AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.

Konu Kapatılmıştır
Stil
Seçenekler

Alt 10-16-2008, 18:49   #1
Kullanıcı Adı
tahayasin
Standart Erdoğan'dan Başbuğ'a tam destek
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'dan Genelkurmay Başkanı Org. İlker Başbuğ'a tam destek verdi. Erdoğan'ın medyaya yönelik sözleri Başbuğ'un ki kadar sertti.
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, ''Terörle mücadelenin başarısı birlikte ortak bir kararlılıkla karşı durmamıza bağlıdır. Genelkurmay Başkanımız da haklı olarak buna vurgu yapmıştır. Elbette basın hürdür. Eleştirme hakkı da vardır. Buna mukabil kendilerine yapılan eleştirilere de cevap hakkı vardır. Verilen cevabın üslubundan ve sertliğinden şikayet edenler önce dönüp bir de kendilerine baksınlar. Hiç ayna karşısında durmadan bu süreci devam ettirme hakkına da sahip değiller. Özgür basının da uymak zorunda oldukları meslek ahlak kuralları var'' dedi.
Erdoğan, ''Teröre karşı hepimiz aynı safta olmalıyız. Bu bir seçim değil, insani, ahlaki ve hukuki bir zorunluluktur. Kimse terörü cesaretlendirme hakkına sahip değildir, olamaz'' diye konuştu.
Başbakan Erdoğan, Olimpiyat Oyunları-Paralimpik Oyunları'nda madalya alan sporcuları kabulünde yaptığı konuşmada, toplantının gündemine geçmeden önce bir iki hususu açıklığa kavuşturmakta yarar gördüğünü belirterek, şunları söyledi:
''Türkiye çeyrek yüzyıldır bölücü bir terör belasıyla mücadele etmektedir. Hiç bir insani değer tanımayan terör örgütü, insanlarımızın canına, malına, huzuruna, refahına, birlik ve bütünlüğümüze kastetmektedir. Her şeyden önce kimse bunu aklından çıkarmamalıdır. Bu mücadelede zafiyete, tereddüte asla yer yoktur. Kimse hükümetimizi, güvenlik kuvvetlerimizi, zaaf ve tereddüt içinde göstermeye yeltenmesin. Bu uğurda gencecik evlatlarımızı şehit verdik. Kadın, çocuk, yaşlı insanlarımızı kurban verdik. Canımız yandı, ciğerimiz yandı ve hala yanıyor.
Bu millet için, bu vatan için, bu bayrak için dün gece Kavaklı'da, ondan önce Diyarbakır'da, ondan önce Aktütün'de, ondan önce yine ülkemizin değişik yerlerinde şehit düşen bu eşsiz kahramanları huzurlarınızda selamlıyorum. Allah'tan rahmet diliyorum.
Bu arada tabii gazilerimiz oldu. Yüzlerce, binlerce... Onlara da Allah'tan şifalar diliyorum. Vatan topraklarının dört bir yanında nöbet tutan bütün evlatlarımızın tek tek alınlarından öpüyorum.
Acımız büyük. Davamız da büyük. Terör karanlığını yok edinceye kadar bütün bölgelerimize, bütün şehirlerimize, bütün evlerimize huzurun, birliğin, kardeşliğin, özgürlüğün ve refahın aydınlığını götürmekte kararlıyız.
Bu bireysel olarak yapacağımız bir iş değildir. Bu, milletçe hep beraber yapacağımız bir mücadeledir. Burada asla zafiyete, asla tereddüte, asla şüpheye kapılmadık, kapılmayacağız. Hiçbir şey için olmasa bile, bunu ölümsüzlüğe koşan kahraman şehitlerimizin aziz hatırası için yapacağız.''
Terörle mücadelenin çok boyutlu bir mücadele olduğunu ve bunu farklı yerlere çekenler olabileceğini vurgulayan Başbakan Erdoğan, ''Biz bir gerçeği tespit ederek bunu söylemek zorundayız. Güvenlik kuvvetlerimiz askeri boyutunu kahramanca yürütmektedir. Aynı şekilde polisimiz kahramanca yürütmektedir. Bunu görmemek şehitlerimize haksızlıktır. Onlar birlik ve beraberliğimiz için şehit düştüler. Eli silahlı teröriste karşı başka bir yol bilen varsa durmasın çıkıp bunu söylesin'' dedi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, ''terörle mücadelenin başarısının, ortak bir kararlılıkla karşı durulmasına bağlı olduğunu ve Genelkurmay Başkanı Orgeneral İlker Başbuğ'un da haklı olarak buna vurgu yaptığını'' belirterek, ''Verilen cevabın üslubundan ve sertliğinden şikayet edenler, önce dönüp bir de kendilerine baksınlar. Hiç ayna karşısında durmadan bu süreci devam ettirme hakkına da sahip değiller. Özgür basının da uymak zorunda oldukları meslek ahlak kuralları var'' dedi.
Başbakan Erdoğan, Olimpiyat Oyunları-Paralimpik Oyunları'nda madalya alan sporcuları kabulünde yaptığı konuşmada, son günlerde meydana gelen terör olayları ve bu konuda yaşanan tartışmalara değindi.
Terörle mücadelenin başarısı; birlikte, ortak bir kararlılıkla karşı durulmasına bağlı olduğuna dikkati çeken Erdoğan, ''Genelkurmay Başkanı Orgeneral Başbuğ'un da haklı olarak buna vurgu yaptığını'' kaydetti.
Başbakan Erdoğan, şöyle devam etti:
''Elbette basın hürdür; eleştirme hakkı da vardır. Buna mukabil kendilerine yapılan eleştirilere de cevap hakkı vardır. Verilen cevabın üslubundan ve sertliğinden şikayet edenler, önce dönüp bir de kendilerine baksınlar. Hiç ayna karşısında durmadan bu süreci devam ettirme hakkına da sahip değiller.
Özgür basının da uymak zorunda oldukları meslek ahlak kuralları var. Ben onlar kadar bilmem ama biraz okudum. Açıp gazeteciliğin anayasası sayılan meslek ahlak ilkelerine baksınlar. Eleştiri hakkının sınırsız olmadığını orada kendileri görürler. Eleştiri başka bir şeydir, ölçüsüz ve ön yargılı kampanya yürütmek başka bir şeydir.
Türk Silahlı Kuvvetlerimize ve onun komutanlarına karşı kampanya yürütülmesinin bedelinin, faturasının nasıl bir moral değer ortaya çıkaracağının hesabı acaba hiç yapılıyor mu? Acaba komutanlarımıza karşı yapılan bu kampanyanın cephedeki er, erbaş, oradaki komuta kademesinin üzerinde meydana getirdiği tesir hiç düşünülüyor mu? Kusura bakmasınlar; basın da görevini kendi sınırları içerisinde yapmalıdır.''
Başbakan Erdoğan, terörün sadece Türkiye'nin değil, insanlığın ortak düşmanı olduğuna dikkati çekerek, ''Bu mücadelede basın da dahil herkes nerede durduğunu iyi bilmelidir. Terörün tek amacı, propagandasını yaptırtmaktır ama ne yazık ki yazılı ve görsel medya bu konuyu gayet başarılı bir şekilde sürdürmektedir ve bu propagandayı yapmaktadır'' değerlendirmesinde bulundu

