06-24-2008, 17:18 | #1 |
Erdoğan'ı görünce ağladı
Pınarhisar Cezaevi'nde kaldığı dönemden tanıdığı Ömer Uçar, grup toplantısı sonunda Başbakan'a sürpriz yaptı. Uçar Erdoğan'ı görünce gözyaşlarını tutamadı. Ak Parti Genel Başkanı ve Başbakan Tayyip Erdoğan, partisinin TBMM Grup toplantısını bu gün de gerçekleştirdi. Erdoğan'ın grup toplantısında milletvekillerine yaptığı konuşmayı yurdun çeşitli yerlerinden gelen partililer ve vatandaşlar da takib etti. Konuşmanın ardından Başbakan Erdoğan iki sürpriz ile karşılaştı. Birincisini Konya'nın Ereğli İlçesi Belediye Başkanı Ahmet Özdoğan yaptı. Özdoğan, kirazıyla ünlü ilçesinde kirazdan yapılmış bir Türk bayrağını Başbakan Erdoğan'a hediye etti. İkinci sürprizi de Başbakan'ın Kırklareli Pınarhisar Cezaevi'nde kaldığı dönemden tanıdığı Ömer Uçar yaptı. Toplantının sonunda Başbakan'ın yanına giden Ömer Uçar, Erdoğan ile bir süre sohbet etti. Başbakan Erdoğan, kendisi ile konuşurken gözleri dolan 70 yaşlarındaki Uçar'ın sakalını okşadı. Haber Editör
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
06-24-2008, 17:23 | #2 |
Erdoğan'ı görünce ağladı
Gönüller Fatih'i sin sen...
Allah seni başımızdan eksik etmesin inşaallah.... |
|
06-24-2008, 19:14 | #3 |
Erdoğan'ı görünce ağladı
:'( :'( dedem ya ne mübarek görünüyor... hele o başbakanın yüzündeki gülümseme,şevkat... Allahım ne olur başımızdan eksik etme...sevindirme efendimize hakaret etme cüretini kendinde bulanları... |
|
06-24-2008, 19:23 | #4 |
Erdoğan'ı görünce ağladı
allah seni başımıdan eksik etmesin ...
insan olmayanlar utansın... |
|
06-24-2008, 19:24 | #5 |
Erdoğan'ı görünce ağladı
Başbakanın değeri ben de gün geçtikçe artıyor.
Dün haberlerde küçük bir kızla konuşmasını izledim dedim işte benim başbakanım Allah başımızdan eksik etmesin..Hep yüzü gülsün.Onun yüzü gülünce bizimki zaten gülüyor |
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|