AK Gençliğin Buluşma Noktası
Dış Gündem Dış Gündem ile ilgili tüm konuları burada paylaşıyoruz.

Stil
Seçenekler

Alt 11-14-2010, 15:39   #1
Kullanıcı Adı
M.Atilla
Lightbulb Erdoğan, Türk Okulu'nda duygusal anlar yaşadı
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Bangladeş'teki temaslarının son bölümünde 1996 yılında kurulan ve 550 öğrencinin eğitim gördüğü Uluslararası Türk Ümit Okulu'nu ziyaret etti.

Erdoğan, burada, ''Binlerce kilometre uzaklıkta ama gönül noktasında çok yakın olan bu coğrafyada sizlerle birlikte olmak beni duygulandırdı. Okulun yapımında emeği geçen, hizmeti geçen tüm büyüklerimi, küçüklerimi huzurlarınızda kutluyorum'' dedi.

Okula gelişinde çiçeklerle karşılanan Erdoğan, öğrencilere ''nasılsınız?'' sorusunu yöneltti. Daha sonra okulun bahçesinde düzenlenen törene geçilirken, program Bangladeşli öğrencilerin oluşturduğu koronun İstiklal Marşı ve Bangladeş Milli Marşını okumalarıyla başladı.

Bangladeşli öğrenciler daha sonra Türkçe şiirler okudular ve şarkılar söylediler. Bu arada Başbakan Erdoğan'a da sürpriz yapılarak, sinevizyonda Erdoğan'ın seslendirdiği Necip Fazıl Kısakürek'in ''Canım İstanbul'' şiirinin klibi gösterildi. Bu esnada Başbakan Erdoğan, eşi Emine Erdoğan, Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Ali Babacan ile Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız'ın duygulandıkları görüldü.

Bangladeşli öğrenci Maliha Mustafa, Başbakan Erdoğan'ın ilk kıtasını seslendirdiği şiire kaldığı yerden devam etti.

Farzani Sıddık adlı öğrencinin seslendirdiği Türkçe şarkıların ardından da Başbakan Erdoğan bir konuşma yaptı.

-''DUYGULANDIM-

Yaptığı konuşmaya bu buluşmanın kendisi için çok anlamlı olduğuna vurgu yaparak başlayan Erdoğan, şöyle konuştu:

''Binlerce kilometre uzaklıkta ama gönül noktasında çok yakın olan bu coğrafyada sizlerle birlikte olmak beni duygulandırdı. Okulun yapımında emeği geçen, hizmeti geçen tüm büyüklerimi, küçüklerimi huzurlarınızda kutluyorum. Yaratılmışların en şereflisi olan insana böyle bir yatırım nedeniyle ayrıca kutluyorum.

Öğrenciler hem İstiklal Marşı'nı hem de Bangladeş Milli Marşını okudu. Azmedilince nelerin olabildiğini, olabileceğini gördük. Burada Türk ve Bangladeşli kardeşlerimizin aynı hedefe kilitlendiğini görüyorum. Bundan dolayı da mutluyum.

ZAMAN

Konu M.Atilla tarafından (11-14-2010 Saat 15:58 ) değiştirilmiştir..
M.Atilla isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 11-14-2010, 15:46   #2
Kullanıcı Adı
Mavera
Bu güzel tablonun olusmasinda emegi gecenlerden Rabbim binlerce kez razi olsun.. her ne kadar birileri günesi balcikla sivamaya calissada bu hizmet kervani durmadan dünyanin dört bir yaninda yürüyecekdir..
bu kutlu yürüyüste maddi, manevi destegini esirgemeyen basbakanimizada sonsuz tesekkürler..
Mavera isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-14-2010, 16:42   #3
Kullanıcı Adı
merve
Duygulanır insan tabi ki bu tabloyu görüpte duygulanmayacak insan tanımıyorum yani..
Başbakanımda ne kadar hassas maaşAllah, milletin adamı..
merve isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-14-2010, 16:44   #4
Kullanıcı Adı
İntifada

ne güzel bir insansın başbakanım...
Alt 11-14-2010, 18:07   #5
Kullanıcı Adı
El Emin
Mevla muvaffak eylesin.Bizleri de hayatını dini mübin islama vakfetmişlerden eylesin.
El Emin isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-14-2010, 18:36   #6
Kullanıcı Adı
Gönülden
Alıntı:
M.Polat İÇTEN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Mevla muvaffak eylesin.Bizleri de hayatını dini mübin islama vakfetmişlerden eylesin.
Amin güzel karedeşim..
Dava erlerinin fedakarlıkğı düstur edinerek bizlere yaşattıkları bu toplodan dolayı Mevlam razı olsun...başbakanımız da bu konuda her dem yapılan hizmetlerin takdircisi ve destekcisi sağolsun...
Paylaşım için teşekkürler sevgili Atilla

Gönülden isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)