AK Gençliğin Buluşma Noktası
AK Parti'nin Kurucu Genel Başkanı ve T.C. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan T.C. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bölümü,resimler bilgiler ve paylaşımlar.



Cevapla
Stil
Seçenekler
 
Alt 01-28-2014, 19:07   #1
Kullanıcı Adı
Cihannur
Standart Erdoğan'dan 17 Aralıkçı Dostmodern Darbecilere Tepki: En Büyük Hırsızlar Sizlersiniz
Başbakan Erdoğan: En büyük hırsız sizsiniz



Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, partisinin grup toplantısında partililere hitap etti. Erdoğan, iktidarı hırsızlıkla suçlayanların aslında milli irade hırsızlığı yaparak 'en büyük hırsız' olduklarını söyledi.

Erdoğan, siyasi ve ekonomi gündeminin yanında başta Suriye olmak dünya gündemine dair konuştu.

Başbakan Erdoğan'ın sözlerinden öne çıkanlar şöyle:

- Geçtiğimiz hafta içinde ve dünkü otobüs kazasında hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılara şifa diliyorum.


- Yine geçtiğimiz hafta Brüksel'deki programımızda bizi yağmur altında soğukta karşılayan vatandaşlarıma teşekkür ediyorum.

- Buradaki AB ile yaptığımız görüşmeler oldukça verimli geçti. AB'nin, tek kaynaklı ve yanlı olarak bilgiliendirildiğini tespit ettik.

- Yapılan lobi ve bilgilendirmeleri, Türkiye'deki gelişmeleri bağımısız değerlendirmelerini istedik.

- Türkiye aleyhine yanlış bilgilendirme ve kampanyalarına alıştık. Ülkemizle ilgili farklı ve haksız resimler çiziliyor.

- Maalesef bunu yapanlar bir kısım medya ve CHP'dir. Burada hükümet ve AK Parti değil, topyekün Türkiye ekonomisi hedef alınarak 76 milyon kişinin yol aldığı gemiye delik açılmak isteniyor.

- Ekonomi kötü giderse hükümet yıpranacak, ama sanayici, çiftçi, üreticiye ne olacağını umursamıyorlar.

- Gezi olaylarında bunun ibretlik boyutlarını gördük.

- Onlar tüketmeyin dedikleri hâlde, 2013 yılında 665 bin otomobil satışı yaptık.

- İktidara geldiğmiz günden bu güne otomobil satışlarında kendi rekorlarımızı kırdık. Buzdolabı satışlarında yine rekorlar kırdık. Bu, çamaşır makinelerinde de böyle.

- Tüm karalamalara rağmen Türkiye ekonomisi sağlam ve yoluna devam ediyor.

- Büyüme raklamarında da dünyada en fazla büyüyen ülkelerden olduk.

- Ekonomimize zarar vermek isteyen içeride ve dışarıdakilere sesleniyorum: Geçmişte olduğu gibi en küçük rüzgârda etkilenmiyor. Artık iç ve dıştan gelen sabatojlar karşısında sallanmıyor.

- Dünyanın hiçbir yerinde ülkesini kötüleyen iş örgütü (TÜSİAD) bulamazsınız. Bunun adı ihanettir.

- Dünya yatırım ajansları birliği, 24 Ocak'ta G.Afrika'da toplandı. Türkiye'nin yatırım ajansını oy birliğiyle başkanlığa seçti.

- TÜSİAD şunu bilsin: Artık sadece elit ve seçkinlerin değil, 76 milyonun kazandığı bir Türkiye var.

- Geçtiğimiz hafta yaptığımız Brüksel temasımız oldukça önemli. 2014 yılının AB yolunda Türkiye için iyi bir yıl olmasını temenni ediyorum.

- Fransa Cumhurbaşkanı Hollande ile gerek Cumhurbaşkanımız gerekse de bizle yapılan görüşmeler iki ülke arasında önemli görüşmelerimiz oluyor.

- Bu akşam İran'a gideceğiz. Yarın Ayetullah ve Ruhani ile görüşmelerimiz olacak. İran temaslarımızın da İran-Türkiye ve bölgesel ilişikiler açısından hayırlı geçmesini temenni ediyorum.

SURİYE'DEKİ İŞKENCE FOTOĞRAFLARI

- Suriye'deki rejimin işkence fotoğrafları dünyanın dikkatini çekti.

- Suriye'de rejim güçlerinin kuşatması altındaki Yermük kampında insanlık dramı yaşanıyor.

- Orada âdeta hapsolan insanlar açlıkla mücadele ediyor. Bilincini yitiren, ne zaman yemek yediğini hatırlamayan insanlarla dolu olduğu ifade ediliyor.

- İlaç ve temel gıdaların girişine izin verilmeyen kampta 74 kişi öldü ve ölü sayısının artacağından endişe ediliyor.

- Cenevre'de Suriye'nin dışişleri bakanı, Türkiye ve Körfez ülkelerinden bazılarını suçlayarak çirkinleşiyor ve densizleşebiliyor.

- Neden kimyasal silah suçu aranıyor? Sonucu ölüm olan bir suçun katliamın savunabilir yanı olur mu; ister kimyasal ister diğer şekilde öldürülsün?

