![]() |
#1 |
![]() Erdoğan: Suriye, sınırımızı açıkça ihlal etti!
![]() Başbakan Erdoğan, Çin'de biraraya geldiği basın mensupların Suriye'nin dün Kilis'deki mültecilere ateş açıp üç kişiyi öldürmesini değerlendirdi. Erdoğan bir konuda çok net. Başbakan Erdoğan, Çin'de biraraya geldiği basın mensuplarının Suriye ile ilgili soruları üzerine, ''Çok açık, net bir sınır ihlali artık oluşmuştur, bu da ortadadır. Bu sınır ihlaline yönelik olarak da bizler de son değerlendirmeleri yapacağız. Gerek şahsım gerek Dışişleri Bakanımız yoğun bir şekilde çevre ülkelerle diplomasimiz de devam ediyor. Ondan sonra da atılması gereken adımları tabii ki atacağız.'' dedi. Kaynak Haber 7 10.04.2012
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() sahte kabadayı
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
![]() Alıntı:
abd savaşmak istemiyor ama kıçında kurt varya onların duramıyorlar bizi savaştırcaklar rusya çinde abd ye yiyorsa gel diyor abd nin onlara gücü yetmiyor küçük kardeşi sıkıştırmaya çalışıyor iranı onunda elinde nükleer var bu seferde bizi gazlıyor sen bölge başkanısın suriye iran hallet seçim geçtimi rusyayla çinle ben anlaşırım küresel finanstada rusya çin silah satıyor sonuçta onlar savaşı her zaman ister benim söylemek istediğim filler tepişiyorda bize ne oluyor onu anlamıyorum |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() Tabi alışmışsınız her konuda el pençe divan duran başbakanlara,şimdi bir başkakan ortadoğunun en sevilen lideri oldu diye zorunuza gidiyor.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|