![]() |
#1 |
![]() Ergenekon uşakları kudurdular!
![]() Oy kullanmaya engel olamayan terör örgütü yandaşları molotoflarla saldırıyorlar. Mersin'de Kürt kökenli vatandaşların yoğun olarak yaşadığı mahallelerde oy kullanmaya engel olamayan terör örgütü yandaşları okula ve okul önündeki araçlara molotoflarla saldırdılar. Saldırı sonrası alev alev yanan bir vatandaşa ait otomobil itfaiye ve polis panzeri tarafından söndürüldü. Saldırı sonrası okul önünde güvenlik önlemi alan sivil bir polis aracı da yandı. Mersin'de oy kullanma işlemi yoğun bir katılımla başladı. Terör örgütü yandaşlarının günler öncesi vatandaşları sandığa gitmemeleri yönünde tehdit etmelerine rağmen Kürt kökenli vatandaşların yoğun olarak yaşadıkları; Yenihal, Gündoğdu, Şevket Sümer, Siteler ve Güneş mahallelerinde halkın sandığa gitmesini sindiremeyen örgüt yandaşları korsan gösteri yaparak halkı sindirmeye çalıştılar. Sloganlar atarak yürüyüşe geçen terör örgütü yandaşı yaklaşık 40 kişilik bir grup, ellerindeki taş ve molotoflarla Mimar Sinan İlköğretim Okulu'nun bulunduğu Yenihal Mahallesi 6068 sokağına geldiler. Burada okula saldıran örgüt yandaşları önce okul önündeki sivil polislere ait otomobile daha sonra ise park edilmiş vatandaşa ait otomobile saldırdılar. Saldırı sonrası alev alev yanan otomobil itfaiye ve panzerden sıkılan su ile söndürüldü. Olay yerine gelen polisler geniş güvenlik önlemi aldı. NUSAYBİN'DE OKULA MOLOTOF ATILDI Halkın oy kullanmasını engellemek isteyen terör örgütü yandaşları, Mardin'in Nusaybin ilçesinde korsan gösteri yaptı. Yaklaşık 30 kişilik grup, Atatürk Lisesi'nin girişindeki kulübeye molotof kokteyli attı; çevredeki araçları taş yağmuruna tuttu. Güvenlik güçlerinin müdahalesi üzerine göstericiler bölgeden uzaklaştılar. VAN'DA OKULLARA MOLOTOF Referandum öncesi gece de Van'da olaylar oldu. Kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından iki ayrı okula molotof kokteyli atıldı. Olay, referandum öncesi gece yarısı Seyit Fehim Arvasi Mahallesi'nde bulunan Niyazi Türkmenoğlu Anadolu Lisesi ile Yalım Erez Mahallesi'ndeki Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği İlköğretim Okulu'nda meydana geldi. Kimliği belirsiz kişi veya kişiler gece geç saatlerde her iki okulu da molotof kokteyli atarak kundakladı. Molotof kokteylinin kısa süre de kendiliğinden sönmesi üzerine binalarda ciddi bir hasar meydana gelmedi. Atılan taşlar sonucu okulların bazı camları kırıldı. Polis her iki olayla ilgili inceleme yaptı. Haber Vaktim 12.09.2010
![]() Konu Cihannur tarafından (09-12-2010 Saat 14:10 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Hakikaten kudurmuşlar..
Ne cüret.. Nasıl bir zihniyet.. Aklım diğer taraftan da doğudaki durumlar da.. İnşaAllah kazasız belasız oylarını (müspet yönde) kullanırlar.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() kazasız belasız kullandık da oyumuzu, kenar mahalledekilerin Allah yardımcısı olsun.
saat 13 de oyumu kullandım. son 3 saat. 400 kişilik listede saat 13 itibariyle 150 kişi kullanmıştı oyunu. bizim mahalle için bu sayı oldukça az. saat 4 e kadar ne olur bilmiyorum ama ciddi oranda boykot olacağı kesin gibi. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|