![]() |
#1 |
![]() türkiye cumhuriyetini bölme gayesi tutup,bu ülkenin zenginliği olan farklılıklarımızı kendi çıkarları için birbirine düşüren terör örgütüne sahip çıkan herkesi kınıyorum.bağımsız yargının iş yapabilmesini engellemeye çalışan başta chp lideri baykal olmak üzere bu operasyonu temiz türkiye nin başlangıcı olarak değil,kendi huzurlarının bozulması olarak yorumlayan herkesi kınıyorum
![]() Konu Üç mevsim tarafından (01-28-2009 Saat 15:01 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Aksarayköy yorumunuz çok isabetli. Rahatsızlıklar had safhada. Şener Eruygur, düşüp beyin kanaması geçirdiği iddasıyla Kocaeli Üniversitesi Fakültesi (KOÜ) Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nden, Gülhane Askeri Tıp Akademisi (GATA)'ne sevkedilmek zorunda kalındı.
Hurşit Tolon defalaca rahatsızlandı (!). Allem etti, kallem etti ve sonunda GATA'ya kapağı atmayı başardı. 23 Ocak günü Gata'ya sevki gerçekleşti. Göz göre göre içerden kurtuldular. Yazıklar Olsun Bize ki, şuncacık işi beceremedik. Ergenekon Destekçiliğinin en büyük Borazanı Uğur Dündar. Uğur Dündar yaptığı yayınlarla Milli İrade'yi adeta katlediyor ve statükoya oksijen tüpü işlevi görüyor. Daha baskın olmalıyız. Eruygur ve Tolon'un kapağı GATA'ya atarak paçayı sıyırmasından sonra dün soruşturmaya 3 yeni savcı gelmesi veridğimiz son taviz olsun. Allah Muhafaza biraz daha ilerlerlerse bu soruşturma derinliğini kaybedebilir. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Ben de "Ergenekon" kelimesinin yıkıcı ve bölücü olaylarla, guruplarla ilişkilendirenleri kınıyorum.
Ergenekon benim destanımın adıdır, ilerde evladım "Ergenekon nedir?" diye sorduğunda bugün ne düşünüyorsam yarın da aynısını "Destanımızın adıdır." söyleyeceğim. Her konuda kendinizi böylesine hassas hissederken bu konuyu da es geçmeyin! Benim destanım hiç bir yasadışı kurumun, kuruluşun adı olamaz! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
![]() Alıntı:
Ya kardeşim zaten olay bu ... osman baydemir kürtçe tv açıldığında "mücadelemiz meyve veriyor , bu toprakların yeni adınada alışacaklar" dedi , ne düşündürücüdürki bir Allahın kulu kalkıp birşey demedi ama bu bölücülerle çatışmaya girmiş defalarca pusu yemiş canını siper etmiş gazi olmuş albaylar , subaylar terör örgütü mensubu olarak tutuklanıyor. Brüksel'de "Türkiyede Değişim Sempozyumu" adı altında bölücülük naraları atılıyor bide adam üstüne kalkıp "bundan sonraki toplantı TBMM de yapılsın" diyor kimseden çıt yok. Bu nasıl iştir anlamakta zorluk çekiyorum ... |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
![]() Alıntı:
Nedir Ergenekon eskiden Türklerin değişik hilelerle yenilgiye uğratıldıktan sonra büyük bir güç olarak birleşip tekrar mücadele edilmesini anlatmıyormu Ergenekon, işte şimdiki olay da tam bu çeşitli hilelerle ülkemizi bölmeye çalışanlara tekrar bir Ergenekon destanı yazıyoruz bence bunu bu şekilde düşünmelisin. |
||
![]() |
![]() |
#6 |
![]() ergenekon turklerin islam oncesi bir destanidir.onu evlatlarimiza anlatmamiza gerek yok.koskoca bir osmanli tarihimiz var.ergenekonun ismi lekelenirse lekelensin bu kimsenin umurunda degil
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
![]() Alıntı:
Geçmişini bil , atana saygı duy ... Aksi taktidirde çocuğunu torununu Kosova'daki gibi papazlar gelir vaftiz eder ... Yetkili Notu: Haddinizi aşmayın ! Konu Üç mevsim tarafından (01-29-2009 Saat 16:41 ) değiştirilmiştir.. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
![]() Alıntı:
Kimsenin umrunda değil dersen, kendini herkesin konumuna sokarsın. Fakat herkesin senin gibi düşünmediği gibi, senin de herkes adına kati kararlar veremeyeceğini kavramalısın. Senin kendince kurduğun bu bananeli düz mantıkla ise, ver Kıbrıs'ı ne olacak banane, kabul et Sözde Ermeni Soykırımı'nı banene, Musullar, Kerkükler kan ağlasın banane vb. gibi boş ve tehlikeli fikirler üretilebilir. Unutma, kendi bakkal dükkanın değil koca bir devlet idame ettiriliyor! |
||
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|