![]() |
#1 |
![]() Başbakan Erdoğan, CHP Genel Kılıçdaroğlu'nun Mavi Marmara gemisine ilişkin sözlerini eleştirdi,
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Kılıçtaroğlunun bugün açıklamasını dinledim.Resmen bir hain konuşuyordu...
Kılıçtaroğlu daha önce hiç bu kadar çirkinleşmemişti gözümde... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Hani varya yok la böyle bir şey
![]() Resmen diyor ki ''ey hükümet hey salak halkım israile boyun eyin ve raporu kabul edip sindirin'.Budur bu işin özeti. Hele kelime oyunu yapmıyor mu yahu vallahi şeker kalp hastası olucam lan bir yandan bm nin raporunu eleştirip,diğer yandan 'rapor herşeyin özetidir' diyip,öte yandan 'suçlu mavi marmara' diyip,beri yandan 'israil kötü yaptı' diyip,bu şu o yandan 'hükümet boş iş peşinde' diye söylenip,yahu ne diyeyim ki bu kadar çelişki bu kadar yahu cümle kurmucam caydım söv hüdo söv ![]() Hakikaten merak ediyorum bu kemalin sözlerine hak veren geri zekalılar var mı ? Çok pis merak ediyorum. |
|
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Silahsız masum insanları uluslararası sularda öldüren eşkiyayı (İsrail Devleti) kimse savunmasın! İsrail Devleti, Mavi Marmara olayında % 99 değil, % 100 suçludur. İsrail'in yapmış olduğu katliam hukuken resmen eşkiyalıktır, teröristliktir. Türkiye, bu davasında % 99 değil, % 100 haklıdır. Silahsız masum insanları uluslararası sularda eşkiyalıkla öldüren teröristler, işledikleri suçların cezalarını dünyada ve ahirette çekmeliler.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Bizi gidip İsrail basınına şikayet eden monşerden ne beklenir. Yahudi tohumu.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Kılıçdaroğlu'nun soysuz soyunun İsrailoğullarından geldiğini biliyormuydunuz.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|