AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.


Cevapla
Stil
Seçenekler
 
Alt 01-27-2009, 21:37   #1
Kullanıcı Adı
Necip Fazıl
Standart Erdoğan'dan İstanbula dev kütüphane müjdesi
AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Genel Merkezi'nde oluşturulan kütüphanenin açılışını yaptı.


Erdoğan, burada yaptığı konuşmada, temelinde kitabın ilk olduğu medeniyetin mensupları olarak geçmişte kütüphanelere büyük önem verildiğini belirtti.
Geçmişte başta İstanbul olmak üzere tarihi kentlerde büyük kütüphaneler kurulduğunu anlatan Erdoğan, ancak son zamanlarda bu tür kütüphaneleri göremediklerini söyledi.
Erdoğan, AK Parti olarak kütüphaneleri yaygınlaştırmak istediklerini, bu doğrultuda İstanbul'da dev bir kütüphane kurmak için çalışma başlattıklarını belirtti.
Erdoğan, İstanbul'da kurulacak kütüphaneyle ilgili bazı imar sorunları olduğunu, bunların aşılmasının ardından kütüphanenin kazandırılacağını kaydetti.

''KÜTÜPHANE 1 MİLYON TL'YE MAL OLDU''

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Reha Denemeç de kütüphanenin kurulmasına Başbakan Erdoğan'ın talimatıyla başladıklarını, bu konunun MYK'da da ele alındığını anlattı.
Denemeç; yaklaşık 1 milyon TL'ye mal olan 25 bin cilt kitabın bulanacağı kütüphanede, halen 7 bin cilt İngilizce ve Türkçe koleksiyonun yer aldığını belirtti.
Reha Denemeç, bazı elektronik dergi ve kitaplara da abone olunan kütüphanenin başta üniversite öğrencileri ve akademisyenler olmak üzere tüm halka açık olacağını dile getirdi.
Denemeç, radyo frekansı ve kitap kimlik tanıma sistemi bulunan kütüphanenin, içerdiği eserler bakımından da Türkiye'de bir ilk olduğunu söyledi.
Konuşmaların ardından, Başbakan Erdoğan, eşi Emine Erdoğan, bazı bakanlar, parti yöneticileri ve milletvekilleri, Bilkent Üniversitesi Öğretim Üyesi Piyanist Emre Şen'in seslendirdiği ''Mozart'ın Türk Marşı''nı dinledi.
Erdoğan ve beraberindekiler daha sonra kütüphaneyi gezdi.

AA

 

Necip Fazıl isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.




boşanma avukatı webmaster blog çarşamba pasta

çarşamba koltuk yıkama çarşamba webtasarım