Haber7

tahayasin isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 10-16-2008, 18:53   #2
Kullanıcı Adı
Beylerbeyi
Alıntı:
tahayasin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
İlk cevabı yine biz yazalım.Yılışık tayyib.Nasılda askere yalakalık yapıyrsun.Bal gibi haksız işte askeriye.Madem milletin temsilcisisin milleti hiçe sayan şuursuzlara tutsana kafa.Masum halka al ananı al demek kolay.Şuursuz korkak

başbakanımıza katılmayabilirsin ama böyle beyinsizce hakaretler etmen gerekmez. insan gibi yazın, insan olun.
Beylerbeyi isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 10-16-2008, 19:09   #3
Kullanıcı Adı
Üç mevsim
Daha dün, orduyu yıpratmayalım, ordu mu savaşıyor, kabahat Ordumuzda değil hükümette diyen siz değiil miydiniz sahte Milli Görüşçüler! En çok "biz" değil miydik Tsk'nın tavırlarından rahatsız olan. . Siz sırf hükümeti eleştirmek için TSK'yı koruyup, Taraf'a ve Hükümete saldırdınız. Şimdi de Başbakan'ın, Başbuğ'a destek vermesiyle kabahati Hükümet'ten alıp TSK'ya veriyorsunuz. Siz sırf Hükümete eleştiri olsun diye Baykal'a bile destek verirsiniz. Kafası toprakta kıçıyla Dünya'yı izleyen zavallılarsınız, shte Milli Görüşçüler sizi!

Forumumuzdaki tüm Sahte Milli Görüşçülere Ak Parti ve Hükümet Düşmanlarına sesleniyorum. Gidin kendi forumlarınızda takılın. Oralarda ağlaşın. Akpartiforum'da kimse Ak Partililerin değerlerine hakaret edemez!!!
Üç mevsim isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 10-16-2008, 19:12   #4
Kullanıcı Adı
tahayasin
Ne değeri ne kriteri.Heee kopenhag kriterleri
Alt 10-16-2008, 21:07   #5
Kullanıcı Adı
tahayasin
bizim sahte milli görüşçü olup olmadığımızı söylemek sanamı kaldı. milli görüş gömleğini çıkarttık deyip israille ahpap olup, amerikanın ırak a girmesi için incirlik hava üssünü açıp 4.990 sorti yapmasına izin veren ve bir de avrupa birliğine üye olmak olmak için ülkende fuhşu serbest bırak meşrulaştıran sizlermi milli görüşçünün kim olduğuna karar veriyorsuzun. kızabilirsin sana karşıyım diye ama sahte olup olmadığımı söylemek sana düşmez.
Alt 10-16-2008, 21:20   #6
Kullanıcı Adı
tubAk
Başbakan hakkında yazdıklarınıza dikkat edin..Terbiyeli olun
tubAk isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 10-17-2008, 12:59   #7
Kullanıcı Adı
muhacir
Alıntı:
İlk cevabı yine biz yazalım.Yılışık tayyib.Nasılda askere yalakalık yapıyrsun.Bal gibi haksız işte askeriye.Madem milletin temsilcisisin milleti hiçe sayan şuursuzlara tutsana kafa.Masum halka al ananı al demek kolay.Şuursuz korkak

