![]() |
#1 |
![]() Katilleri serbest bıraktınız
Gözünüz AYDIN Sonunda başardınız! Alparslan Arslan Yalçın Küçük Tuncay Özkan Dursun Çiçek Sedat Peker ve diğerleri Hepsi serbest Millete bu ihaneti izah edemezsiniz!
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Ergenekon davasında yerel mahkeme 5 Ağustos 2013 tarihinde karar almış ve pek çok sanık hakkında mahkûmiyet kararı vermiştir. Ergenekon davasında gerekçeli karar yazım aşamasındadır ve gerekçeli karar açıklandıktan sonra Yargıtay aşaması başlayacaktır.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
![]() Alıntı:
örtmeye gücünüz yetmez |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() bir apo kaldı
onu da tahliye edin bence |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Arkadaşlar şu adamı atar mısınız? Sayesinde rahat muhalefet edemiyorum, kendisiyle aynı konu altına yazınca örgütleri ile benzer düşüncelere sahipmişim gibi algılıyorum. Gerçi benim duruşum belli de bunlar yarın birgün yine döner o zaman rahata ererim, tabi siz acıma kısa yoldan bir son verirseniz çok mutlu olurum
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Önce ki gün
AKEPE'nin çıkardığı yasa ile Üç kişinin boğazını kesenler tahliye edildi Bugün Datıştay baskınında üç kişiyi katleden katil tahliye edildi Bu düpedüz İHANET! akp ve erdoğan kendini kurtarmak için ülkeyi bitirmiştir Geçmiş olsun |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() Doğu Perinçek'de tahliye oldu
Darbeciler ve CHP dört köşe Bu tahliyeler hükümete karşı kullanılmak üzere ses kayırlarının ve seks kasetlerinin kimlerin elinde olduğunu da açıkça göstermiş oldu. ergenekon hükümeti teslim aldı |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() haşhaşi manifesto hiç ağlaşma bu tahliyelerin de , mağduriyetlerin de sorumlusu sizsiniz!.. sizin de bildiğiniz gibi ergenekon davası gülen örgütüne mensup hakim ve savcılarca yürütülmekteydi. gülen örgütünün derdi hak hukuk olsaydı, bu davayı 5 senede çoktan bitirirdi. Ve gerekçeli kararını da açıklardı. ama amaç uzun tutukluluklarla insanları korkutmak ve baskılamak. gülen örgütüne muhalif ve tehdit olarak görükleri insanları sahte veya gerçek delillerle içeri tıkıp senelerce tutuklu tutmak amaç.. aihm'e göre de azami tutukluluk süresi 5 sene. yani bir davayı beş senede bitiremezsen bu adamların çıkacağı belli bir şey. eğer gülen örgütüne mensup savcı ve hakimler şimdiye kadar bu insanları adam gibi yargılayıp suçlu olana ceza olmayana beraat verseydi durum böyle olmazdı. ama bunlar 5 senedir bir davayı bitirememişler. yazıklar olsun.. üniversite sınavında iyi puan alınca gülen'ci dershanedeki hocamız bunun için mi bana illa hukuk yazmam için baskı yapmıştı? Konu Özgür Suriye tarafından (03-10-2014 Saat 22:08 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() Feto 4 ay önce şöyle demişti: ''elimde olsa darbe tutuklularını serbest bırakırım.'' bu sözün ardından kısa bir süre sonra 28 şubat davasındaki bütün tutuklu sanıklar serbest bırakıldı. bugün de ergenekon sanıkları salınıyor. fetullah gülen: ''yaşlı başlı adamlar böyle orada hesap verince ciğerim yanıyor benim. Elimde bir imkan olsa ben onların hepsine ‘serbestsiniz’ derim.'' http://www.radikal.com.tr/turkiye/fe...sozler-1161041 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|