AK Gençliğin Buluşma Noktası

Stil
Seçenekler

Alt 09-07-2011, 20:25   #1
Kullanıcı Adı
OTTOMAN
Arrow ERDOĞAN'ın Kılıçdaroğlu'na Cevabı "İsrail'in Avukatlığını Bırak"

Başbakan Erdoğan, CHP Genel Kılıçdaroğlu'nun Mavi Marmara gemisine ilişkin sözlerini eleştirdi,
"İsrail'in avukatlığını bırak" dedi.

Aydın'da hükümetin İsrail politikasını sert sözlerle eleştiren CHP lideri Kılıçdaroğlu'na Erdoğan'dan sert tepki geldi. Ana muhalefet liderini İsrail'in avukatlığına soyunmakla suçlayan Erdoğan, ' İsrial'in avukatlığına soyunan bir muhalefet bu ülkede siyaset yapamaz benim milletim buna prim vermez. ' şeklinde konuştu.

İşte Erdoğan'ın İsrail'le ilgili o açıklamaları:

İsrail'in avukatlığını bıraksın kendi partisinin dış politikasını yapsın. İsrial'in avukatlığına soyunan bir muhalefet bu ülkede siyaset yapamaz benim milletim buna prim vermez.

"TÜRK GEMİLERİNİ DAHA ÇOK GÖRECEKLER"
Akdeniz'de Türk gemilerini daha fazla göreceksiniz...
İsrail'le ilgili C planımızı açıklarsak adımımızın stratejik önemi kalmaz.
"İHA'LARI GERİ GÖNDERMEDİLER"
İsrail, insansız hava araçlarının bakımıyla ilgili sorumluluğunu yerine getirmemektedir. Tamir için gönderdiğimiz İHA'ları henüz geri göndermediler. Getirisi götürüsü ne olur bunun hesabı yapılır. Gururumuzu kimseye çiğnetmeyiz, bunun bedeli yoktur.

Kaynak

OTTOMAN isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 09-07-2011, 20:33   #2
Kullanıcı Adı
Yıldırım
Kılıçtaroğlunun bugün açıklamasını dinledim.Resmen bir hain konuşuyordu...
Kılıçtaroğlu daha önce hiç bu kadar çirkinleşmemişti gözümde...
Yıldırım isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-07-2011, 20:40   #3
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
Hani varya yok la böyle bir şey
Resmen diyor ki ''ey hükümet hey salak halkım israile boyun eyin ve raporu kabul edip sindirin'.Budur bu işin özeti.
Hele kelime oyunu yapmıyor mu yahu vallahi şeker kalp hastası olucam lan bir yandan bm nin raporunu eleştirip,diğer yandan 'rapor herşeyin özetidir' diyip,öte yandan 'suçlu mavi marmara' diyip,beri yandan 'israil kötü yaptı' diyip,bu şu o yandan 'hükümet boş iş peşinde' diye söylenip,yahu ne diyeyim ki bu kadar çelişki bu kadar yahu cümle kurmucam caydım söv hüdo söv Sövmek daha anlamlı vallahi bakın iyi stres atıyor insan,hastalığıda önlüyor.Stres kötü hastalıktır.

Hakikaten merak ediyorum bu kemalin sözlerine hak veren geri zekalılar var mı ?
Çok pis merak ediyorum.
Alt 09-07-2011, 20:41   #4
Kullanıcı Adı
Cihannur
Silahsız masum insanları uluslararası sularda öldüren eşkiyayı (İsrail Devleti) kimse savunmasın! İsrail Devleti, Mavi Marmara olayında % 99 değil, % 100 suçludur. İsrail'in yapmış olduğu katliam hukuken resmen eşkiyalıktır, teröristliktir. Türkiye, bu davasında % 99 değil, % 100 haklıdır. Silahsız masum insanları uluslararası sularda eşkiyalıkla öldüren teröristler, işledikleri suçların cezalarını dünyada ve ahirette çekmeliler.
Cihannur isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-07-2011, 21:14   #5
Kullanıcı Adı
.:Ay_Yıldız:.
Bizi gidip İsrail basınına şikayet eden monşerden ne beklenir. Yahudi tohumu.
.:Ay_Yıldız:. isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-07-2011, 21:25   #6
Kullanıcı Adı
İntifada
Alıntı:
İsrail, insansız hava araçlarının bakımıyla ilgili sorumluluğunu yerine getirmemektedir. Tamir için gönderdiğimiz İHA'ları henüz geri göndermediler.
vay anam vay...
Alt 09-07-2011, 21:50   #7
Kullanıcı Adı
Supraliminal
Kılıçdaroğlu'nun soysuz soyunun İsrailoğullarından geldiğini biliyormuydunuz.
Supraliminal isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)