Üslubunuz çok kötü...Çok çirkin...

Hitap ettiğiniz kişi bu ülkenin başbakanı.

Bırakın başbakan olmasını bir İNSAN.

Bir insan için yazarken bu şekilde hitap etmek ayıptır.

Haklı olduğunuz bir konuda bile üslup yüzünden haksız duruma düşersiniz.

İnsanca, güzelce, sadece fikirleri yazsak, tartışsak, fikir alışverişinde bulunsak daha güzel olmaz mı?

Hem biz müslümanız.

Kul hakkı diye bir şey var.

Unutmayın.

Alıntı:
ozgun_genc Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Daha dün, orduyu yıpratmayalım, ordu mu savaşıyor, kabahat Ordumuzda değil hükümette diyen siz değiil miydiniz sahte Milli Görüşçüler! En çok "biz" değil miydik Tsk'nın tavırlarından rahatsız olan. . Siz sırf hükümeti eleştirmek için TSK'yı koruyup, Taraf'a ve Hükümete saldırdınız. Şimdi de Başbakan'ın, Başbuğ'a destek vermesiyle kabahati Hükümet'ten alıp TSK'ya veriyorsunuz. Siz sırf Hükümete eleştiri olsun diye Baykal'a bile destek verirsiniz. Kafası toprakta kıçıyla Dünya'yı izleyen zavallılarsınız, shte Milli Görüşçüler sizi!

Forumumuzdaki tüm Sahte Milli Görüşçülere Ak Parti ve Hükümet Düşmanlarına sesleniyorum. Gidin kendi forumlarınızda takılın. Oralarda ağlaşın. Akpartiforum'da kimse Ak Partililerin değerlerine hakaret edemez!!!

Sizin üslubu kötü olan arkadaşdan ne farkınız var?

Aynı şeyi sizde yapmışsınız.... O'nu kınamaya hakkınız kalmamış.

Bu şekilde tartışma olmaz, fikir alışverişi olmaz.

Yöneticilik hiç olmaz.

Müslüman böyle mi tartışmalı? müslüman böylemi tebliğ yapmalı?

Yazık...çok yazık...

Konu muhacir tarafından (10-17-2008 Saat 13:18 ) değiştirilmiştir..
muhacir isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 10-17-2008, 13:06   #8
Kullanıcı Adı
aksoy
Alıntı:
Koca türkiyemin başbakanınıa ne kadar da rahat hakaret edebiliyorsunuz....farkında değilsiniz herhalde...Aslında sizin farkında olmanız gereken çok önemli bir durum var ama onu fark edecek kadar akıl yok sizde...
Bir gün anlayacaksınız ama o zaman da anlatamayacaksınız....
aksoy isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 10-17-2008, 13:13   #9
Kullanıcı Adı
tahayasin
Alıntı:
aksoy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Koca türkiyemin başbakanınıa ne kadar da rahat hakaret edebiliyorsunuz...
O sizin başbakanınız.Ben ona oy vermedim ki benim başbakanım olsun.Benim yüreğim onun ki gibi laçkalaşmamış ki islama küfredenleri bile sevgiyle kucaklayayım.Zalime hakettikleri cevabı akılla veririz.Millete al ananı git diyen bir başbakanın hakettiği cevabda budur.
Alt 10-17-2008, 14:24   #10
Kullanıcı Adı
muhacir
Alıntı:
O sizin başbakanınız.Ben ona oy vermedim ki benim başbakanım olsun.Benim yüreğim onun ki gibi laçkalaşmamış ki islama küfredenleri bile sevgiyle kucaklayayım.Zalime hakettikleri cevabı akılla veririz.Millete al ananı git diyen bir başbakanın hakettiği cevabda budur.

Ben de oy vermedim...Vermem de.

Ama Sayın Erdoğan bu ülkenin başbakanı...Hepimizin başbakanı. Necmettin Erbakan da hepimizin başbakanıydı Erdoğan da...diğerleri de...

Lütfen uslübuna dikkat et.

Eleştirilerini yaz... yaptığı hataları, kusurları, suçları yaz.

Sana kimse kucakla demiyor.

sadece saygılı bir üslup kullan.
muhacir isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Konu Kapatılmıştır

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)