AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.



Cevapla
Stil
Seçenekler
 
Alt 02-08-2012, 19:11   #1
Kullanıcı Adı
Yıldırım
Standart Erdoğan'dan tinerciyi Tv'ye çıkartan gazeteciye tepki
Erdoğan'dan o gazeteciye tepki

Başbakan Erdoğan, programına tinerci çocuğu çıkartan gazeteci Cüneyt Özdemir'e yüklendi. Erdoğan, ''Tinerci bir nesil mi yetiştireceğiz dediğim de bakıyorsunuz bir televizyon kanalında bir tanesi çıkmış (Cüneyt Özdemir), bir tinerci çocukla söyleşi yapıyor. Başbakanın 'tinerci bir nesil mi yetiştireceğiz' ifadesinden rahatsız oldun mu? diyor. Şu gazeteciye bak. Gazetecilik bu mu? Görsel medya bu mu? Yazılı medya bu mu? Sen bir tinerci çocuğu oraya çıkarmakla, ona bu soruyu sormakla bir defa tiner kullanmaya meşruiyet kazandırıyorsun. Bu nasıl bir gazeteciliktir. Böyle bir anlayış olabilir mi?" dedi.




- "Gazetecilik bu mu?" -

Bir televizyon programına tinerci bir çocuğun çıkarılmasına değinen Erdoğan, şöyle konuştu: ''Tinerci bir nesil mi yetiştireceğiz dediğim de bakıyorsunuz bir televizyon kanalında bir tanesi çıkmış, bir tinerci çocukla söyleşi yapıyor. Başbakanın 'tinerci bir nesil mi yetiştireceğiz' ifadesinden rahatsız oldun mu? diyor. Şu gazeteciye bak. Gazetecilik bu mu? Görsel medya bu mu? Yazılı medya bu mu? Sen bir tinerci çocuğu oraya çıkarmakla, ona bu soruyu sormakla bir defa tiner kullanmaya meşruiyet kazandırıyorsun. Bu nasıl bir gazeteciliktir. Böyle bir anlayış olabilir mi? Ondan sonra gazete patronları medya patronları bizim bu ifadelerimizinden rahatsız oluyorlar. Bunlar neye meşruiyet kazandıracaklarının bile farkında değiller. Dert başka. Ama biz inandıklarımızı, doğrularımızı anlatmaya devam edeceğiz. Onun için siz değerli valilerimizden, bu projeye çok büyük bir hassasiyetle, dört elle sarılmanızı rica ediyorum.''
Valilere, ''Valilerimiz, görev yaptıkları illerde devletin otoriter yüzü, somurtkan yüzü değil, tam tersine devletin gülümseyen yüzü, şefkat yüzü, sıcak yüzü olmak durumundadır'' uyarısında bulunan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, şöyle devam etti: ''Millet devlet için değil, devlet millet için vardır. 75 milyon vatandaşın her biri birinci sınıf vatandaştır. En fakirinden en zenginine, en cahilinden en okumuşuna kadar yeter ki insan olsun. İnsan, birinci sınıf vatandaştır devlet karşısında. Devlet nezdinde hiçbirine karşı asla ayrımcılık içinde olamayız. Ankara'ya uzaklığı fiziken ne olursa olsun, Valilik binasına uzaklığı fiziken ne olursa olsun; Hakkari'nin, Bingöl'ün, Tunceli'nin mezrasındaki vatandaşla, Kırıkkale'nin, Çankırı'nın, Konya'nın köyündeki vatandaş devlete eşit yakınlıktadır, eşit yakınlıkta olmak durumundadır. Bunun için sizler bizim gören gözümüz, konuşan dilimiz, tutan elimiz, dinleyen kulağımızsınız. Nerede olursa olsun, her bir vatandaş, zora düştüğünde devletin tüm imkanlarıyla yanında olacağını bilmeli ve hissetmelidir.''

star

 


Konu Yıldırım tarafından (02-08-2012 Saat 19:23 ) değiştirilmiştir..
Yıldırım isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 02-08-2012, 19:15   #2
Kullanıcı Adı
Yıldırım
Standart
Az bile demiş.Böyle saçmalık olurmu?
Adam tinerciyi çıkarmış "başbakanın sözlerinden rahatsız oldunuzmu?" diye soruyor.
İsterseler başbakan iadeyi itibarda yapsın.
Yıldırım isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-08-2012, 19:32   #3
Kullanıcı Adı
Özgür Çağrı
Standart
Başbakan dikkat etsin öyle önüne gelene bağırıyor çağırıyor statükosunu eleştirenlere hakaret ediyor.B Bir zaman olur ki başbakanın yanında sadece yalakalar yandaşlar kalır o zaman bu düşünen insanların sorgulayan insanların eleştirilerini çok arar. Gün gelir m. kemal nasıl çankayaya kendini hapsettiyse ve yalakaların etrafında nasıl mutsuz bir yaşam sürdüyse başbakanda köşke çıkar yalakaların yandaşların etrafına ördüğü duvardan halkı göremez olur.

