Erdoğan, TÜSİAD'ı kabul etti
Dolmabahçe'deki Başbakanlık ofisinde gerçekleşen görüşmede, Erdoğan'ın yanı sıra Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Nazım Ekren ile Sanayi ve Ticaret Bakanı Zafer Çağlayan hazır bulundu. TÜSİAD Başkanı Arzuhan Doğan Yalçındağ'ın Başkanlığını yaptığı TÜSİAD heyetinde ise Ferit Şahenk, Ümit Boyner ve Pekin Baran yer aldı.
Görüşme sırasında bir süre haber ajanslarının görüntü almasına izin verildi. Yalçındağ, burada yaptığı konuşmada, TÜSİAD heyetinin Başbakan nezdinde hükümeti tebrik etmeye geldiğini söyledi. TÜSİAD'ın ekonomiye, büyümeye odaklı bir hazırlık yaptığını ifade eden Yalçındağ, görüşmede Pekin Baran'ın yatırım ortamıyla ilgili önerilerini, Ferit Şahenk'in global ekonomi, Ümit Boyner'in de AB ilişkileri konusunda görüşlerini paylaşacağını dile getirdi.
Yalçındağ, sunumların ardından da Başbakan Erdoğan'ı dinleyeceklerini kaydetti. Başbakanlık ofisinde saat 18.00'de başlayan görüşme basına kapalı olarak sürüyor.
|