AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.


Cevapla
Stil
Seçenekler
 
Alt 05-18-2009, 08:43   #1
Kullanıcı Adı
MadeInKemalist
Standart Ergenekon sopası
Günlerce önceden başlamışlardı abuk subuk karalama kampanyasına. "Gitme, fişlenirsin. Polis videoya çekecek, yanarsın. Bak hakkında soruşturma açılır sonra. Seni de içeri tıkarlar vs. vs." Bu ahlak dışı tehditlerin tek bir nedeni vardı. İnsanları Ergenekonla korkutup, pazar günü düzenlenecek Cumhuriyet mitingine katılımı düşürmek.
Eskiden çocukları, "Öcü geliyor. Bak seni öcüye veririm" diye korkuturlardı. Öcü nedir? Öcü kimdir? Öcü ne iş yapar bilinmezdi. Ama ortada esaslı bir 'öcü' vardı. O hesap, günümüzde de insanlar artık Ergenkonla korkutuluyor. "Mitinge gitme Ergenekoncu derler. Sakın yazı yazma adın Ergenekoncuya çıkar. Gıkını bile çıkarma onlar ne yapıyorsa iyisini yapıyordur o yüzden sakın eleştirme. Çağdaş yaşamı falan asla destekleme, sabahın köründe polis kapına dayanır!"
Böylece modern çağın öcüsü Ergenekon, yobaz tayfasının en sık başvurduğu korkutma aracına dönüştü. İnsanları korkutmak, sindirmek ve seslerini çıkarmasına engel olmak daha kolay olacaktı. Plan buydu. Kendilerine karşı tek bir muhalif bile görmek istemeyen AKP'lilerin de hoşuna giden Ergenekon sopası zaman zaman işe yaradı.
Atatürkçü Düşünce Derneği'nin pazar günü Ankara'da düzenlediği Cumhuriyet mitingine yurdun dört bir yanından insanlar adeta aktı. Eline Türk bayrağını, Atatürk posterini alan Ankara'ya koştu. Hepsinin yüreğinde tek bir slogan vardı, "Tehlikenin farkındayız!" Ergenekon sopası bu kez işe yaramadı. İnsanları sindirmeye, korkutmaya, etkisizleştirmeye yetmedi. Türkiye'nin önündeki karanlık, Ergenekondan daha ağır basmıştı. 130 bin kişilik meydan doldu taştı.
Bu işlerin kompetanı Tayyip Bey bakalım bu kez nasıl bir yorum yapacak? Bindirilmiş yemedi, belki indirilmiş, bakarsın şişirilmiş kıtalar yakıştırması yapar bu sefer. Şakşakçı medya ondan aşağı kalır mı? Tabii ki hayır. Bakın tek tek inceleyin, nasıl ahlak dışı yorumlara, haberlere imza atacaklar.
AKP medyasının şişirdiği Ergenekon balonu yakında sönecek. AKP'den nefret edenlerin torunlarına anlatacağı bir öcü masalından ibaret kalacak. Belki torunlarımız bize soracak, "Dede, nasıl oldu da öyle hukuk dışı olayların yaşandığı bir dönemde mitinge katılma cesareti gösterdin?" Cevabı hazır, "Sizlerin aydınlık geleceği için..."
HasanTahsin.com

 

MadeInKemalist isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.




boşanma avukatı webmaster blog çarşamba pasta

çarşamba koltuk yıkama çarşamba webtasarım