AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.



Cevapla
Stil
Seçenekler
 
Alt 08-02-2008, 06:32   #1
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
Standart Ergenekon kınaları elde kaldı
Ulusalcı çevrelerin AK Parti'nin mutlaka kapatılacağı beklentileri boşa çıktı. Bu sebeple Ergenekon Kurukahvecisi'nden alınıp parti teşkilatlarına dağıtılan 1 ton kına elde kaldı.


Araştırmacı-karıştırmacı muhabirimiz Sakar Kınayakar'ın Halk Partisi çevrelerinden sızdırdığı bilgilere göre Genel Başkan Derya Hepkal, geçtiğimiz hafta içinde Çankaya'daki Ergenekon Kurukahvecisi Faik Heplaik'e en kalitelisinden bir ton kına sipariş etti. Bu konuda görevlendirdiği Parti Genel Sekreteri Ender Tav'a özellikle "aman sakın irticai kına olmasın. Zira en iyi kına İran kınasıymış. Piyasada 'ulusal kına' yoksa bari Hint kınası olsun." talimatını veren Hepkal, kınaların 100 kilosunun genel merkeze ayırılmasını, kalan 900 kilogramın ise tüm parti teşkilatlarına dağıtılmasını istedi. Pazartesi günü yani Anayasa Mahkemesi'nin davayı görüşmeye başladığı gün Türkiye çapında dağıtımı tamamlayan Tav, Genel Başkanıyla birlikte sevinçli haberi yani "kapatma" kararını "ellerini ovuşturarak" beklemeye başladı.

Ancak beklentilerinin aksine "ters" bir karar çıkınca Hepkal'ın Tav'a şunları söylediği öğrenildi;
"Ne güzel, kararı coşkuyla kutlayacaktık. Kınayanların kınamasına aldırmadan kınalarımızı yakacaktık. Ne yapalım Mahkeme böylesi bir karar aldı, sevincimiz kursağımızda kaldı. Madem yakında yerel seçim, elimizde de bolca kına var. Hemen 'evlilik sizden, kınanız bizden' kampanyası başlatalım ve evlenecek çiftlerin kına gecelerine katılarak bedava kına dağıtalım. Kınaları yakamadık hiç olmazsa oya tahvil edelim."

Ancak Anadolu'daki bazı belde yöneticilerinin "nasıl olsa partiyi kapatacaklar, Tayyip'i de yasaklayacaklar" diyerek kınaları erken yaktıkları dolayısıyla stokları tükettikleri öğrenildi. Bu yüzden Genel Sekreter'den fırça yiyen yöneticiler "haklısınız efendim. Ancak Allah inandırsın basurumuza, mayasılımıza ve fistülümüze o kadar iyi geldi ki… Bu dertten muzdaripseniz size de tavsiye ederiz" cevabını verince Tav'ı bile güldürerek kendilerini affettirdiler.

Rıfat YÖRÜK/Habervaktim.com

 

  Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 08-02-2008, 06:33   #2
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
Standart Ergenekon kınaları elde kaldı
Keşke ak partililer kapak yağmuruna tutsaydı bunları
  Alıntı ile Cevapla
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.



Bulut Sunucu Hosting ve Alan adı
çarşamba pasta çarşamba bilgisayar tamircisi