- İnanıyorum ki herkes mahçup olacak. Zerre kadar vicdanı olanlar mahçup olacak.

- En başından bugüne vicdanlı ve insan odaklı bir dış politikayla Suriye'ye yaklaştık. Onlara topraklarımızı açtık.

- Eli kanlı Esed rejimini kınayamayan ve hatta gidip onunla hatıra fotoğrafları çektiren CHP'lilere rağmen ilkeli duruşumuzdan vazgeçmedik.

- Aradan asırlar geçse de Türkiye'nin bu duruşu unutulmayacak. Biz, mazlumun yanında durmaya devam edeceğiz.

- Suriyeli kardeşlerimiz bu imtihandan inşaallah zaferle çıkacak.

- Mısır'da Tahrir devriminin 3. yılı olan 25 Ocak'ta yine kan döküldü. Şehidlere Allah'tan rahmet diliyorum.

- Düzenlemeler yaparak Sisi'yi cumhurbaşkanı yapmaya doğru gidiyorlar.

- Önceki gün MHP'ye dün de Şişli Belediyesi'ne yapılan saldırılar sonrası emniyet güçlerimiz hassas bir çalışma içindeler. Bu saldırılar tamamen provokasyondur. Van'da da bizim adayımıza saldırdılar.

- Saldırıları şiddetle kınıyorum. MHP camiasına başsağlığı diliyorum.


ÇETELERE MESAJ

- Aday tanıtım toplantıllarımızda teşkilatlarımızla bir araya geldik. Hepsinin morali üst düzeyde.

- Diyanet İşleri Başkanlığı, muhteşem bir eseri, medeniyet birikimini kültürümüze kazandırdı. Emeği geçen herkesi, âlimlerimizi kutluyorum.

- Cumartesi akşamı 150 STK farklılıklara rağmen aynı milli hedeflere bakıyor.

- Bunlar gazete ilanı vererek desteklerini, milli iradeye saygılarını göstermişlerdir.

- İslam hiç kimsenin tekelinde değildir. Bir takım şantajlarla, bir takım çirkin görüntü ve ses kayıtlarıyla anılmaları kabul edilemez.

- Hizmet aşkıyla kıtalar aşan samimi niyet taşıyanlara rağmen bu örgütün yöneticileri uluslararası çetelerle iş birliği yapmaktadırlar. Onların gayretlerini peşkeş çekmiştir.

- Hiçbir kardeşim, siyasi parti olmadığı hâlde siyaset yapan örgütlerin aldatmasına gelmesin.

- En büyük hırsızlık, en büyük yolsuzluk millî irade hırsızlığıdır.

- 17 Aralık'ta yargıdaki fanatikleri eliyle millî irade hırsızlığı yapmaya çalışmışlardır.

- CHP, 27 Mayıs'ta millî iradenin çalınmasını alkışlamış, şimdi de hırsızlığın adresi olmuştur. Bu kaybedenler lobisine şunu söylüyorum.

- Yolsuzluk ve hırsızlık yapan arıyorsanız gidin aynaya bakın.

- Bu zamana kadar kimse bunların defterini kontrol etmedi. Şimdi kontrol edilince rahatsız oluyorlar. Niye rahatsız oluyorsunuz?

- Bu ülkenin enerjisini, kaynaklarını bunlar hortumladı.

- Biz, büyük sermayelere gözdağı vermiyoruz. Sen işini düzgün yap, biz de yanındayız. Ama yanlışın varsa karşında oluruz.

- Şu anda biz hırsızlık ve yolsuzluk suçlaması yapanlar aslında millî irade hırsızlıklarının üzerini örtmek için.

- İstiyorlar ki kendilerini rahatsız etmeyen hükümet gelsin. Bu zaten yerel seçim. Buradan o beklediğiniz neticeyi alamayacaksınız.

- Biz, yargıyla değil, yargı içine sızmış yargı mensuplarını da baskı altına alan, onlara da şantaj yapan, yargının tarafsızlığına gölge düşüren bir örgütle mücadele ediyoruz. Bunu özellikle bilmenizi istiyorum.

- Dershane meselesinde, terör meselesinde birkaç polis ve savcı mı karar verecek?

- Yargı sadece bağımsız değil, aynı zamanda tarafsız da olmalı. Hiç kimse siyasi iradenin yargıya müdahale ettiğini söylemesin. Bizim dışımızda kimse millete hesap vermiyor.

- Millî iradeye ve hükümete kurulan tuzak tutmamıştır. Millet, iktidarına sahip çıkmıştır.

- 30 Mart, Türkiye için, demokrasi için önemli bir dönüm noktası olacak.

- Kimin nerede belediye başkanlığı kazandığı değil, hangi partinin seçimi kazandığı önemli olacaktır.

- Artık şehidler gelmiyor; ama bu gelsin diye bekleyenler var.

Kaynak

Haber 7 28.01.2014

 


Konu Cihannur tarafından (01-28-2014 Saat 19:19 ) değiştirilmiştir..
Cihannur isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 01-28-2014, 19:09   #2
Kullanıcı Adı
Cihannur
Standart
YouTube Video
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.
Cihannur isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.



Bulut Sunucu Hosting ve Alan adı
çarşamba pasta çarşamba bilgisayar tamircisi