Onun için başbakan dikkat etsin az tahammül göstersin. Bağırıp çağırıp sövmekle hiç bir şeyi değiştiremez. Eleştiriler başbakana çok dokunuyor belli ki ondan böyle agresifleşiyor. Biz devletin tayyibini sevmeyiz biz bizden olan kasımpaşalı tayyibi severiz.
  Alıntı ile Cevapla
Alt 02-08-2012, 19:45   #4
Kullanıcı Adı
Özgür Çağrı
Standart
ayrıca bu konuşan genç tineri bırakmış ihsan eliaçık ve arkadaşlarının taksimde açtığı evsizler evinde kalan bir genç. Başbakan bağırıp çağıracağına tinerci gençler çocuklar topluma nasıl geri kazandırılır kimler bu yönde çalışmalar yapıyor diye baksın ve bu çalışmaları desteklesin kendisi talimat versin.
  Alıntı ile Cevapla
Alt 02-08-2012, 20:28   #5
Kullanıcı Adı
_SoN_
Standart
Alıntı:
Sen bir tinerci çocuğu oraya çıkarmakla, ona bu soruyu sormakla bir defa tiner kullanmaya meşruiyet kazandırıyorsun
Bugün bu haberden sonra net olarak düşündüğüm budur.Böyle habercilik olmaz olsun.
_SoN_ isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-08-2012, 21:05   #6
Kullanıcı Adı
Özgür Çağrı
Standart
Alıntı:
Yalçın KARACA Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Beslendiğiniz yayınlar düşünce dünyanızı kısıtlamış Furkan kardeşim. Maksatlı haberleri aklamak için Başbakanın uslubunu bu konuda tartışmak acısı farklı olanın bu konuya zumlanması ile okunmaz. Başbakanın ne kast ettiğini eğer Ak sevdalı olarak bizler anlayamıyorsak muhalif cevrelerin anlamasını beklemek beyhude. Başbakandan radikal dönüşümleri beklemek hakkımız olabilir ama asla kendisini böyle maksatlı sudan sebebler için niyetini kirli olduğunu söylemek hakkımız değil.

Başbakanımızın ne devletleştiği söz konusu nede atması gerekli olduğu adımlardan vazgectiği. Ortada bir sıkıntı varsa o da yaşadığımız ülkede siyaseten hangi şartta hangi adımın atılması gerektiği konusunda aceleci olanın vakitsiz beklentisinin mırıltısı vardır.
Başbakan çok agresif ve kesinlikle eleştiriye tahammülü kalmamış bence sinir doktoruna gitsin. ayıp değil günah değil sinirleri bozulduysa tedavi ettirsin kendini.
ben başbakanın tutumundan ve hükümetin ustalık döneminden memnun değilim.
çıraklık dönemini özler olduk.
yeni anayasa beklerken karşılaştığımız olaylara bakın .
  Alıntı ile Cevapla
Alt 02-09-2012, 00:19   #7
Kullanıcı Adı
Özgür Çağrı
Standart
Son zamanlarda yaşanan olaylar ucuz ve basit olaylar değildir abi. Bu olaylar anahtar olaylardı.
Başbakan , ak parti yıpranmasın diye eleştirmezsek biz kendimizle çelişmiş oluruz.
Hükümet son zamanlarda çok hata yapıyor . Daha öncede yazmıştım

ak partiye başbakana hükümete gelen en ufak eleştiride hemen ak partiyi hükümeti yıpratma amaçlı haber diye damga vuruluyor. hükümet yıpranmasın ak parti yıpranmasın diye hiç eleştirmeyelim o zaman. ak parti eleştirilecek hale kendini düşürmesin kimse boşuna konuşmaz. konuşanlarında ne maksatlı konuştuğu belli olur.
sen kalkıp idris naim şahin denen adamı içişleri bakanı yapıp insanları kendine güldürürsen
trt genel müdürü rojine fahişe dediğinde rojinden özür dileyip türk silahlı kuvvetleri 34 kişiyi bombalayarak sivilleri öldürdüğünde ise bir özrü bile insanlara çok görürsen
ana gündemin olarak yeni anayasayı ele almak dururken saçma sapan yok dindar nesil yok tinercimi olsunlar diye alakaya maydonoz açıklamalar yaparsan
parti teşkilatlarında demokrasi faciası yaşanırsa
ülkedeki mahkemeler adaletsiz kararlar alırsa
ve sen 10 senedir kesintisiz iktidarı elinde bulundurmana rağmen istihbaratına emniyetine askerine karşı hala muktedir olamıyorsan

ben eleştiririm çünkü ben senin destekçinim niye yüzümü kara çıkartıyorsun derim .

Başbakan artık kürsülerden önüne gelene bağırıyor. Bir başbakan böyle yapar mı abi yapmayın.
  Alıntı ile Cevapla
Alt 02-09-2012, 00:27   #8
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
Standart
Adam king la Adamım benim.
  Alıntı ile Cevapla
Alt 02-09-2012, 00:32   #9
Kullanıcı Adı
Özgür Çağrı
Standart
Hükümetin iyi yaptığı şeyleri destekliyoruz ama hatalarınada ortakçı olacak değiliz.
  Alıntı ile Cevapla
Alt 02-09-2012, 00:37   #10
Kullanıcı Adı
Özgür Çağrı
Standart
ak parti büyük bir partidir %50 oy almış bir partidir bütün destekçilerinin aynı görüşte olması beklenemez zaten.
  Alıntı ile Cevapla
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.



Bulut Sunucu Hosting ve Alan adı
webmaster blog çarşamba pasta çarşamba bilgisayar tamircisi