayısını 70'e çıkararak rakiplerine tur bindirecek.


60 ile gitmeyi planlayan, daha sonra bu sayıyı 67'ye çıkaran Erdoğan, son olarak 70 ile gitme kararı aldı. Şu ana kadar 37 miting düzenleyen Erdoğan, programına bazı ilçeleri de ekledi.

Önceki gün Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde halka seslenen Başbakan'ın Mersin'in Tarsus ve Ankara'nın Beypazarı ilçesinde de miting yapacağı öğrenildi. Beypazarı, üç dönemdir MHP'nin Ankara Büyükşehir Belediye başkan adayı Mansur Yavaş tarafından yönetiliyor.

Erdoğan, İzmit'te başlattığı seçim mitinglerinin finalini ülkenin en doğusunda tamamlayacak: Kars ve Ağrı. CHP Genel Başkanı Deniz Baykal ise 21 Şubat'ta Adana'da başlattığı miting programı kapsamında şu ana kadar 11 il gezdi. MHP lideri Devlet Bahçeli, ilk mitingini 1 Mart'ta Mersin'de gerçekleştirdi.

Şu an katıldığı miting sayısı 12 olan Bahçeli'nin, 29 Mart'a kadar 40 ilde partililere seslen-mesi bekleniyor.

(ZAMAN)

 

Ak_Kelebek isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 03-12-2009, 19:38   #2
Kullanıcı Adı
Manga_Sym
Standart
Bu aşk da Başbakanımızdan başka kimse de olmasa gerek...
Manga_Sym isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-12-2009, 19:42   #3
Kullanıcı Adı
qwqw
Standart
para var huzur var
qwqw isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.



Bulut Sunucu Hosting ve Alan adı
çarşamba pasta çarşamba bilgisayar tamircisi