AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.


Cevapla
Stil
Seçenekler
 
Alt 02-04-2011, 09:49   #1
Kullanıcı Adı
M.Atilla
Lightbulb Erdoğan: Sen kimsin be adam !
Başbakan Tayyip Erdoğan'dan KKTC'de Türkiye aleyhine açılan yakışıksız pankartlara çok sert cevap geldi.


Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, KuzeyKıbrısTürk Cumhuriyetinde (KKTC) hükümetin aldığı ekonomik önlem paketini protesto eden vatandaşların, düzenlediği mitingde Türkiye'ye hakaret etmesine sert çıktı. Türkiye'ye yönelik tepkinin "haksız" olduğunu vurgulayan Erdoğan, "Sen kimsin be adam. Şehidim var gazim var, stratejik olarak ilgiliyim" dedi.



"Böyle bir hakları yok"

Kırgızistan'da birtakım temaslarda bulunan Başbakan Erdoğan, KKTC'de yaşanan protestolarla ilgili çok sert açıklamalar yaptı. Eylemleri "provokatif" olarak nitelendiren Erdoğan, "Bize defol diyorlar. Türkiye'ye karşı böyle bir eyleme hakları yok" tepkisini gösterdi. KKTC yönetimine de yüklenenBaşbakan Erdoğanşunları söyledi: "Kuzey Kıbrıs'ta son günlerde provokatif eylemler var. Güney'le beraber yapıyorlar. Sonuncusu 28 Ocak'ta yapıldı. Bize defol diyorlar. Yönetimin duyarsızlığı var. Cumhurbaşkanından başbakana kadar yönetimin tavrını açık ve net koyması lazım. Türkiye'ye karsı böyle bir eyleme haklan yok. En düşük memurları 10 bin liraya yakın para alıyor. Benim Başbakanlık müsteşarımın aldığı 5 milyar küsur. Beyefendi, 10 bin lira alıyor bir de bu eylemi yapıyor utanmadan. Üstelik yılda 13 maaş alıyorlar. 'Türkiye buradan çek git' diyor. Sen kimsin be adam. Şehidim var gazim var, stratejik olarak ilgiliyim. Kıbrıs'ta Yunanistan'ın ne işi varsa Türkiye'nin Kıbrıs'ta stratejik olarak o işi var. Ülke mizden beslenenlerin bu yola gir mesi manidardır. Biz destekliyoruz. Bunun bir karşılığının ol ması gerekmiyor mu?" Türkiye aleyhindeki eylemlere zemin hazırlanma sının kabul edilemez olduğunu vurgulayan Erdo ğan, "Şimdi bakıyorum, benden randevu istiyor, çağı rıp kendisiyle konuşacağım, soracağız" dedi.

İşte o ağır hakaretler

İŞÇİ örgütlerinin Türkiye'ye yönelik aleyhte propagandasında AB yolunda KKTC'nin önündeki en büyük engelin Türkiye olduğu iddia ediliyor. Hükümetin hazırladığı ekonomik paketten Türkiye'yi sorumlu tutan protestocular, Türkiye'nin ada üzerindeki hakimiyet çabalarını "siyasi gasp" olarak nitelendiriyor. Eylemlerde kullanılan pankartlarda ise Kıbrıs Barış Harekatı'na gönderme yapılarak, Türkiye'dentatiliçin adaya gelen Türkiye vatandaşlarına "hırsız" suçlamasında bulunuluyor, işte hakarfet dolu o pankartlardan bazıları: "Göç yasasını getireni de, geçireni de götüreceğiz. Kurtarıldık mı HAS.TİR. Çi-çekçiğim şimdi kime benzerik.Ankarane paranı, ne paketini, ne de memurunu istiyoruz. Ayşe'nin parası bitti, tatilde hırsız oldu. Herkesin malına kondu, tatil bitti. Ayşe evine dön, bilet bizden."

Gülay GÖKTÜRK / BİŞKEK

BUGÜN GAZETESİ

 

M.Atilla isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 02-04-2011, 12:10   #2
Kullanıcı Adı
karsu
Standart
Kaç senedir kktc'de yaşıyorum türkiyeden gelen insanları hiç sevmezler ama biliyoruz ki biz oradan elimizi ayağımızı çeksek rum ellerine bakacaklar dua etsinler ki orada adaleti sağlayan türkiye yoksa bu kktc vatandaşlarını rumlar 3. sınıf insan olarak görüyor hoş görmeside doğal müslüman desen değil hristiyan desen değil )
karsu isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-05-2011, 11:01   #3
Kullanıcı Adı
Saltuk Buğra Han
Standart
Kanların da bir bozukluk olmalı.
Bu gün bu paketi beğenmeyenlerin yarın bir gün daha başka paketlere muhatap olabileceklerini hesap etmeliler.
Unutmamalı ki şu an da varlıklarını Ayşe'nin hala tatilde olmasına bağlı.
Ama Ayşe bir gün yeter bu kadar tatil deyip geri dönerse ,hemen peşinden sabırsızlıkla bekleyen Eleninin işbaşı yapacaklarını ve kendilerini sevgiyle! kucaklayacaklarını da hesap etmeliler.

Konu Saltuk Buğra Han tarafından (02-05-2011 Saat 20:44 ) değiştirilmiştir..
Saltuk Buğra Han isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla


Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.




boşanma avukatı webmaster blog çarşamba pasta

çarşamba koltuk yıkama çarşamba webtasarım